Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » DÜHÖNGŐ » Beszótá'? Ne szójjá' be!

SZERINTETEK IGAZSÁGOS A MAGYAR JOGREND ÉS EGYÉB ORSZÁGOK JOGRENDJE?

létrehozva: 2005. 01. 28.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2005. 02. 05. 11:00
mirővartyogtokitten?
AMD 65 2005. 01. 31. 22:40
Balfaszkám most te szándékosan értesz mindig félre vagy tényleg ilyen sötét vagy?Nem érted mind a kettő fél mocsok!És a történetböl nem kell kiragadni egy eseményt és azon rágódni hanem folyamatában kell nézni a dolgokat.Ez egy adok kapok játék amit az iszlámisták kezdtek a fene tudja hányszáz éve és azota ez megy ott.Amit te csinálsz az olyan mint mikor ketten verekednek minkettö kap10-10pofont és te mindig csak az egyik fél4.pofonját emlegetnéd.Arról gondolon nem tudsz hogy a muzulmán területen a hinduknak sárga megkülönböztető jelet kellett hordaniuk?Tudod mint a zsidoknak európában,persze nem csak ebböl állt a hinduk szivatása megnyugodhatsz.Szemét mind a kettő fél.
Vendég 2005. 01. 31. 19:00
AMD 65! Ha te tényleg nem ítéled el azokat a mocskokat akik ilyen szörnyű kegyetlen dolgokat tesznek ártatlan emberekkel............TE TÉNYLEG EGY MOCSKOS ALAK LEHETSZ!!!!!!!!!
Vendég 2005. 01. 31. 13:45
HOL VAN IGAZSÁG A FÖLDÖN?????????????????????????????????????????????????????????????????????Esetleg a hülye könnyű amerikai filmsorozatokban ami szintén hülyéknek szól
AMD 65 2005. 01. 31. 10:41
Ejnye nem értettél meg.Alapbol a hindu békés nép(nem téritő vallással,védekeznek csak).A muzulmán alapbol támadó fajta(agressziv vallással világuralmi célokkal).Hogy a hinduknál is vannak tulkapások az sajnálatos.De ha folyamatos összetűzések vannak a két csoport közt és az esetek80%át a muzulmánok csinálták akkor nem a maradék 20%ot kell felhozni.Igen van olyan is amit te irtál de nem ez a jellemző.
Vendég 2005. 01. 31. 0:39
Hát ez az AMD tényleg nem semmi! Ő biztos vmi szadista!
LILLAROZA 2005. 01. 29. 21:45
Kedves AMD 65!

Ezt meg mégis hogy érted?? Azt akarod mondani, hogy te egyetértesz azzal a sok aljas gaztettel amit a hinduk csinálnak Indiában a muszlim nőkkel és gyerekekkel és egyéb ártatlan emberekkel???

Tudod ez kb olyan mintha mondjuk egy magyar illető Indában megerőszakol és megöl vkit aztán azaz illető találkozik egy magyarral /mondjuk veled/ és mivel te is magyar vagy ugyanugy mint ő ezért rajtad áll bosszut azért mert egy magyar megölte vagy megerőszakolta az ő rokonát! Szoval másképp megfogalmazva akkor gondolom te teljes mértékben elfogadnád azt hogy az illető megerőszakoljon téged vagy az anyádat vagy a hugodat vagy valamelyik közeli hozzátartozodat aztán felvágja a méhét és még elevenen elégetné és a pici gyerekedet feldobná a levegőbe és aztán a gyerek lezuhanna és szörnyet halna???

TE EZT KOMOLYAN IGY GONDOLOD HOGY TE EZZEL EGYETÉRTESZ???

HA TE EZT TÉNYLEG IGY GONDOLOD AKKOR EHHEZ NINCS MIT HOZZÁTENNI DE SZERINTEM A TÖBBIEK IS TUDJÁK HOGY MIFÉLE EMBER VAGY TE!!!!!
AMD 65 2005. 01. 29. 15:51
Szerintem meg a Hindu békés nép ellenben az eröszakos Muzulmánokkal.Észak indiában is az elmult évszázadokban a hódító iszlám és az őshonos hinduk harcárol szólt.De a hinduknál is betelik a pohár és akkor jön a bosszú
Vendég 2005. 01. 29. 14:01
Lillaroza, hát asszem én is valami súlyosabbat képzelnék el nekik. Vagy valami kényszermunkát a lehetö legszörnyübb helyen...
AMD 65 2005. 01. 29. 12:42
jaj
LILLAROZA 2005. 01. 28. 22:16
Most elmesélek valamit amit évekkel ezelőtt olvastam egy magazinban. Az volt a téma, hogy egyes afrikai országokban már 14 vagy akár 12 éves gyerekeket is kivégeznek mert ott ez a korhatár a halálbüntetés kiszabásához! Első pillanatban elszörnyülködtem ettől.hogy ugyan hogy lehet kivégezni kisgyerekeket.....nade aztán továbbolvastam a cikket, Egy ottani bíró nyilatkozta hogy ilyen gyerekeket csak nagyon indokolt esetben végeznek ki, pl ha különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból gyilkol! Ők ugy gondolják, hogy ha valaki ahhoz elég felnőtt volt , hogy elvegye egy másik ember életét ALJAS INDOKBÓL akkor ahhoz is legyen elég felnőtt, hogy ugyanazt a büntetést kapja mint a felnőttkorú bűnözők!!
Ha belegondolok végül is van benne valami..ahogy az első hozzászoló is mondta ti mit szólnátok ha egy közeli hozzátartozótokat meggyilkolná valaki és az illető mégcsak börtönbe se menne mert 14 éven aluli vagyis a magyar törvények szerint nem büntethető!! Szoval?? Ti ezzel egyetértenétek??? HOL ITT AZ IGAZSÁG???
A fiatalkor önmagában nem mentség /szerintem/ a súlyos büntetés alol!!

A másik ami most eszembe jutott az a 2 lány néhány évvel ezelőtt akik megöltek egy taxist és mindezt miért??? Mert el akarták adni a kocsit hogy legyen pénzük mozira, jo cuccokra, discora..........EZÉRT KIOLTOTTÁK EGY EMBER ÉLETÉT!!!
Az egyik lány 14 éves volt a másik 15. Az ítélet :az egyik lány 9 a másik 10 év börtönt kapott!
MEGLEPŐEN ENYHE ÍTÉLET! A 2 lány még utólag sem bánta meg a dolgot csak röhögtek az egészen!!! Megismétlem a véleményemet A FIATALKORUSÁG ÖNMAGÁBAN NEM ENYHITŐ KÖRÜLMÉNY! AZT A 2 LÁNYT PL ÉN ÉLETFOGYTIGLANRA ÍTÉLTEM VOLNA!!!
Vendég 2005. 01. 28. 21:48
Ez tényleg szörnyüséges. Innen nem sok mindent tudunk tenni pl. a hindukért, ezt nekik kell megvívniuk. A legjobb módszer még az lenne szerintem, ha nyugati szakértöket, karitatív vagy missziós embereket küldenének, akik talán segíthetnek az embverek felvilágosításában. Mert azt hiszem, az egyes országoknak nincs beleszólási joga más országok jogrendjébe, illetve csak elnyomás árán érhetnének el változást.

De Nyugaton sincsen minden rendben. Egy rádiómüsorban hallottam, hogy a Skandináv országokban szinte minden 2.kamasz drogos vagy alkoholista, mert a szülöknek törvény tiltja, hogy eréjesebb módszerekkel neveljék öket. (Pl. egyetlenegy pofon nem csattanhat el, ami szerintem értelemszerüen nem egyenlö azzal, hogy pl. egy alkoholista családfö agyba-föbe veri a gyerekét mert részeg, aztán közben ráfogja, hogy így neveli.) Ezeken a helyeken állítólag a gyerekek pénzbeli juttatást kapnak azért, ha nem drogoznak, vagy egy ideig nem isznak. Azért ez is elég szörnyü, nem? Hogy ennyier nem ismerjük saját magunkat, a saját gyerekeinket, és hogy ennyi minden megengedhetnek nekik a szülök, csak mert ez "modern nevelési elv", és az eröszakmentes társadalomhoz vezetö út...
Vendég 2005. 01. 28. 19:17
LÁZADNI ÉS TÜNTENI! HA SOKAN KIÁLLNAK EGY ÜGY VÉDELMÉRE AKKOR CSAK MEGMOZDUL VKI A BÁRSONYSZÉKBEN!!!
Vendég 2005. 01. 28. 19:09
Figyelj, igazad van, de mit tudunk ez ellen mi tenni? Semmit!
Vendég 2005. 01. 28. 17:37
Ez a téma onnan jutott eszembe, hogy sajnos egyre több olyan eset kerül napvilágra amikor 13 éves vagy még attol is fiatalabb illetők meggyilkolnak vkit KÜLÖNÖS KEGYETLENSÉGGEL , ELŐRE KITERVELT SZÁNDÉKKAL, ALJAS INDIKBÓL!! De mivel a magyar törvények szerint aki nem töltötte be a 14. életévét az nem büntethető....ezért MEGUSZHATJA !!! Legfeljebb annyi történik velük, hogy 18 éves koráig javítoba küldik de amint betölti a 18-at éli világát mintha mi sem történt volna! EZ EGY IGAZSÁGOS ITÉLET SZERINTETEK???

MÁS:
Most olvastam az origo honlapján, hogy az indiai kormány semmit nem tesz az ellen hogy megakadályozza azt hogy elvakult hinduk muszlim nőket erőszakolnak meg és meggyilkolják őket és egyéb családtagjaikat is! Az Emberi Jogok Szervezete már panaszt tett az indiai kormány ellen mert elképedtek, hogy az ottani rendőrség semmit nem tesz ezek a mocskok ellem! CSOPORTOSAN ERŐSZAKOLNAK MEG MUSZLIM NŐKET UTÁNA FELVÁGJÁK A MÉHÜKET ÉS MÉG ÉLVE ELÉGETIK ŐKET!!!!
Az egyik áldozat aki életben maradt nyilatkozta, hogy neki 14 családtagját megölték!!! A 2 éves pici gyerekét feldobták a levegőbe a pici leesett egy kőre és szörnyet halt! A rendőrők nemcsak hogy semmit nem tettek hogy megvédjék őket hanem sokan még be is álltak a rohadékok közé! HOGY LÉTEZIK HOGY VKI ILYESMIT MEGUSZHAT BÜNTETLENÜL?????

Fórum » DÜHÖNGŐ » Beszótá'? Ne szójjá' be!