Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Megjelent a Club 54 debütáló korongja!

létrehozva: 2004. 09. 02.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2005. 12. 12. 13:56
hol vannak a letöltések
Vendég 2004. 11. 10. 23:14
TE BUTA PRIMITÍV FASZ AKI AZT ÍRTA NEM TUDNAK ÉLŐBEN ZENÉLNI. EZEK MÁR AKKOR ZENÉLTEK AMIKOR TE MÉG FEL NEM FOGTAD ,HOGY MI A ZENE. GYERE LE AZ IRISHBA VASÁRNAP TÁNCOSOKKAL FARKALOK BULIRA MERT OTT IS JÁTSZIK A KÉT SRÁC. MAJD MEG TUDOD MI ZENE. MEG AZ ARCODBA KETTÖT!!!!ANYÁTOK PICSÁJA A KURVA!!!
Vendég 2004. 10. 17. 0:00
Mégegyszer...ez tökjó szám, imádom őket!
Addig ne ítéljetek amíg nem ismeritek Őket!!
Dóry
Vendég 2004. 10. 01. 0:00
Rá köll nézni, és egyértelműen látszik, hogy kurva.
Vendég 2004. 09. 29. 0:00
A két fiú a Sziasztok lányok nevű formációt csinálta. Csak azt nem értem, hogy ha "jó hangú", ahogy egyik kedves hozzászóló írta, akkor miért "kurva"? Vagy ez automatikus nálatok?
Vendég 2004. 09. 24. 0:00
én utálom őket
Vendég 2004. 09. 24. 0:00
Mondjuk a két meleg fiút már láttam egy zenekarban nő nélkül. Annak mi volt a neve?
Vendég 2004. 09. 24. 0:00
Egy jó hangú kurva, két meleg fiú + C-dúr, a-moll, d-moll- B-dúr, G-dúr. Kész a vizcsap-sláger. És milyen jó!
Vendég 2004. 09. 21. 0:00
szerintem nagyon királyok,remélem ők nem ztűnnek el a süllyesztőben.
luciferke
Vendég 2004. 09. 21. 0:00
szerintem nagyon királyok,remélem ők nem ztűnnek el a süllyesztőben.
luciferke
Vendég 2004. 09. 16. 0:00
szerintem király
Mindig jobb mint a limbizkit
Vendég 2004. 09. 09. 0:00
A vélemények is "zenészi alapokra vannak építve".
Vendég 2004. 09. 09. 0:00
Kiráz a hideg ettől a "zenekar"tól. Koppintott zenék, bugyuta szövegek, és azok a fejek... hogy néznek ezek ki???
Vendég 2004. 09. 09. 0:00
Hm! Akkor miért is szólnak mindenféle digitális PLAYBACK-re utaló hanghatások a lemezen? Hogy fér ez össze? Vagy tán ÉLŐBEN játszanak egy számítógépről? De ez mindegy. A lényeg ez nem zene és kész! Tessék zenét csinálni. Arra kiváncsi lennék mit művelnek ezzel a lemzanyaggal csak ők hárman élőben!? Egyébként nem tetszik! Gagyi! Akárki akármit mond ezt a dolgot csak a pénz mozgatja. Hogyan keressünk pénzt a nagy semmivel. '0' Annyi más szakterület van ott kellene próbálkozni!
Vendég 2004. 09. 08. 0:00
ÉLŐ KONCERT!!!!!!!!
Szerintem a hozzászólók sajnos sokat jártak fél play back vagy teljes play back fellépésekre. Tudom ez a szokványos és az emberek ezt is megeszik. Egy dologban viszont biztos vagyok: Ez a zenekar a nevéhez hüen ZENEKAR, nem pedig együttes!!!!! És ez fontos dolog manapság! Ök zenészek és a koncertekre a zenekar kiegészül egy dobossal és egy gitárossal is! Ezt a zenekart nem egy manager találta ki, és a pénz reményében hissz benne. Ez a 3 fő együttes döntése. Nem úgy indult a csapat, ahogy sajnos NNNNsok hazai fellépő, hogy végig járják az országot fél play backba. Majd 1-2 év élteltével, Ök csak élőben szertnének fellépni.
NEM!
Ök már a lemez megjelenés előtt is élő koncerteztek. Mint tudvalevő elég komoly zenész tapasztalttal vannak felvértezve!
Ha ez a zene izlésében nem tetszik valakinek akkor valószinüleg Ö nem lesz a zenekar rajongoja.
Nem lehet mindenkinek az izlésére jó zenét irni.
Sajnálattal és Öszintén!!!!!
Vendég 2004. 09. 08. 0:00
Nagyon sajnálom azt ,hogy embereket meg lehet téveszteni ilyesmivel! Ha valakinek van egy kis füle az hallja, hogy lejárt, visszaköszönő zenei frázisokkal teletűzdelt zenét játszó bandával állunk szemben. Nem tudom mi lehet a koncerten olyan eredeti, az mp3 lejátszóra való tátogáson kívül. Egyébként az ember tudna örülni egy zenekarnak, ha azok zenélnének is. Úgy írnának dalokat ahogy ők gondolják, és saját maguk személyisége miatt adná ki valaki a lemezt. A régi nagy bandák ezért hitelesek és időtállóak, például egy Beatles az olyan volt amilyen. Poul zenéje a mai napig időtálló, mert ilyennek született, és a sasszemű managgerek rájöttek dalainak értékeire. Tehát fordítva kellene csinálni, a jó produkciót kiadni, nem eltemetni, és kitalálni valami botrányosan rosszat. Bíztos tud a zenekar jó dalt is írni, csak hagyni kell őket, és nem beleszólni hozzá nem értő fő okosoknak akik lehet, hogy az igazi zenét soha sem hallgatták, csak a matrica matricáját. Egyébként nem értem ,hogy jönnek szeretteink a képbe, hiszen semmi köze ennek a családhoz szeretethez, egyszerű szakmai elvárások kerülnek csak szóba. Butaság a kettőt összetéveszteni, semmi közük egymáshoz!
Vendég 2004. 09. 08. 0:00
Sajnálom az előzőekben hozzászólókat! Furcsa emberek lehettek! Szerintem ti semminek nem tudtok örülni, csak a hibát és a rosszat keresitek mindenben, és mindenkiben. Milyenek lehettek a szeretteitek körében.
Ez a zenekar igen is egy olyan zenészi alapokra van épitve amit ma Magyarországon nem megszokott!
Nézzétek meg a zenekart egy élő fellépésen és utánna alkossatok ilyen véleményt!!!!!!!
Vendég 2004. 09. 07. 0:00
lehetne jobb is
Vendég 2004. 09. 06. 0:00
Válaszolva az elöbbi hozzászólónak!!! Ezek a csodabrigádok olyan kiadók szüleménye, ahol a vezetés be van oltva a zene ellen! Ez nem vicc. Én nem ismerem a Club 54 tagjait, nem tudom milyen zenészek, de láttam már jó zenészeket a boci boci tarkára kényszerítve. Szóval azt a béna állat producer brigádot kell leszólni akik azt hiszik, hogy ilyen amatőr húzással hülyének lehet nézni a közönséget. Tán innen kellene nézni a cd hamisítás okát . Egyszóval szemetet a kukába, ezt a lemezt nagy reklámmal a turkálóba! Az hogy a zenei szakmát csak ugatják az egy dolog, de ,hogy az üzlethez sem értenek!!!! A nagy marketing húzás " A NYÁR SLÁGERE " csak hol???? mert hazánkban ugyan nem. Béna idejét múlt dalocskák!
Vendég 2004. 09. 03. 0:00
A Sziasztok lányok ennyire bejött gyerekek? Miért kell évente újabb mondvacsinált összetákolt semmilyen brigádokat jófejkedve összeterelni? Kit érdekel ez? Ez már az ötletkor bukásra volt ítélve! A 2 srác képzett zenész, miért nem más irányzatban próbálkoznak, amit szeretnek is!? Mert ez nem az ő asztaluk! Ez a műmájer enyelgés ezzel a szerencsétlen, jobb sorsra érdemes lánnyal, hááát ez maximum a boltok akciós kosarában lesz népszerű! De hát, ha nektek így megéri, hajrá!
Azt azért megkérdezném, hogy a játszási listán kívül milyen listán "tarol" ez a Club54? ... Gyerekek, ez fos, nulla, semmi, erőtlen, gyenge, híg szar....
Gábor
Vendég 2004. 09. 02. 0:00
Én inkább a slágerlistás dalról írnék! Ez a hetvenes évek disco zenéjére hasonlít. Ez a megszólalás kb hat évvel ezelött volt divat, mára már elég elavult. Szegényes fantáziára vall aki ilyen bugyuta kis dalocskát üt össze, de a kiadó sem kutya aki megállmodta a zenekar nevét, a 4 Fan Club, és az C Club 7 után. Club 54!!!!! Igazán eredeti!!!!
fkriszta 2004. 09. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek