Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rap, Hip-Hop

EMINEM UTÁLÓK!!!!!!!

létrehozva: 2004. 10. 02.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2006. 04. 29. 20:27
Hello All! Van egy régi 80'-90'Rap Zeném aminek az istenért sem tudom +fejteni ki az előadója v. mi a címe! vmi. Mr. Dubbolina v. Doubbleina lehet, mert végig ezt mondja ... Ha esetleg vki. tudja mi lehet ez írja meg! Thenx! Ez rengetegX elhangzik a számban úgyhogy ha vki. ismeri az fogja tudni miről is puncsolok.
west_the_king 2006. 04. 24. 20:35
héhé! jó kis topic ez! üdv mki!:D
Vendég 2006. 04. 23. 17:17
hello! http://www.areaseo.com/contacts/ google pr. Professional SEO, pagerank algorithm, Web Site Analysis. From google pr .
Vendég 2006. 04. 23. 17:17
Welcome!!! http://www.areaseo.com/contacts/ google pr. [URL=http://www.areaseo.com]pagerank 5[/URL]: Professional SEO, pagerank algorithm, Web Site Analysis. Also [url=http://www.areaseo.com]online pr16[/url] from google pr .
Vendég 2006. 04. 23. 17:17
Welcome! http://www.areaseo.com/improvepr/ improve pagerank default. PageRank 11: Professional SEO, pagerank algorithm, Web Site Analysis. Also [url]http://www.areaseo.com/linksale/[/url] and [link=http://www.areaseo.com]google rank 20[/link] from pagerank .
Vendég 2006. 04. 23. 11:57
hello! http://www.dirare.com/Sweden/ online directory. MY yellowpages, SMART Yellow Pages, About DIRare. From online directory .
Vendég 2006. 04. 23. 11:57
Welcome!!! http://www.dirare.com/Sweden/ online directory. [URL=http://www.dirare.com]YP national[/URL]: MY yellowpages, SMART Yellow Pages, About DIRare. Also [url=http://www.dirare.com]global directory[/url] from online directory .
Vendég 2006. 04. 23. 11:57
Welcome! http://www.dirare.com/India/ business yellowpages. international directory: MY yellowpages, SMART Yellow Pages, About DIRare. Also [url]http://www.dirare.com/China/[/url] and [link=http://www.dirare.com]companies of the world[/link] from yellow pages .
Vendég 2006. 02. 12. 13:59
EMINEM A KIRÁLY
SZABE 2006. 02. 01. 9:54
eminem a király
Vendég 2006. 01. 27. 17:11
Bai turc hrenov!!!!!!!!!!!DE ce tu te pontuesti asa de tare .Nufiasa de crutoi
Tüsy 2005. 10. 01. 16:19
Mi is szervezünk partykat de ezek álltaléában baráti társaságból álló kb.: 25-35 fős bulik!
Általában felváltva "Dj-skedünk" már ha azt annak lehet hívni, nálunk tök mindegy ki ismeri és ki nem a tracket ami szól, ha tetszik neki akkor rázza rá a seggét!
Szóval lehet a vendégeiddel van a probléma illetve lehet, hogy nincsenek hangulat felelősök :)
Peace!
latency 2005. 10. 01. 11:18
Először is lekell szögezni hogy a rap a hip-hop művelése 1978-79-ig törvénybeütköző volt csak titokban kis zárt körökben csinálták a gettókban .Az első zene amire azt mondták hip-hop és innenstől ezen a néven említik a műfajt,az Grandmaster Flesh:the message c.albuma,ő volt az első igazi hip-hop dj .Ő találta ki a kettőzés teknikáját és még sok mást .Azt is tisztázni kellene ,hogy a rap az maga a szöveg és a zene ,a hip-hop az pedig a rap a graffiti a break a turntableist és mindennek ami ide kapcsolódik a gyűjtőneve
Az sajnos tény ,hogy sokan mamár csak a pénzre hajtanak így Dre-is de az is tény hogy szinte mindegyik előadónak akad egy-két igan is jó száma így Eminem-nek is.
Az is érdekes hogy mi a mainstream és mitől nyilvánul annak , én szervezek hip-hop bulikat és azt látom ,hogy Onyx,Wu-tang meg ilyesmi az mehet arra buliznak ,de Dilated Peoples,Defari,Oh-No vagy Roots Manuva stb. számokra megse mozdulnak .
Tüsy 2005. 09. 18. 11:11
" Én egyáltalán nem kételkedem benne hogy a populáris rapban otthon vagy. "
Ettől én fake lennék? ( bár azt nem vágom, hogy te írtad e. )
Az hogy az undergroundeba nem ások lejjebb az azért van mert nincs annyi időm, illetve még az is, hogy én nem akarom tanulni a műfajt, bár ha mondjuk újságba látok egy cikket azt általában elolvasom, de nekem elég az a tudás ami rám ragadt az évek során ( most ezt biztosan félreérted és belekötsz )
Nem tudom te erről mit gondolsz de szerintem 2000 elött a Rap nem volt divat még Mainstream téren sem ezért én populárisnak se nevezném ( az én városomban 2000 körül kezdtek szaporodni Em imádó srácok )
Illetve ekkor került le a stílus mutogatás a realekről és került fel a fakekre! ( Nálunk )
" Grandmaster Flash és Afrika Bambaataa, na ők ott voltak a műfaj születésénél "
Őket is vágom bár albumukat kb:már öt éve kergetem mikor elösször hallgattam egy partyn de megszerezni nem tudtam Grandmaster Flasht, Afrika Bambaataa tőlük még számokat sem hallottam és a nevükön kívül semmit sem tudok róluk!
Abban a műfajban mozognak mint Eminem?
Szerintem azért akármelyik 80's és 90's évekből való album klasszissal jobb mint a mostani divatos világunkban!
Peace!
Vendég 2005. 09. 17. 22:30
Hali Tüsy!

Hát én nem éppen azokra a veteránokra gondoltam akik féllábbal a sírban vannak és ma már sehol sincsenek. Vagyis csak a tudatalattinkban léteznek... Sugar Hill Gang, Mc Hammer, Salt 'n Pepa, Vanilla Ice, Run DMC.

"Amúgy 2 Pac nem a kedvenc előadóm volt és őt is Dre karolta fel miután eljött BIG-tól mert rálőttek!" Ki kérte meg h okoskodjál megint.. Tupac, Dre és Biggie... ebből kettő meghalt a harmadik meg kit érdekel.
Én egyáltalán nem kételkedem benne hogy a populáris rapban otthon vagy. De ettől még nem oltanék mindenkit, aki Eminemet hallgat, mert akiket te hallgatsz azok is abban a műfajban mozagnak mint Em.

Grandmaster Flash és Afrika Bambaataa, na ők ott voltak a műfaj születésénél.

Hát akkor meg kéne ismerni az ug öregrókákat

Retrokuttya
Vendég 2005. 09. 14. 15:33
na am ha már itt tartunk akkor Snoop mivel különb ? mekkora divatkö**ög lett kattog azzal a ratyi Pharrellel meg agyrém szövegeket tol rá arról h mennyi léje van !!! pffh ez igen ... eminem mikor beszélt arról h mennyi pénze??? na sebaj legyen igazatok !
Vendég 2005. 09. 14. 15:30
nem mostani ... nekem már akkor bejött amikor még nem mászkáltak kis eminem polos kö**ögök és a nagynép azt se tudta h ki az a szőke hül*e gyerek aki Drevel hülyéskedik ...

am imádom ezt a nyomdafestéket nem tűrő fossst ... hellooo
Tüsy 2005. 09. 14. 14:04
Meddig merüljek?
Sugar Hill Gangig jó esetleg Mc Hammer vagy Salt 'n Pepa, Vanilla Ice, Run DMC!!
Amúgy 2 Pac nem a kedvenc előadóm volt és őt is Dre karolta fel miután eljött BIG-tól mert rálőttek!
Das Efx volt a kedvencem az utsó album kiadásáig mert 03-ban nagyon gáz albumot dobtak ki!
Én nem azt írtam, hogy ők kezdték a műfajt NEM TUDOM KIKEZDTE ( szerintem ti se tudjátok ) csak azt, hogy a fekete utcákon a srácok fegyverek helyett így csatáztak egymással.
Én sem szeretem a mai számaikat mert populáris szóval egyről beszélünk!
Bár én már 2000 után nem keresek zenéket ( ez az én hülyeségem ) mert a mainstream az xar az undergroundot azt meg annyira nem vágom külföldön.
Az alattam lévőtöl azt kérdezném az Eminem az nem mostani?
Peace!
Vendég 2005. 09. 14. 9:08
jajj de csírák vagytok azért Eminem odabassza a fekákat is , jobb szövegeket ír mint bárki más , mikor Dre csinálta a zenéit akkor yobb volt de akkois is odabassz ... és ne gyertek a szokásos "fake" dumával mert már lejárt és azt se tudjátok h mire mondjátok ... magyar undergroundot is ugyanugy szeretem, de attól mert Eminem divat lett (nem véletlen) még lehet yo !!! utálom a mostani fos "hip-hop"ot amit a tvben adnak, ha megnbéztek 1 Eminem klippet teljesen más mint a mostani fosss ... béke
Vendég 2005. 09. 12. 19:01
Ja és a rap most is jó külföldön :)

Retrokuttya
Vendég 2005. 09. 12. 19:00
Hali Tüsy!

Aztán az egy dolog h kiből lett mainstream rap és kiből nem. Tudnék olyanokat mondani, akik régebben kezdték az ipart mint Snoop és most is durva zenét csinálnak. Csak azt nem tudom valaki miért adja le ennyire? Ezért egy fos... Most az egy dolog h te azt hiszed hogy Snoop meg Dre, meg Nas, meg Naughthy szarta a rapet. Picit merülj bele jobban és ne akadj meg 2pac-nél...

signature: Retrokuttya
Vendég 2005. 09. 12. 18:49
Régen nem is volt main meg under!! Csak rap volt :DDDD
Tüsy 2005. 09. 12. 16:33
Na hali!
Azért istenítem az Amcsi Mainstreamet mert talán ők kezdték el az egész stílust művelni, és ne haragudj már meg de szerintem 2000-elött nem ilyen volt a Rap külföldön!
Én nem azt mondtam, hogy a Dr Dre olyan jó albumokat csinál most se azt nem mondtam, hogy a felfedezettjei olyan jók lennének de valjuk be az NWA a legtöbb Raper számára igenis a jó Rap kategóriába sorolható ( legalább is számomra mindenféle képpen )!!
Snoop Dogg-nak van szerintem pár jó száma az én kedvencem a Buck Em című track!
Az, hogy ők is megélhetésből művelik a műfajt MOST MÁR az nem jelenti azt, hogy régen nem csináltak jó zenéket!
Igen tényleg el populárosodott de ott van még a Cypress Hill, Das Efx, Naughty By Nature, és még sokan mások akik ugyan úgy el populárosodtak, de attól még a régi albumukat ugyan úgy szeretem és hallgatom ha az újakat nem is tudom meghallgatni!
Az is tény, hogy az alattad kettővel lévő biztos nem a régebbi albumokról beszélt de legalább aki ismeri a régi előadók albumait az ne írjon ilyet, hogy szar a Dr Dre vagy Snoop Dogg vagy bármelyik előadó aki régen alkotott nagyot!
Vágod?
Milyen Krúrol beszélsz?
Sok mindent mondhatsz rám de azt nem, hogy fake lennék, de ha azért fake vagyok mert bevédem Snoopot és Dre-t akkor te mi vagy?!!!!
Peace!
U.i.: Gyerünk támadni más véleményekkel!!!! ( Veletek ellentétben én bírom a kritikát és ha másnak van igaza azt beismerem! )
Peace!Peace!Peace!Peace!Peace!
Vendég 2005. 09. 11. 18:39
Beszólsz aztán Peace-elsz??? Micsoda béke ez?? Ilyenek a fake rapperek, mint te. :) Asszed egy peace-szel minden elvan intézve. Ezt nem felejti el Krú :DDD. Megtalál és kivégez :DD
Vendég 2005. 09. 11. 18:37
Dre ilyen 50 centeket meg Eminemeket meg The Game-eket karolgat fel, hát akkor meg van a véleményem róla. Kezdem megkérdőjelezni a produceri munkásságát
Amúgy ki szólt hozzád Tüsy. te mindenkinek okoskodsz meg beszólsz? Kaki vagy ám te! Hallgassá Snoop Drop it Like Its Hot-ot jó sokat, azt talán te is cöccögsz :))
Vendég 2005. 09. 11. 18:32
Te Tüsy neharagudjjá má, de szerinteed alattam az a ratyi gyerek nem eminemet hallgat... akkor szted ismeri a régebbi snoop és dre kiadványokat??? Ne ne röhögtessé má wazze... Amúgy olvastam a hozzászólásaidat: ha annyira utálod a mainstream magyar rappet, akkor mit kell itt isteníti az amerikai mainstreamet. Ha ugyanaz csak angolul, szted nem azt a kaki szöveget nyomják má megbocsássá??? Snoop meg Dre egy populáris gagyi. És melyik régebbi cucca teccik snoopnak talán a no limit hangzású master p ratyik? Mert ha meghallom Mystikal hangját elfog a cifrafosás.... :(
Tüsy 2005. 09. 11. 16:36
Te is elég szégyen vagy ha Dr Dre-röl azt írod, hogy kaki!
Bár az utobbi öt évben tényleg nem alkotott elfogadhatót, de azért mégis ott volt a stílus alapkő letételénél!
Snoop Dogg szintén alkotott pár jó albumot a 90's években!
Úgy hogy talán te vagy kaki!
Peace!
Vendég 2005. 09. 10. 11:04
Eminem, Dre, Snoop mind egy kuttya. Ugyanaz a kaki mind a három... Ha mégeyszer valaki pontos jével írja a királyt azt megölöm.Enyi aggyal rendelkezzen már aki ide ír. Mert ez szegénységi bizonyítványt állít ki a szcénáról. Bár Eminemről ne is beszéljünk. Szégyenek vagytok!!!
Vendég 2005. 09. 10. 10:13
Az eminem nem igazi jó rap. Az állat a dr.dre meg a snoop
Vendég 2005. 09. 07. 19:47
eminem akiráj mother fucke
Vendég 2005. 09. 07. 19:47
menyetek a picsába
Vendég 2005. 06. 13. 21:03
Hát,sztem megérte leperkálni azt a 2ropit :) naon odabaszott a koncert ...

pacsi *Freedom
brigi 2005. 06. 11. 17:35
Szerintem egy hülyeség a zenéje nem?
Tüsy 2005. 06. 07. 17:05
Mondtam már ha Method Man jönne már ma ott aludnék sátorban a szigeten akár viharban is! :-)
+ Amúgy is Partyt csinálunk haverokkal Tapolca Diszelen pont aznap!
Peace!
Vendég 2005. 06. 07. 8:55
Helló!
Kihagyom a sportszigetet idén, mert engem onnét csak Pannonia Allstars Ska Orcshestra érdekelne, de 2000ért drágálom, még akkor is ha ott lesz a két wu-tang harcos, meg a beastie boys DJ-je is.
peace plank
Vendég 2005. 06. 07. 8:29
Csocsi! uj vagyok még itt :) de azért megkérdezneém,h jöttök-e a sportszigetre?!(sztem kár lenne kihagyni,meg akkor is hacsak a Masta meg a U-god jön...)
Tüsy 2005. 06. 05. 13:17
Na mindegy véleményem szerint ez is csak divat alapon megy mint ma már szinte minden!
A mai fiatalok már nem szeretik az old school dolgokat se zenében se másban, pedig szerintem a zenében csak jobbat alkottak régen mint most minden müfajban!
Akkor csak úgy adhattál ki albumot ha tényleg tehetséges voltál, ma + már elég egy valóságshowba szerepelni!
Szerintem ez gusztustalan!
Peace Tüsy!
Vendég 2005. 06. 05. 8:12
*AntiRasszista, bocsi elírtam;)
plank
Vendég 2005. 06. 05. 8:10
van MARSH (Magyar AntiRasszisat SkinHeadek) mozgalom is
Tüsy 2005. 06. 04. 14:36
,, A bőrfejűek egy része ugyanakkor dühösen elutasít mindenféle politikai ideológiát. Számukra skinheadnek lenni mindenekelőtt egy sajátos életformát jelent, amelybe beletartozik a tánc, az ivászat, és ha úgy hozza a helyzet, a verekedés is - de soha nem faji alapon. büszkék szubkultúrájukra, amely a fekete zenéből nőtt ki, s gyűlölik a n@ci skineket, akiket csak megvetően \"boneheadeknek\" neveznek \"
Elolvastam, véleményem szerint ez a lényeg ,,de soha nem faji alapon\" .
Ezt egy skinhead forumba be kéne vágni!!!!
Kössz, hogy elmagyaráztad!
Peace Tüsy! Rap 4-ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 06. 04. 13:21
Igen, ők a boneheadek,akikre gondoltál (ha a rasszizmust érted az ideológiájuknál), épp ezért ismertem félre én is a skinhead kultúrát, mert az igazi skinheadek nem rasszisták! én sem tudtam, nem rég olvasgattam egy két helyen, és akkor derült ki számomra is. Az oi! kifejezést sem a rasszisták használták előszőr, azért írtam oda, hogy nem abban az értelemben gondoltam, én sem vagyok fajgyűlölő! ha gondolod nézd meg ezt: http://www.zene.net/index.php?type=19&id=1121 itt vannak érdekes dolgok a skinekről.
De maradjunk inkább a rapnél! Nekem most nagyon bejön a Lordz of Brooklyn zenéje, nem tudsz esetleg linket ahol lehet letölteni, mert csak két számom van, de nagyon tetszik..hm egyre több rappet hallgatok...pedig nem vagyok rapper(még általánosba annak indultam, csak hát meghallottam az első Rage Against The Machine lemezem, és rájöttem, hogy inkább az, az én zeném, aztán úgy jött a rock...és így tovább most a Ska-ért vagyok oda, de a rock az örök! Cypress Hill témába, nekem tetszik a Skull & Bones is, meg az új (bár azt még nem hallotam végig) meg a featjük a Roni Size-al, de abban teljesen igazad van, hogy a régiek jobbak főleg a Los Grandes Éxitos En Espanol (lehet rosszúl írtam;)).-> Tetszenek a spanyolos rappek, mint ez, a deliquent habits (ezt sem tudom, így kell e írni:)), meg az orishas, többet nem ismerek.
peace meg
SZERTKEZZ NE HÁBORÚZZ!!! :) plank
Vendég 2005. 06. 04. 8:48
Nekem is vannak Skinhead haverjaim, sőtt már be is védték egy másik haveromat.
De én kajak nem értem meg az ideológiájukat ( lehet bennem van a hiba! )
Egyszer egy Party elött elmentünk kedvet csinálni egy parkba, úgy 7-en lehettünk abbol 2 lány és egy Roma barátunk.
Aztán egyszercsak odafutott egy pillanat alatt vagy 30-skinhead 2 srácot kerestek 30-an ( Jó kilátás a 2 srácnak! )
Amikor mondtuk, hogy nem láttuk őket ( tényleg nem láttuk őket de ha láttuk volna akkor se mondtuk volna meg, akkor rögtön elkezdtek kötekedni ,,Nézd már itt Rapperek is vannak")
Az volt a mákunk, hogy az egyik csaj aki velünk volt ismerte a fő gyereket! De szerintem mind az öten fiuk már felkészültünk a nagy verésre ( de azért egy párat kiütöttünk volna, csak aztán lehet a korházba tértünk volna magunkhoz. )
És ez csak egy történet a sokközül! ( De ez lehet, hogy csak a mi kis megyénkben van így! )
NE HÁBORÚZZ SZERETKEZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is Cypress-el keztem el a Rap hallgatását és sokáig imádtam, még ma is bármikor végig hallgatom az első pár albumukat, de a Skull n' Bonus albumot és az azt követőket ( megvannak ) még egyszer se tudtam végighallgatni az elejétől a végéig. ( én nem ezt a Cypress Hillt szerettem meg )
Ha Methodman jönne már most kiköltöznék a Spotrszigetre :-)
Peace Tüsy!
Vendég 2005. 06. 03. 22:59
Én a rap-rock témát, nem is neked/nektek realeknek szántam, mert igazad van, hogy ti nem fikázzátok a másik stílusát, még akkor sem ha nem tetszik nektek, azért kezdtem így: "A rockgyűlölő kamu "rappereknek"" !
Télleg gyengébb a CH, mint régenbben, de én azért még mindig szeretem, meg hát az egyik legjobb haverom iszonyatos Cypress FAN, szóval elkerülhetetlen, hogy ne halljam..
Tudom, hogy meghallt ODB(R.I.P.), de attól még jöhetnének a többiek, legalábbis kettőnél többen, és akkor talán még én is kimennék, csak hát az a baj, hogy idén már belépős a sportsziget.
Az oi-ért meg bocs, ha bántónak találtad, de nem abból a szándékból írtam oda, amire sokan gondolnak egyből, ha ezt látják, vagy hallják. Egyszerűen az utca zenére utalva.
A reggae-t én is szeretem, meg az old school zenéket, de most nagy SKA lázban égek, mert ez egy nagyon király stílus..nem régen hallgatok Ska zenét, de most ismerkedtem meg a gyökereivel, meg olvastam egy két dolgot a történetéről, és ezzel kapcsolatban a skinheadek történetéről, kik is ők valójában, honnét, miért...és hát iszonyatosan félre ismertem ezt a kultúrát, mint szerintem sokan. bocs, tudom hogy ez nem ide vág, csak a ska-ról jutott eszembe.:)
akkor peace plank
Vendég 2005. 06. 03. 21:42
Az OI! témát hagyjuk ( Légyszi!!! )
A Beastie Boys nekem annyira nem jön be bár meghalgatom!
A Cypress Hill sajnos váltott, szerintem nem kellett volna! Az utolsó album amit végig tudtam hallgatni az a Tequilla Sunrise!
A Wu-Tang Clan már sajna sehova nem tud menni mert pl.: Ol' Dirty Bastard sajna már elhunyt :-(
De aki szerette abban örökre él a hangja és a Style-ja!
A Rap-Rock témában teljesen igazad van, de ha megnézed egy Real se fikázott más Style-t kedvelőket!!!
És én is meghallgatom pl,: Guns n' Roses-t, Pink Floy-ot, Led Zeppelint vagy a Mettalica régebbi számait ( és mégsem vagyok Rocker, de más műfajt is szeretek pl.: Raegee,régi 80's évekből Funky-t.
Ne hidd, hogy ha eltünnek nem jön más fos! :-(
Na Peace Tüsy!
Vendég 2005. 06. 03. 16:14
Ja eltüntek.. télleg, azaz sztem még "itt" vannak, csak nem írnak, hanem töltögetik a zenéket amiket írtatok. ;)
Bár az rájuk nézve szégyen, hogy ők talán most hallanak előszőr azokról, én meg ismerem a nagy részét rocker létemre...!
A sportszigetes Wu-Tangbe az a baj, hogy csak a U-god, meg a Masta Killah jön, nem mind.. meg itt lesz a Beastie Boys DJ-je.
Télleg Tüsy, kár, hogy kihagytad a felsorolásból a Beastie Boys-t, pedig az egyik legkirályabb hip-hop szerintem, az ill communitation album nagyon NAGY!!!, és még az Orishas is király zene!
Az utcáról meg szerintem akkor fog eltűnni a sok fake, ha a TVben, Rádióban már nem fogják játszani a sok szart, szerintem ez is hamarosan bekövetkezik, 1-2év, hiszen ne feledjük ez csak egy divathullám, olyan, mint a rock-ba a Linkin Park, meg hasonlók...gondoljatok csak vissza az Alien Ant Farm nevű műanyag rockbandára, a Jackó feldolgozással, az is eltűnt, már senki nem is emléxik rá. (bár állítólag még zenélnek, de hát nincs már rá igény)
A rockgyűlölő kamu "rappereknek" meg annyit, hogy a Cypress Hill zenéjére nagy hatással volt a Led Zeppelin, és van közös produkciójuk a Rage Against The Machine-el, az Onix is csinált közös számot a Biohazarddal. meg még van sok rap-rock közös cucc...ja Ice-Tnek a másik zenekara, a Body Count sem igazán hip-hop!
béke meg minden, OI és hasonlók Plank voltam..
Vendég 2005. 06. 03. 15:15
Észre vettétek, hogy eltüntek a nyomik?
Lehet, hogy az utcán is így kéne beszélnünk mindenkivel.
És akkor talán nem lenne ennyi fake!!
Imádom a Rapper csajokat puszi ;-)
Peace Tüsy!
rapper csaj 2005. 06. 03. 10:12
Wu-Tang koncert a Sportszigeten...hát nem állat???
Remélem olyan nem lesz amikor vki azt közli,h a fehérseggű szőkeség jön Mo.-ra koncertezni a spanjaihoz...akik mind nagy feka rajongók.... :D Szerintem még Emike is röhögne rajtatok,h őt hallgatjátok!!!
:)) Tüsy,Nina ez igen!!! Ilyen rapperek kellenek a magyar társadalomba!!!
Peace
Vendég 2005. 06. 02. 16:39
Ja és ha valaki aki benn van a stíluba már 10 vagy több éve akkor ne veszekedj vele hogy mi a zene!
Mert a vége úgy is az hogy csak kiröhögnek! Inkább fogadd meg a tanácsát ha tényleg Rapper akarsz lenni! Menny el egy partyra és bárki elmondja neked milyen zenét halgass.
És ha ismersz jó néhány alap Rap albumot akkor idővel megtanulsz Rapperként gondolkodni anélkül, hogy bárkitöl tanulnád!
A stílus szeretetet nem lehet tanulni!!!!!!!!!
Az vagy benn van a szived egy kis csücskében, vagy nincs de ha nincs akkor ne is eröltesd!!!!!
Peace Tüsy!
Vendég 2005. 06. 02. 16:19
Az a problémajuk a Realeknek a divatmajmokkal, hogy megjátszák magukat azért, hogy menők legyenek, hogy befogadják a többiek de a zene náluk az eminemnél kezdődik és az 50 centnél már vége is van.
Ahejett hogy adnád magadat, ha rockervagy válald be! Ha a rappet szereted azt válald be! és így tovább, de csak azért ne halgass egy stílust mert azt halgatják az ismerőseid, barátaid.
Ha eminemet hallgat valaki azért mondjuk rá, hogy fake mert mi nem tartjuk őt Rappernek, hisz mi nem azon nőttünk fel hanem jóval valóssabb Rappen, mi nem csak pár Rappert ismerünk mint a mai divatmajmok.
Régen a Rappereket meglehetett ismerni az utcán ( bőgatyó, fullcap, lezser cuccok ) ma már mindenki ilyen cuccokba rohangál az utcán, attol függetlenül milyen stílust halgat ( láttam már nem egy diszkóst bőgatyóba ), épp ezért Realeket nem látsz ilyen cuccokba ( a fullcap még mindig elég gyakori )
Lásd Deego ,,Rátok ez káros, mégis ti beszéltek rám,
Pedig csak szarás közben van letolva térdig a gatyám"
Na mindegy aki akarja érti, a többi majom meg csak játsza meg a nagymenőt!
Ja és mielött valaki azt mondaná, hogy azért halgat eminemet mert ő még fiatal és nem ismeri a régi ( jó ) Rappet arra ott a jó ellen példa Nina barátunk személyében, aki mindössze 15.
Add magad és szarj mások véleményére!!!!!!!!!!!!!
Na Peace Tüsy!
Vendég 2005. 06. 02. 11:48
pontosítanék:
divatból hallgatni zenét az elég gáz...az annyira nem ha egy divat zene télleg tetszik, és nem azért hallgatják, mert az a "menő"...
plank
Vendég 2005. 06. 02. 11:45
Ja egyébként rocker létemre, a legjobb barátaim között is van rapper! Nem is egy, és soha nem baszogatjuk egymást a zene miatt, sőt..

tanuljátok meg tisztelni a másikat, és akkor talán titeket is fognak, mert nem az a legnagyobb baj szerintem, hogy divat zenét hallgattok, vagy divatból hallgattok zenét, hanem az, hogy az 'igazi' zenészeket, és ezek rajongóit ti fikázzátok..

ez azoknak szól akik eminemet hallgatnak, és fikázzák a rockereket..vagy az igazi rappereket..(a divatmajmoknak)

plank
Vendég 2005. 06. 01. 21:52
Ohh..kösz Tüsy az elismerő szavakat, de télleg..ez jól esik.
hát ez van, most a rap, meg a rock a divat..ebbe bele kell törődnünk, sajnos, nem lehet ellene tenni semmit...:(
peace plank voltam, Guest
2005-05-31 15:29:08 ez is.
Vendég 2005. 06. 01. 14:00
Nagy RESPECT az elöttem szóló fiatal embernek!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos teljesen igazad van!
De hát túl sok a divatmajom. Ez van :-(
És láss csodát egy más zenét hallgató emberrel egyetérteni és tisztelni nem is esik nehezünkre, tanulhatna belőle pár ember!!!!!!!
Ja és megérthetnétek végre hogy miért szajkozzuk, hogy divatmajmok.
Bár annyi eszetek nincs, hogy felfogjátok mert akkor nem eminemecskét és barátait hallgatnátok!
Peace Tüsy!
Vendég 2005. 05. 31. 15:29
Peace...
észrevettem, hogy a sok gyökér eminem fan ha azt olvassa, hogy valaki fikázza eminemet, akkor szerintük az biztos rocker. Hm ez egy elég csúnya általánosítás...bár én télleg rocker vagyok, és télleg hányni tudnék eminemtől, meg a barátaitól, de aki télleg rapper az se igazán van oda az eminemért, mert hát szőke kis barátunk inkább pop, mint rap..ja és rocker létemre lehet több dolgot tudok a rapről, mint itt néhány kis majom...

peace nektek: Tüsy, Nina --> amiket írtatok én is szeretem, már amelyiket ismerem..de hát én nem vagyok raper ;) bár Tüsy listájának nagy részét vágom:)
Vendég 2005. 05. 30. 16:35
A Snoop Dogg is jó volt csak már egy kicsit el populárosodott ugyan úgy mint a Cypress Hill +még jó pár!
Magyar közül tényleg jó Akkezdetphiai de jó még Az Idő Urai, régen a Hátshowsor, Mc Gőz, a Deego, Raptorz,
Minimal Project, Feenoochiz, Connection és Champianz, és még jó páran vannak bizonyára de mindegyiket úgy se lehet ismerni!
Talán jó irányba halad M.o. ( Remélem!!!!!)
Peace Tüsy!
Semmi gond a bakiért Nina ;-)
Vendég 2005. 05. 30. 16:23
Hát ja az új generáció már az új hullámot részesíti előnyben. Az ilyen chingy, nelly snoop dogg, pharell populáris hülyeségeket amelyek már inkább a poprap kategóriába sorolhatóak. Ez van, ezt kell szeretni. Elnézést a Mobb Deep miatt , nem vettem észre :)
Egyébként a magyart is meghallgatom ...főleg Akkezdet phiait... bár szinte mást nem is nagyon... De nállam akkor is a francia a legjobb! :)
Na peace : Nina
Vendég 2005. 05. 25. 17:35
Sorry!!!
A 6-ik!
Peace Tüsy!
Vendég 2005. 05. 25. 16:15
Guest
2005-05-22 20:36:04
Ha megnézed jobban ott van Mobb Deep az 5-ik helyen.(én 7 évesen kezdtem el halgatni Rappet. Idén lesz 14 éve de még mindig a 90's évek a király!!!!!)
Miért nem ilyenekből van több mint te?
Respect!!!!
Peace Tüsy!
Vendég 2005. 05. 25. 10:57
egy rakás szar az EMINEM!egy nyomi fostartáj
Vendég 2005. 05. 22. 20:36
Nahát ilyen emberrel is ritkán találkozni. Hajlok meg előtted. 15 éves vagyok és 6 évesen kezdtem el rappet hallgatni. Amiket te felsoroltál a kedvenceimhez tartoznak. Külön kiemelném NTM-et és sajnálom hogy a Mobb Deep-et nem említetted. Én személy szerint azon nőttem fel. Márha mondhatom ezt mivel még csak 15 éves vagyok. Dehát végülis még most is rengeteg Mobb Deep-et hallgatok. Mastakillah és U-God koncert lesz Magyarországon nyáron! Egyébként kedvenceim: CNN, Large Professor, Wu-Tang Clan, EPMD, Das efx, Dead prez, Ntm, Iam, Onyx, Afu-ra, Jedi Mind Tricks, Mobb Deep, Non phixion meg ajó öreg NWA. És még mindig minden tiszteletem a Salt 'n' Pepa-é mivel tényleg ők vezették be a női hiphop-ot.
Hát így lazán ennyi jött ki belőlem :)
PEACE ya
Vendég 2005. 05. 20. 21:15
Bocsi de arra kiváncsi lennék, hogy te többet tudsz a Rap-ről mint én.
Mióta halgatsz rappet 3-éve?
Én meg 13-éve!!!!
Az ilyenek miért hiszik magukrol hogy Rapperek? Az Eminem egy szar!!! a 50centes haverjával +a G-unittal együtt!!!!
Wu-Tang, Cypress Hill, Salt 'n Pepa,Snoop Dogg, Das Efx, Mobb Deep, Naughty By Nature, Ice-T, 2 Pac, Onyx, Ol Dirty, Method Man, NWA, Run DMC, Kriss Kross, House of Pain, Delinquent Habits, Big L, Afu Ra, Gang Starr, Ghostface Killah, Ice Cube, Lord Kossity, supreme NTM. Hallottatok egyáltalán bármejikröl? Gyökér divatmajmok vagytok! Ha ilyen majom lennék mint ti inkább csöndben kussolnék!!!
Peace Tüsy!

"Én is Eminemet csípem a legjobban mégsem érzem magam eminembu.inak... Sőt valószínűleg többet érek annál a rap terén mint aki ezt kinyilatkoztatja...
Én rajta nőttem fel és szar de ki kell mondanom hogy nekem még mindig csak második helyen van 2pac...
Ennyi
Na csás..."
Vendég 2005. 05. 16. 16:23
G-Unit 4ever
Vendég 2005. 05. 16. 16:22
http://www.g-unitsoldier.try.hu
Omen 2005. 05. 16. 11:11
Faxopo kocsogok vagytok, akik nemismerik el hogy Eminem a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .
Vendég 2005. 05. 12. 14:22
Nah szépjonapot mindenkinek! Nemertem pl ki miért mond ijet eminemre h rapper. Közesincs a rapphez,probal divatkodni denemmegy neki,pénzt lát benne semmimást.
Több honlapon ,és forumon is leirjak,h CSAK az ujjévezred fiai, magyarul )0' től nézve hallgatjak ezta zenet mivel nemértik, nemhallgattak még igazi rapzenet.Azthiszik h ami a tvben a radioban megy aza tuti.Srácok hamar anyátok netet rakott alátok, nézzetek már utána egykét névnek ok? azokra lehet mondani h rappet csinalnak. Epmd, Erick Sermon,Das Efx,Biggie Smalls, Tha Skeets, The Roots, Mobb Deep....őket nemlátjátok mindenutt.
Vendég 2005. 04. 08. 15:36
De nagy szája van itt mindenkinek. Mit tudtok ti akár Eminemről akár M.Mansonról ismeritek? puszipajtásotok? Szerintem az is F%SZ aki istenít és az is akinek csak a szar dől ki a száján..
Vendég 2005. 04. 06. 18:00
Én is Eminemet csípem a legjobban mégsem érzem magam eminembu.inak... Sőt valószínűleg többet érek annál a rap terén mint aki ezt kinyilatkoztatja...
Én rajta nőttem fel és szar de ki kell mondanom hogy nekem még mindig csak második helyen van 2pac...
Ennyi
Na csás...
Vendég 2005. 02. 21. 19:30
rock és á ti buzi kis csicskák vaGYTOK MINDENKI AZT SZERET AMIT AKAR KIS REPETT FASZU PÖCSÖK
Vendég 2005. 02. 04. 13:55
őo
Vendég 2005. 01. 24. 11:20
Egyetértek!!!!! EMINEM nem a legjobb de elmegy. ami szar az a belga nem eminem!
Vendég 2005. 01. 23. 1:55
Bazmeg ti hülyék vagytok mind :))
1. Szokjatok már le erről a rockerek vs. rapperek témáról, mert elég gyenge szint...
2. Alapból aki ilyen indíttatású topikot kreál, az nem érdemli meg az életet (Eminemtől függetlenül)

Kurvára saját magára tartozik, h ki mit szeret bazdmeg...
Énse kedvelem, de nem utálom...
hát bazmeg. tőletek elmegy a kedvem az élettől.. (tisztelet a kivételnek)
Vendég 2005. 01. 01. 18:12
hülye buzi köcsög geci kapd be a faszom te szar te senki(ez annak szól aki szereti emikét[eminem])
Vendég 2005. 01. 01. 18:07
hello guest az eminem tényleg szar de te is egy fasz vagy
Big HM 2004. 12. 08. 12:09
szar eminem
Vendég 2004. 11. 27. 18:28
elég már abbol hogy ennyi divat van, de még mindeggyik azt hiszi hogy ö a legnagyobb rapper csak azér mer eminemet halgat (rockerek és divatok kérem ne irjanak erre a forumra mer ugysincs értelme).
Vendég 2004. 11. 27. 18:25
ki az a degenerált diszkos fajzat aki rapernek hivja magát.föleg hogy mindeggyik eminemet halgat.
Vendég 2004. 11. 22. 13:52
Eminemet nem akarom fikázni, mert felesleges!
Mindenki tudja, hogy egy rasszista fasszopó seggfej.
Nem elég, hogy szar a hangja még azt is hiszi, hogy ő a legjobb.
Aki Eminemet hallgat az ugyanolyan divatrapper mint ő.
Az a csicskazene az áltlánosba járó kis köcsögök és a műmályerek zenéje.
Vendég 2004. 11. 17. 17:07
csákó fejek...
Utálom eminemet mert egy szar hiteltelen divatrapper. aki igazi rapzenét akar hallgatni az hallgasson deathrow-os zenéket...pl Crooked I simán lenyomná eminemet..persze a kis 15 éves buzik hallgassanak eminemet verjék rá a faszukat...az igazi gengszter rapperek a deathrowban voltak/vannak....pl...2pac,snoop,tha dogg pound stb...dr dre szándékosan nem sorolom oda:) na csá...fuck peace
Vendég 2004. 11. 16. 10:37
hallotatok már snoop doogy doggról rapperek?ki az az eminiem?
Vendég 2004. 11. 13. 20:13
Annál azért jóval kevesebb!!!!!!!!!
Vendég 2004. 11. 13. 16:20
Kihányom a belem eminemtQl!!!!!!!!!!!!! Egy undorító nyálas fasz!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2004. 11. 11. 20:19
ROCK ROCK fasz rapperek geci eminem
Vendég 2004. 10. 30. 20:53
Emin3m a király!!!!
Vendég 2004. 10. 30. 20:04
+++Rohadjon meg mindenki aki 2pac-böl rohadt pop zenét csinált.Nem azt érdemli, hogy az utolsó köcsög is az utólsó kinai boltból vett 2pac-os pólót hordjon.
Vendég 2004. 10. 30. 19:56
+mi a lófasznak írnak rockerek egy hip-hop fórumba!!!!!!???????
Vendég 2004. 10. 30. 19:46
Ti kis gyökerek ne szálljatok ell magatoktól mert az a bizonyos személy akit arra se méltatok, hogy le írjam a nevét közelébe se érhet olyan tagok nyomába hangügyileg mint Jacken of the Psycho Realm, Sondoobie vagy B-real de akár Evidence-et is említhetnéma Dilated Peoples-böl.Hiszen milyen kemény figura, hogy mega balhéi vannak és a világ legnagyobb poppere.Real Hip-Hop forever!!!!!!!!!!!!!!!!Szakadjon hatfelé az összes kis divat csecska.
Vendég 2004. 10. 26. 19:22
mi azé jüvünk mert ti is bemásztok az eminem fun clubba úgy hogy pusztuljatok a büdös kurva anyátok retkes picsájába hogy dögölnétek meg rockerek kabnátok be a faszom aki még szereti eminemet és utálj a rockereket azok irjanak ide
Vendég 2004. 10. 24. 15:04
az eminem egy nagy fasz
Vendég 2004. 10. 19. 0:00
BAZZE MI A FASZÉ TOLJÁTOK IDE A KÉPETEKET EMINEMRAJONGÓK NEM NEKTEK KÉSZÜLT A
TOPIC SZINTE CSAK TI ÍRKÁLTOK HUZZATOK INNEN A PICSÁBA JO??
Vendég 2004. 10. 19. 0:00
rohadjatok meg ti buzi EMINEM utálok!! názzetek rá valamelyik buzi rokker-re mind igénytelen fasszopok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EMINEM A KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!! S AZ IS MARAD!!!!!!!!!
Vendég 2004. 10. 18. 0:00
Hüje,szopós,geciláda,majmok vagytok kibaszott kurva rokkerek,a rák egye ki a sziveteket.Mi a fasznak kell Eminemet basztassátok,előbb nézzetek rá arra a kúrva m. mansonra,utána jártassátok
Vendég 2004. 10. 18. 0:00
Mivan kocsogok?Akik utálják EMINEM-t azok a legnagyobb DÁKOS SLUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KIKURT KOCKAFASZFEJEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(az elobbi is az enyem volt)Balázs Szlovákiábol
Vendég 2004. 10. 18. 0:00
hulye kibaszott rokkerek!!!!!!!!Hogy dogolnétek meg ahol vagytok!!!!!!!SzOPJáTOK le az osszes faszomat!!!!!!!!!!!!!!TETVES KURVák azok akik utálják EMINEM-t!!!!!!!!!!!!!EMINEM A LEGFASZABB RAPPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2004. 10. 17. 0:00
rip 2Pac
Vendég 2004. 10. 15. 0:00
szopják le a faszomat akik utálják eminemet. rohadt rockerek .eminemnél nincs jobb repper a földön .rohadt buzik akik szeretik a pop zenét. eminemet azért lehet szeretni mert sok balhéja volt.szoval ö a legjobb repper.
Vendég 2004. 10. 13. 0:00
Ti mi a faszért jöttök be ez a topic az EMINEM utálóknak tett csinálták!!!
Nem az EMINEM rajongóknak bazdmeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2004. 10. 10. 0:00
Kapják be azok akik utálják Eminemet!!!
Vendég 2004. 10. 10. 0:00
Szopjatok Le a Farkamat ha azt hiszitek van jobb repper mint eminem ....
Vendég 2004. 10. 07. 0:00
Gyökerek vagytok!!!!!!
Eminem a világ legjobb fehér rappere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sőt, sok feketét is túlszárnyal, tisztelet a kivételnek-->>mint például 2pac, Snoop Dogg,vagy Dr. Dre. OKés???
Carmen 2004. 10. 05. 0:00
Én nem szeretem!Sőt...

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rap, Hip-Hop