Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » House, Trance, Techno
Ferry Corsten és Tiesto, avagy a két Trance GOD! :D
létrehozva: 2004. 12. 30.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2006. 04. 06. 14:11
Sajan Ferry-ke az electro irányába kezd elhúzni, de vannak(voltak) nagyon jó számai:)
Hátha hamar megúnja az "új" stílust:)
Hátha hamar megúnja az "új" stílust:)
Vendég
2006. 04. 05. 21:56
Minden dj jó csak Tiesto nem ...... hehe
Vendég
2006. 04. 05. 18:14
Ferry Corsten : Digital Punk 2003 White Sensation felejthetetlen és melledleg alapmű!
Vendég
2005. 06. 05. 0:07
Vendég
2005. 06. 04. 1:47
az elöbbi Guest MrGibbon-volt .. csak kijelentkezett eza sz*r:)
Vendég
2005. 06. 04. 1:46
Ja és mégvalami : Az "Adagio For Strings" az nem DJ Tiësto zenéje! Ő csak feldolgozta!
Skip Raiders Feat. Jada - Another Day
William Orbit - Barbers Adagio For Strings
Ezek az eredetik. Nem tudom melyik készült előbb de ezek elöbb voltak mint Tiësto-é. Azt hiszem a William Orbit - Barbers Adagio For Strings volt elöb mind1. Sziasztok
Skip Raiders Feat. Jada - Another Day
William Orbit - Barbers Adagio For Strings
Ezek az eredetik. Nem tudom melyik készült előbb de ezek elöbb voltak mint Tiësto-é. Azt hiszem a William Orbit - Barbers Adagio For Strings volt elöb mind1. Sziasztok
MrGibbon
2005. 06. 04. 1:41
Sziasztok!
Végig olvastam ezt a topicot az elejétől a hozzászólásomig. Azt kell mondanom, Ferry Corsten-en és Tiësto-n (mert így írják helyesen) kívül még sok trance és clasic trance DJ van. Pl: Armin Van Burren, Ayumi Hamasaki, Cor Fijneman, DJ Koris, DJ Tatana, Paul Van Dyk, Ronski Speed, Scott Bond, Shane 54, Vincent de Moor, és még sokan mások. Armin Van Burren számomra legalább egy szinten van Ferry-vel. Kettőjük produkciója a "System F" néven hatalmas slágereket hozott a Trance történetébe. Ott van például a System F - Out Of The Blue. Armin-nak fantasztikus alkotásai vannak. Jan Wayne-el csináltak egy igazán jó albumot. ez a kövtekező: "Jan Wayne & Armin van Buuren - Classical Trancelations [2004]"
Classzikus zenéket dolgoztak fel Trance zene alá. Mármint Beathoven, Mozart, Chopen stb. Remélem jól írtam a nevüket. Fantasztikus album.
Én szoktam csak úgy magamnak és haveroknak Trance zenét mixelni. Azt mondják, nem vagyok rossz el kellene kezdenem hivatásosan. Se pénz se idő. Ez kellene nekem. Viszont írtam egy listát a kedvenc Trance promoimból. Ha valakit érdekel it a címe:
http://viper.uw.hu/vinyl-promo.htm
Ezek igazi jó Trance zenék. Nem Future Trance azaz nem Náksi és Spigiboy féle. Semmi bajom a zenéjükkel, csak nem az én stílusom.
Byez allz: MrGibbon
Végig olvastam ezt a topicot az elejétől a hozzászólásomig. Azt kell mondanom, Ferry Corsten-en és Tiësto-n (mert így írják helyesen) kívül még sok trance és clasic trance DJ van. Pl: Armin Van Burren, Ayumi Hamasaki, Cor Fijneman, DJ Koris, DJ Tatana, Paul Van Dyk, Ronski Speed, Scott Bond, Shane 54, Vincent de Moor, és még sokan mások. Armin Van Burren számomra legalább egy szinten van Ferry-vel. Kettőjük produkciója a "System F" néven hatalmas slágereket hozott a Trance történetébe. Ott van például a System F - Out Of The Blue. Armin-nak fantasztikus alkotásai vannak. Jan Wayne-el csináltak egy igazán jó albumot. ez a kövtekező: "Jan Wayne & Armin van Buuren - Classical Trancelations [2004]"
Classzikus zenéket dolgoztak fel Trance zene alá. Mármint Beathoven, Mozart, Chopen stb. Remélem jól írtam a nevüket. Fantasztikus album.
Én szoktam csak úgy magamnak és haveroknak Trance zenét mixelni. Azt mondják, nem vagyok rossz el kellene kezdenem hivatásosan. Se pénz se idő. Ez kellene nekem. Viszont írtam egy listát a kedvenc Trance promoimból. Ha valakit érdekel it a címe:
http://viper.uw.hu/vinyl-promo.htm
Ezek igazi jó Trance zenék. Nem Future Trance azaz nem Náksi és Spigiboy féle. Semmi bajom a zenéjükkel, csak nem az én stílusom.
Byez allz: MrGibbon
Vendég
2005. 02. 28. 12:59
Miért kiafasz az a Tiesto, 30 órányi zenéjéból egy óra fasza, dehát?!
Vendég
2005. 01. 28. 12:13
Nagyon királyak!De végülis kinek nem tetszene?:)
Ident
2005. 01. 08. 15:56
War! Nem bogyózom, nem szúrok és nem szívok, egyszerűen tetszik a zene és kész. Miért van még mindíg olyan begyepesedett emberke, aki assziszi, hogy csak más állapotban lehet élvezni egy-egy stílust és/vagy zenét??? Ami jó az jó, és lehet élvezni, szeretni, nemszeretni. Kinek a pap, kinek a papné...
Vendég
2005. 01. 07. 10:26
HALI!
RENGETEG MIXET LEHET LESZEDNI A TORRENTEK SEGÍTSÉGÉVEL! MINDENKINEK AJÁNLOM!
RENGETEG MIXET LEHET LESZEDNI A TORRENTEK SEGÍTSÉGÉVEL! MINDENKINEK AJÁNLOM!
Vendég
2005. 01. 05. 18:25
grrrrrrrrrr honnan lehet ingyen letölteni
Vendég
2005. 01. 03. 16:24
LUDDITÁK http://www.zsidro.com on letöltheted
Vendég
2005. 01. 01. 22:24
Hello, a Roxy-n megy mostanában egy "Wings of Love" című új szám, nem tudja vki az előadót? Köszi!
(war)
2005. 01. 01. 10:56
és összesen mennyit tömsz magadba, amíg lejáccod a lemezt az elejétől a végéig?
Ident
2004. 12. 31. 1:57
új albuma Ferrynek a seattlei live mix, aminek az utsó 10 perce a legkirályabb, de húz magával az elejétől, és kiteljesedik a vége, szal valami oltáriiiiiii !!!!
Ident
2004. 12. 31. 1:55
:D
Vendég
2004. 12. 30. 18:31
HHEE??Dj Homok a legjobb!!!Nem ismeritek??Bátaszéki Ludditák!
Vendég
2004. 12. 30. 17:50
nekem is tetszenek
melyiknek mikor lesz új albuma?
melyiknek mikor lesz új albuma?
Ident
2004. 12. 30. 13:04
Eme két lemezlovászról kinek mi a véleménye? Mellőzzük a kia jobb szitut, mert mindkettő egyformán híres, csak Ferry nem adott ki dvd-t, mert nem egy szobába való, hanem live set-be :P