Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Karányi és LTJ Bukem. Dani régi álma vált valóra!

létrehozva: 2004. 08. 25.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

François 2005. 08. 30. 18:39
Bonjour ou bonsoir à tous !

J’ai découvert Karányi Dani sur le net. J’adore ce qu’il fait. J’ai téléchargé Álomszép, Road to Home et la promotion de son album Digital Digital. J'ai toute suite aimé, la seule chose que je regrette, c'est que ce soit parfois en anglais. C'est vraiment dommage, parce que la langue hongroise est vraiment très belle. Encore un regret, c'est que je ne puisse rien acheter de lui de ma ville de Tournai.

Tout ça pour dire que c'est la musique que j'aime et que j'aimerais entendre plus souvent dans notre pays, l'Europe.

François.

PS: Karányi Dani est en plus un très beau garçon.
marcel 2005. 03. 15. 0:30
ja, és még valami, amit elfelejtettem az előbb: én magam is drukkolok mindenkinek, így természetesen a daninak is sok sikert kívánok a továbbiakban!
marcel 2005. 03. 14. 23:08
kedves guest!

merthogy te név nélkül írtál be...azért írok a saját nevemen, mert vállalom a véleményemet, és azért írtam mellé, hogy good looking, mert szeretném, ha egyértelmű lenne, hogy én írtam be, mivel nem akarok névtelenül fikázni. szerintem az a fúrás, nem pedig az, hogy őszintén felvállalom, amit gondolok. én egy jelenségre akartam rávilágítani, sajnálom, ha ezt képtelen vagy felfogni. most good looking nélkül jó a nevem? :) vicces, hogy pont ezzel a nagyképűség dologgal próbáltál leoltani, látszik, hogy lövésed sincs rólam. meg, ha tudnád, mi az az igazi fúrás, akkor nem írnál ilyen butaságokat, de nem haragszom, mert egyértelmű, hogy a témában igencsak járatlan lehetsz. arról nem is beszélve, hogy érdemes elgondolkodnod, hogy e rövid kis hozzászólásod is helyből tartalmaz minimum három ellentmondást, úgyhogy részemről igencsak baráti gesztus feléd, hogy egyáltalán reagálok arra, amit írtál, és az is, hogy ilyen finoman, ahogyan most teszem, ha érted, mire gondolok. ettől függetlenül, ha esetleg találkozunk valahol egy bulin, bármikor szívesen megiszom veled egy sört, és talán néhány perc múlva rájössz, hogy nem is vagyok annyira szörnyű alak. ja, ami azt illeti, tényleg valamivel korábban kezdtem, hiszem most huszonkilenc éves vagyok, és marcel néven az első megjelnésem '97-ben volt. most nem fogom sem az életrajzomat leírni neked, sem az igen terjedelmes diszkográfiámat, de, ha esetleg érdekel ezeket elolvashatod a honlapomon: http://www.marcel-carmel.com
a legjobbakat!
Vendég 2005. 03. 13. 1:24
marcel:
egy kicsit úgy érzem, te irigykedsz danira. őszintén szólva - bár ezt te nagyon jól tudod - senkit sem érdekel addig, hogy te kiknek remixelsz, kikkel találkozol, amíg a promód szar és nem tudósítanak róla. ha annyi fotód van és annyira idegesít hogy másról írnak egy cikket, akkor te is muatattasd be. de ne fúrj. az annyira-annyira gyökér dolog. vagy legalább annyi eszed legyen, hogy álnéven írj be a fórumokba.
'marcel, good looking' ez elég vicces. kicsit azért érződik ebből a ki-ha-én-nem dolog..

mindemellett félre ne érts, én annak ellenére, hogy nem tetszett nagyon a cikkre a nagyképűsködő reflexiód, én nagyon is drukkolok neked is, ugyanis ti már régi és remek unikumjai vagytok ennek az országnak.
attól, mert te valamivel korábban kezdted és nem tudod a promódat már évek óta talpra állítani itthon, hogy csak egy egészen szűk réteg ismeri munkásságodat, azon változtass, ne a te sorstársaidat fikázd.
Vendég 2005. 03. 13. 1:14
hal
Vendég 2005. 03. 10. 19:45
Sziasztok!

léccci vki segitsen küldje már vki el nekem a Karányi-hazaút c. számát msn-en ha vki elküldi megadom a cimet!!!
lécccci
Vendég 2005. 02. 13. 11:16
KARÁNYI A LEGJOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hooligirl 2005. 01. 18. 20:05
:)))
Vendég 2005. 01. 18. 20:04
Ltj a legjobb!!!!!!!!
Arre 2005. 01. 09. 13:54
Jah,regisztráltam ( asszem),így már nem annyira személytelen.
Vendég 2005. 01. 09. 13:48
ja,megin elfelejtettem aláírni:)
Arre
Vendég 2005. 01. 09. 13:46
Nézd,szerintem teljesen mind1 honnét nézed:
'Sztárság,nem Sztárság',aki egy kicsit is benne van ebben az ún. magyar undergroundban,az már rég ismerte a Karányi nevet,és a hozzá tartózó stílust.
Ez nem a te,ez nem az ő hibája,h ez kell ahhoz hogy valaki a magyar médiában (el)ismert legyen.
Tudod:Money Talks,és egy harmatrendű magyar banda nagy cicis csajokkal sokkal eladhatóbb,mint egy kísérleti jazztéma.
Ezen már senki nem tud változtatni,ez Balkán,innen csak menekülni kell.
Písz
marcel, good looking 2005. 01. 07. 21:12
Köszi, kedves vagy! Nem akartam panaszkodni, csak elég vicces, hogy Karányi Danit ezzel probálják promózni...Amikor legközelebb találkozom Bukemmel, gyorsan készítünk egy fotósorozatot :)
Egyébként, ha tudtam volna, hogy Dani erre hajt, akkor két éve a Home-ban nem juttattam volna be őt a backstage-be, hogy Bukemmel találkozhasson...mert , ugye ez volt az álma...legalábbis akkor nekem ezt mondta.
PEACE!
Vendég 2005. 01. 05. 0:10
Ja, A nevem:Arre,
sorry:)
Nagyon irigyellek,hisz én is imádom a Glo cuccokat,sajnos ezt ta hangzásvilágot még nem nagyon sikerült elérnem,de teljes gőzzel rajta vagyok.Písz
Vendég 2005. 01. 05. 0:06
Héé,írt a Marcel:)
Milyen 'ott'?
Nagyon sok irigyed van itthon(Mint én),úgyhogy ne panaszkodj:).
Gratula!
Vendég 2005. 01. 03. 21:34
Ki tud beszerni nekem eredeti LTJ Bukem-es CD-ket?
Aki segítene ezen az dobjon egy levelet ide:
marcel, good looking 2004. 12. 27. 15:20
Csodálatos ez a hír :) Örülök, hogy Karányi Dani végre találkozhatott Bukemmel :) Én ugyan rendszeresen találkozom vele, mert 2002 óta a Good Looking művésze vagyok, de hát ennek, ugye, nincs hírértéke...
Meg annak sem, hogy a Groove Armada készített nekem remixet, meg annak sem, hogy hány művésszel dolgoztam együtt a nemzetközi élvonalból, meg hánnyal volt lehetőségem találkozni a hosszú évek alatt. Nem is beszélve azokról a VALÓDI eredményekről, amelyeket nemzetközi szinten elértem. De nem is ez itt a lényeg. Csak azért szóltam hozzá, mert elszomorít a mai magyar média felületessége, és szomorú, hogy ez átszivárog a netes újságírásba is. Én még azért reménykedem
Vendég 2004. 10. 21. 0:00
bizonyára hallottál már androról,szerintem dolgozhatnátok egyszer együtt,mindketten nagyon szuperek vagytok!
2004. 08. 26. 0:00
Single csak online változatban? Remek ötlet és hasonlóaknak kellene követnie. Minél több exluzív felvétel kell, ami csak fizetős letöltéssel szerezhető meg. Csak így fog tudni megerősödni a magyar online zeneipar.
syntax.error 2004. 08. 25. 0:00
Hmm... az első album is jó volt bár kissé túl változatosnak tűnt... A másodikon már minden bizonnyal egy öszzeérnek az "ízek".
Pet 2004. 08. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkrol?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek