Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Unique: teltházas lemezbemutató a PECSA-ban!

létrehozva: 2004. 11. 08.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Stephen 2005. 02. 17. 23:27
Sziasztok!

Megnéztem ujra a képeket a uniquemusic.hu nagyon jók és közben a kedvenc Uniqe kislemeze pörög a cd-ben a
Képzeld el.
öt féle változat gyors és lassú egyaránt szuper!!!!!!!!!
Vendég 2004. 11. 30. 8:43
miért nem lehet letölteni?
Vendég 2004. 11. 22. 13:51
sziasztok,
valaki nem tudja elküldeni nekem vagy mondani egy olyan oldalt honnan le tudom tölteni a Unique - Képzeld el cimű számot?
elöre is nagyon köszönöm
Laci
Vendég 2004. 11. 16. 19:02
De az "apukám" kifejezés egy kicsi lekezelő duma.A rock zene most divat de mindig jelen volt. Kivételek mindig akadnak. A POPULÁRIS zenében is vannak nagyon jó zenék .Ez tény!Elnézést a megbántásért!
Vendég 2004. 11. 16. 17:57
Képzeld már írtam erre a honlapra, de ellentétben egyesekkel én nem sértegetek másokat.
Vendég 2004. 11. 16. 3:12
A nagy átlag faszkalap. Nem vagyok az "apukád"! Nem kell gizdának lenni! Látszik nem írtál még ide! Seggfej!!!
Vendég 2004. 11. 15. 22:35
"Most meg egyszerre mindeki Rock zenét hallgat."
Csakhogy ez divat apukám, majd ezen is túl fog lépni egyszer a POPuláris zene.

U.I.:Én pl. nem hallgatok ROCK zenét...
Vendég 2004. 11. 12. 20:00
Griffin egy hülye picsa! Olyan messze van a zenétől!!!
2004. 11. 12. 16:04
Apropó, újabb írásaimait a http://www.hetikeletplusz.fw.hu-n olvashatjátok a Popsarock menüben.
2004. 11. 12. 16:02
Az Unique Képzeld el! című klipje gyönyörű és a zene is igen kellemes. Ez akkor is igaz, ha az MTV nagyarcú VJ-je, Griffin kisassony tuskó MTV-s szokás szerint fikázta. Bezzeg ha angolszász előadó lett volna, körbenyalta volna a gyönyörtől...És micsoda üdítő változatosság a Náksi-Brunner-féle elképesztően szar technogagyihoz képest!
Vendég 2004. 11. 12. 0:21
Van benne igazság! Nem kell ezeken rágódni. Sajnos ez van . Változtatni ezen nem lehet. Pár éve a Rock zene nem volt divat.Most meg egyszerre mindeki Rock zenét hallgat. Haladunk , haladunk szép lassan. A Unique egyébként tényleg nem rossz. Nem az én stílusom de az igénysebbek közé tartoznak.
Vendég 2004. 11. 12. 0:15
Ez így van. De azt is vegyük figyelembe ,hogy operett ország vagyunk sajnos.Az magyar nagy átlagtól messze áll az igénysebb zene.Bár ez az igényes szó elég szubjektív de azért érted mire gondolok. Szerintem nincs ezzel baj. Az emberekből ezeket az érzéseket nem lehet kitörölni.Ha nekik ez tetszik . Kicsi az ország sok a zenekar és mindenki meg akar felelni. Képtelenség.Ettől függetlenül azonos véleményen vagyok veled. Azért vannak kivételek akik produkálnak értéket.( Neo,Ákos,Anima stb, stb...) Lehet ,hogy neked erős de én a Unique-ot is ide sorolom.Már csak a szövegeire gondolván. Ez persze szubjektív. Egyébként azon a listán fel tünnek jó produkciók is. PL : Belga (a két pontot képzeld fölé) emlékszem ,hogy az eladási lista első helyén szerepeltek. De itt van a Tankcsapda akiknek minden lemeze arany lett. Anima mindig teltházas koncerteket ad. Szóval azért vannak szép számmal.Mindenki szerinetm megtalálja a maga kedvencét. Szerintem nem kell foglalkozni a többivel csak fel húzza magát az ember fölöslegesen:)
Vendég 2004. 11. 11. 11:25
De hát a szomorú az, hogy a választás azokra esik akikre. Lásd pl. a MAHASZ lemezeladási listáját. Néhány üdítő kivételtől eltekintve szánalmas. Sajnos az ország zenei ízélésével alapvetően is baj, amire csak rátesznek a TV-k, rásdiók, tisztelet a kivételnek.
Vendég 2004. 11. 10. 23:00
Választás az mindig van. Csak nem biztos ,hogy sikeres lesz itthon. Kicsi az ország és picik az igények is.
Vendég 2004. 11. 10. 16:38
Egy seattle-i barátom (aki mellesleg a világ egyik legjobb dobosa) szerint Magyarországon "zenei fasizmus" van. Nem vagyok biztos, hogy értem, mit jelent, szerintem azt, hogy az embereknek nincs választási lehetősége zenei téren.
Vendég 2004. 11. 10. 12:07
A hibákért bocs. De ideg lettem!
Vendég 2004. 11. 10. 12:05
Ha majd a koncertszervezők képesek lesznek ilyen jellegű színpadokon játszatni a csapatokat akkor változhat. Az a szomorú inkább ,hogy az élőzés fogalma az emberek gondolatában egész másképp lett bekötve . Nem azért tart mert megelégszenek az emberek a haknikkal.Azért mert a magyar könnyűzene sajnos a béka segge alatt van.(és nem a zenekarok miatt). Igénytelen szar Ország ez ,ahol semmire nincs igény. A köcsög Márióra és az igénytelen társaira. Ezek basszák el a zenei kúltúrát. Legalább ne azokat basztassuk akik próbálkoznak.Inkább ezt a sok mocskot szemetet. Ráadásúl szaporodnak mint a gomba. A sok hülye meg ezt imádja. Bocs. De ha erről van szó mindig ideg vagyok.Undorító ami ebben az orszában van.

Egyszóval ne ezeket szídjuk, akik próbálkoznak.A többi szemét ennyit sem csinál!!!!
Vendég 2004. 11. 10. 11:55
A Roy és Ádám ,Zanzibár élők hagynak némi kívánni valót maguk után.
Vendég 2004. 11. 10. 11:53
Igaz. De meg kell élni valamiből. Jártam én már Erasure haknin discoban.Mindegyik csapatnak láttam a koncert műsorát.Azon kívűl ,hogy élő nagyon, nagyon siralmas az egész. Igénytelen színpadokon szinvonal alatti élők! Legalább csinálnának valami látványos dolgot de ez amit ezek a csapatok csinálnak nulla. Ne haragudj!A Uniquenak volt pénze ilyen jellegű koncertre.A hakniból vagy szponzorokból azt nem tudom ,de nagyon sok pénz volt az biztos. Nekem nincs bajom azzal, hogy hakniznak.Ha évente lesz egy ilyen koncert akkor pláne.Szerintem amit a felsorolt csapatok csinálnak ugyan olyan igénytelen hakni.(falunapokon,plzázákban) Nincs különbség . Ráadásúl fölösleges ilyen helyeken élőben játszani szerintem. De nagyon szép dolog ,hogy élőznek. Azon kívűl pedig nagy semmi!!!
Vendég 2004. 11. 09. 16:03
Voltatok már Jamie és Winchester, Zanzibar, Roy És Ádám koncerten? Az élő. Mindig. menjetek fel a Unique oldalra, és olvassátok el a koncertlistát.
Tízből egy darab koncert nem playback. Ez nem értékelhető kezdeményezés, hanem szomorú. Kár arra hivatkozni, hogy elektronikus zene, mert a Basement Jaxx is az, mégis 6-7 fős élő csapattal járnak koncertezni. Pontosan azért tartunk ott, ahol, mert a nézők beérik a haknikkal, és megelégszenek azzal, ha egy Uniqe kaliberű popcsapat csupán két évente(!) tart nagykoncertet, ahelyett, hogy mindig olyan színvonalon játszana.
Vendég 2004. 11. 08. 12:10
A vélemény jogos!
Vendég 2004. 11. 08. 12:07
Ott voltam én is ezen a koncerten és nagyon jól éreztem magam. Végre egy olyan koncertet láthattam hazai csapattól , amire azt mondhattam ,hogy - ez igen! Sajnos nagyon kevés hazai előadnónak van ilyen nagyobb koncertje. Természetesen azért akad pl: Ákos,TNT, stb... A Unique még nem tart ott. A szándék viszont látom ott van a csapatban. Szerintem ennek örülni kéne, hogy újra divat a koncertezés. Én ennek szívből örülök.A jó oldalát nézzük a koncertnek.A késés igaz! Kellemetlen volt várni de belefért. Szinte minden koncerten van csúszás. Ki lehetett bírni. Biztos vagyok benne, hogy nem szándlkosan csúsztak ennyit. Egyébként megérte várni. Azt azért én is erősnek tartom,hogy a Unique azért "Nagykoncert"mert élőben játszanak. Ők pont olyan csapat akiket lehet látni élőben máshol is. A negyedházról nem tudok nyilatkozni ,de nagyon sokan voltak. Negyedháznál azért jóval többen. Nagyon szigorú vagy velük. Ha azért elmentél a koncertjükre ezek szerint érdekel a csapat munkája. Kicsit lehetnél optimistább! Félre ne értstd nincs jogom véleményezni amit írtál ,de azért picit furcsa. Ha pedig nem voltál ott ,csak hallottad valakitől nem biztos,hogy ilyen formán le kéne írni. Nem akarlak megbántani ,ez csak egy vélemény.Örüljünk ,hogy vannak újra koncertek és kész! Ne magyrázzunk mögé semmi nagy megfejtést! Nekem nagyon tetszett ezt én vállalom. Gondolom nem én vagyok ezzel egyedül. Sziasztok ! Remélem nem bántottam meg senkit ezzel!
Vendég 2004. 11. 08. 11:38
A Fesztiválokon természetesen élőben volt. Miért kell fikázódni. Szomorú , hogy Magyarországon az embereknek olyen a gondolkodása.Legalább valaki sikeresen próbálkozik.Felháborító , hogy ilyen vélemények vannak.
Vendég 2004. 11. 08. 11:35
Akkor minek mentél el a koncertre. Fikázni azt mindenki tud. A negyedháztól nagyon messze volt. A Pecsa szerint 1600 voltak a koncerten.Ha ez negyedház neked akkor elfogadom.A Pecsa befogadója 2300 fő!!!
Ennyi! A Unique csak nyáron kb. 10 fesztiválon játszott.Mielött leírsz valami , járd körbe a témát.Mert hülyeséget könnyű írni.
Vendég 2004. 11. 08. 10:38
1. Nem volt teltházas, hanem negyedházas.
2. Majd egy órát késtek, pedig nem is volt előzenekar.
3. Szomorú, hogy itt tart a magyar zenei élet: azért "nagykoncert", mert kivételesen élőben játszanak.
fkriszta 2004. 11. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek