Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

A Jacko-ügy legújabb fejleményei

létrehozva: 2004. 07. 28.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2004. 09. 29. 0:00
Nekem az a véleményem, hogy ha az én gyerekemet valaki molesztálná, nekem nem tudna senki annyi pénzt fizetni, ami a fájdalmamat enyhítené. A per pedig a pénzről szól. Milyen gusztustalan az a szülő, aki a saját gyermekét pénzszerzésre használja fel úgy, hogy az bemocskolja a barátját?!?! MJ nem buzi, és nem is pedofil, csak tehetségesebb, sikereseb és gazdagabb, mint akikkel barátkozik. Igaza van, hogy nem fizet, én is az igazamat védeném.
Vendég 2004. 08. 15. 0:00
Szerintem is.Szereti a gyerekeket,igen,de nem ahogy mondják,mivel ö is gyerek szeretne maradni.
Amugy meg mindig a rendes embereket akarja mindenki befeketiteni és rossznak mondani,mer az emberek irigyek és buták mint a malomkö(legalábbis azok,akik nem a maguk életével foglalkoznak,hanem inkább besároznak rendes embereket,h ne terelödjön rá a gyanu).Csak ennyit akartam mondani
Vendég 2004. 08. 07. 0:00
Az az igazság, hogy mostanában el sem olvasom az ilyen cikkeket, mert nem hiszem el. Ezzel csak le akarnak járatni egy rendes embert. Ez amúgy is rágalom pláne egy ilyen emberről, több emberisé van benne mint szokban akik vádolják. Szerintem nem keveset tett néhány emberért és állatért. Röviden ennyi.
fkriszta 2004. 07. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek