Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rock, Alternatív, Heavy Metal

APOSTOL-Életem legszarabb „koncertje”…

létrehozva: 2004. 07. 06.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2004. 07. 12. 0:00
Na jó én is tudok panaszkodni. Hallottátok már az új Apostol számokat? Most voltam Apostol koncerten és az új számok szürnyűek.
Vendég 2004. 07. 12. 0:00
de gáz!!!
ez a véleményem,...
Max 2004. 07. 07. 0:00
Azért az szar ügy, hogy már a régi arcok is átálltak erre a fél-playback-re. A njú nyálzenekaroktól nem várok mást, de azért ez ciki... Pont így jártam a Pataki Atilla koncerttel, biharon. Azt hittem nagy naívan, hogy jó kis Edda slágereket hallhatok majd, de egy lófaszt, mert csak kett ilyen volt, azt is a közönséggel énekeltette el! A paraszt! A többi szám: Dáridó sláger! Ilyen szar koncertet nem sürün láttam eddig....
Vendég 2004. 07. 07. 0:00
Kedves Guest!

Pont azért háborított fel a dolog mert, bár nem vagyok Apostol rajongó, de mégis szívesen megnéztem volna egy koncertjüket.Ők azonban a közönséget átverve, egy élő koncert gázsiját zsebre rakva, még egy normális playback buli szinvonalát sem ütötték meg.
Vendég 2004. 07. 06. 0:00
én meg szeretem őket, mármint nem rajongó szinten, nem kell félreérteni, hanem mint gyermekkorom egyik zenekara, mellesleg én soha nem haragudnék azért egy zenekarra mert nem tud playbackelni....
Niki
Carmen 2004. 07. 06. 0:00
Én eleve nem megyek el ilyen ősrégi szarra
Carmen 2004. 07. 06. 0:00
Én eleve nem megyek el ilyen ősrégi szarra
Zoli 2004. 07. 06. 0:00
APOSTOL ÉLÓ koncert 07. 04. Gergelyiugornya (így hírdették)
Ehhez képest az eredetileg 8 tagú zenekar (dob, basszusgitár, gitár, billentyű, trombita, ének, harsona, szaxofon) 5+2 felállással (dob, gitár, billentyű, trombita, ének+2 vokál) érkezett. Az a gyanúm, hogy ez basszusgitár nélkül nem lesz egy nívós produkció végleg beigazolódott, amikor sor került a HD (Harddisc-recorder) beállásra.
A koncert nem szólt másról, mint hogy a zenekar megpróbált rájátszani a saját Cd felvételére, de nem sok sikerrel. Volt azonban olyan szám, ahol meg se próbálták (Út, ahol már rég nem jártam-ének). A trombitás jól elszórakoztatta a rágógumizó vokálosokat, miközben felváltva „játszott” trombitán és szaxofonon!!! A dobos nem tudott playback-elni a saját stúdiófelvételére, a billentyűs bőrkabátban tapogatott. Mindez persze olyan hangerőn, hogy a „pórnép” nehogy meghallja az átverést.
Nem volt mit tennem, fél óra múlva otthagytam az egészet.

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rock, Alternatív, Heavy Metal