Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Dance, Pop

ha tud vki vmit GIOVIRÓL v. csak szeretitek írjatok!

létrehozva: 2004. 09. 02.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2004. 11. 15. 14:43
Giovi eltünt...
Vendég 2004. 11. 15. 13:34
Hahó! Miez a punnyadás! Valaki tud valamit Gioviról? L.
Vendég 2004. 11. 05. 18:47
na és milyen volt a buli? A fiuk kikkel(csajokkal) voltak? L.
Vendég 2004. 10. 21. 13:04
Sziasztok!

Fontos információ mindenkinek!
KAraoke party a Geg-es/régi 4U/ Leventével a Bertram házban /régi rózsadomb söröző/ Jövő csütörtökön, okt 28-án!!! Lent lesz a Giovi is meg a Sanyika is! Mindenkit sok szeretettel várnak! Gyertek el ! Este 9-kor kezdődik!
Cim: II. ker Bimbó u. 2
Vendég 2004. 10. 10. 0:00
Szerintem Igaz, hogy Giovi rendes, de legtöbbször csak érdekből teszi! Én nagyon szeretem és pont én mondom!!! Higgyétek el az elkövetkező 3 évben minden női lényt meg fog dugni aki csak az útjába kerül és nem lehet megáltoztatni SAJNOS!!!!L.
Vendég 2004. 10. 07. 0:00
Én is pont ezt akartam írni, mint az előttem szóló! Iszonyatosan kedves tud lanni Giovi ha akar, meg azzal aki meg érdemli! Az, hogy kicsit bolondos, az meg pont jól áll neki, ettől lesz imádni való! Nagyon nagy szíve van, és segítőkész!!!!
Vendég 2004. 10. 06. 0:00
A giovi egy nagyon jó lelkű ember, kicsit bolond. És azért éri ennyi támadás, meg a fiúkat a GEG-ből, mert sok kiscsajnak tetszenek, és éppenséggel visszautasítják a fiúk őket, akkor már bosszúhadjáratot indítanak, és mindenfélét kamuznak, hogy milyen kapcsolatuk volt a fiukkal.
Szóval ne tessék szidni a Giovi-t. Aki meg szidja az kerülje el... Ennyi
Vendég 2004. 10. 03. 0:00
Ebben teljesen egyetértünk! Én nem is mondok úgy véleményt senkiről, hogy ne ismerném. Ezért szoktam általánosságban beszélni (írni), hogy ne bántsak meg senkit! De amint látod, ezen a topicon is éri elég vád a Giovi magánéletét, bár szerintem ez kizárólag rá tartozik és persze a másik félre (mármint akivel éppen kapcsolata van). De az nem biztos, hogy rossz szándékkal írnak róla negatív dolgokat, lehet, hogy valakit megbántott, és csak másokat szeretne megóvni a csalódástól. Én nem mondom, hogy jó módszer, mert mindenki maga döntse el, hogy mit akar, és nem is biztos, hogy egy ilyen fórumon kell ezt megbeszélni. De azért annak ellenére, hogy én nem ismerem a Giovit személyesen, még hallok dolgokat! :) És sajna, ha valaki közszereplést vállal, azt is tudnia kell, hogy a magánélete sem tabu, és kritizálni fogják! Szerintem elég gusztustalan dolog, de ez így van, amióta világ a világ! :( Nem erre a fórumra gondolok elsősorban! És még egyszer leszögezném, hogy én sem Őt, sem pedig mást nem akarok bántani, vagy kritizálni!!! Na puszi, J.
Vendég 2004. 10. 02. 0:00
Nem voltam azon a fórumon...
Azt nem szeretem ezekben a fórumokban, hogy mindenki annyira otthon van a másik magánéletében (most nem erről a forumról beszélek)...és olyan szépen meg tudnak kritizálni mindenkit! Csak 2 forumra szoktam felmenni, de észbontó, hogy miket képesek egyesek beírni! Mintha nem lenne önkritikájuk vagy leaglábbis önuralmuk!
J. :)
Vendég 2004. 10. 01. 0:00
Okés! Van itt egy fórum a Geg együttesről, és ott J.-ként szoktam aláírni a hozzászólásaimat csak ezért írtam ezt az előbb, mert nem akartam, hogy összekeverjenek minket. Nem arra céloztam, hogy direkt az én "nevemben" írsz! Sajnálom, ha ezzel megbántottalak, de nem gondoltam, hogy ez sértő lehet, márcsak azért sem, mert feltételeztem, hogy ha idejössz, olvastad a másik topicot is! Ha figyelmesen végigolvasod ezt a fórumot rájössz, hogy nem én írtam azt, hogy akkor is csajozik, ha van barátnője, mivel nem is ismerem. Én általánosan írtam le a véleményemet - nem először - hangsúlyozom, NEM A GIOVANNIRÓL! Inkább az elöttem levő hozzászólókat vond kérdőre, ne engem! Ők irogatták, hogy több csajt hülyített egyszerre, és eljátszotta nekik a hősszerelmest! Megintcsak kiemelném, hogy EZT CSAK IDÉZEM, NEM ÉN ÍRTAM! szintén J.
Vendég 2004. 10. 01. 0:00
Szóval te ezzel azt mondod, hogy a Csabi egyszerre több csajjal is szokott "járni"? És ezt biztosan tudod? Mert ez nekem teljesen új! Az, hogy szórakozik, hát az egy dolog, egyszer vagyunk fiatalok, mindenki úgy él, ahogy akar, de tudtommal az ilyen bulizós szórakozós estéin nem volt barátnője, tehát nem volt lekötve! De azt nem tudom elhinni, hogyha komoly kapcsolata van, akkor megcsalná a barátnőjét! De te biztos tudod, hogy miről beszélsz...egyébként gőzöm nincs milyen fórumot említettél!? Szerintem másik J. vagyok!
J.
Vendég 2004. 10. 01. 0:00
Jujj, de jó, hogy felnéztem ide! Az előttem szóló, J. nem az, aki ezen a néven a Geg fórumra is szokott irogatni! Amúgy részben egyetértek, mármint ami a lányok felelősségét illeti, azonban a csajozós pasiknál is van több kategória! Lehet csajozni, csak ne gátlástalanul! Nem személy szerint a Giovira gondolok, de azok alapján, amiket róla hallottam Ő sem a tisztesség mintaképe! Ha megmondja az elején a lánynak, mit akar, akkor a csaj magára vessen, de ha hitegeti, szerintem az szemétség! Bár igazad van, tényleg az ő dolga, csináljon, amit akar! J. - az igazi! :)
Vendég 2004. 10. 01. 0:00
Szerintem meg abban nincsen semmi rossz, ha csajozik, amikor nincsen komoly kapcsolata, az a csaj, aki csak úgy beleugrik egy "egy éjszakás" kapcsolatba, magára vessen, ha utána otthagyják!!! Én sem kezdenék egy olyan csajjal komolyan aki csak úgy odadobja magát! Ha jól tudom most már régóta nincs senkije, akkor miért baj, ha kihasználja az adandó alkalmakat? Ha nem tetszik a következménye, akkor nem kell "adandó alkalomként" viselkedni! Egyébként meg az ő dolga, hogy mikor, kivel, hol mit csinál.... J.
Vendég 2004. 09. 20. 0:00
Egyébként igaza van az elöttem hozzászólónak! Komoly kapcsolatra ne számitson a barátnőd. Egyéjszakás kalandra talán, vagy beállhat a csajai sorába, és ha épp szükség van rá, talizhat Giovival! De szerintem ez tök megalázó!
Vendég 2004. 09. 18. 0:00
Szerintem, ha a barátnőd komoly kapcsolatra gondol, felejtse el, ha nem akarja, hogy kihasználják! Ha csak egy éjszakára, akkor hajrá! De másra ne is számítson!
Vendég 2004. 09. 17. 0:00
kihalt a topik? Valaki még esetleg tud valamit?L.
Vendég 2004. 09. 09. 0:00
Hmmm... vigyázni kell vele, mert nagyon csajozós, volt hogy egyszerre több nője volt, de csajok persze nem tudtak egymásról, mindegyiknek előadta a hős szerelmest!
Ja és imádja az I swear cimű dalt!!!! :)
Vendég 2004. 09. 08. 0:00
Nekem nem, csak az egyik barátnőmnek tetszik! Mindent tudni szeretne róla, amit csak tudsz irdd meg léci. Nem baj, ha sokat irsz! Puszi L.
Vendég 2004. 09. 06. 0:00
Mit szeretnél tudni?
Tetszik neked?
Vendég 2004. 09. 03. 0:00
hhhhhh????
Vendég 2004. 09. 03. 0:00
én Gioviról nem sok mindent tudok! De szeretem a geg együttest! Jelentkezzetek már!!!!

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Dance, Pop