Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rock, Alternatív, Heavy Metal

Che Guevara

létrehozva: 2005. 04. 01.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2006. 05. 27. 1:37
csegeverra egx gyökér.
Vendég 2006. 05. 26. 22:45
Guest
2006-05-26 21:26:24
Végülis Ernesto Guevara Marxista, Leninista volt, de nagyon okos vagy.
Vendég 2006. 05. 26. 21:28
nem volt kommunista? öreg te nem vagy ép vagy tudatlan vagy mint a seggem
Vendég 2006. 05. 26. 21:26
jajj mit utálkoztok itt Che Guevara tett is valamit a hazájáért és küzdött nem volt cigány mielött belekezenél és kommunista se!!!!! Nem tudtuk ti semmit rola csak aképét épp h ismeritek pffff gondolkozzatok el elöbb ezeken amikt irtok...a hitleres képedre meg nem kéne büszkének lenni eléggé gázos ha ilyen embert pártolsz.....
Vendég 2006. 05. 10. 10:31
Szeretem ezt a fa.szt, a Guevarat, pedig komonista ge.ci.
De szimpatikus, vagy mittudomen.
Akar meg is du.gnam, vagy le.szop.atnam, nem is tudom.
Valahogy jol all Amerikanak az, hogy valaki fel akarta robbantani.

Gondolom o is utalta a polgarjogi mozgalmakat, mint en, es titkon szive felett horogkeresztet markolaszott.
Hat komonista volt!
Vendég 2006. 05. 06. 14:35
BÜDÖS KOMMUNISTÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Little Rebel 2006. 01. 28. 15:14
fázis késés..megesik...
Vendég 2006. 01. 25. 22:08
Guest
2006-01-25 21:56:49

gratulálok te kis fos hogy egy fél évvel ezelőtti kommentre reagálsz
Vendég 2006. 01. 25. 22:08
che guevara cigány volt
Vendég 2006. 01. 25. 21:56
cethal te rosszabb vagy annál az állat che guevaranál is.
Vendég 2005. 05. 05. 21:39
che guevara legalább annyira baszta tönkre a világ közízlését, mint jennifer lopez a buggyos sapkával, nagy picsájával és a kapásjelzõ fülbevalóival...
2005. 04. 08. 21:34
Szerintem cethal nagyon vicces hülyegyerek. Imitálja idegességét, mily aranyos, mily szánalmas, mily illúzióromboló. Egy ilyen gyökérről, mint a Guevara, nem olvasnék egy könyvet sem.
Vendég 2005. 04. 08. 18:21
Igazából Castro hajtotta őket de aztőán össze is veszett vele. Istenítette a szovjetuniót, a legrosszabb kommunista volt, nem azokkal a szép és jó marxista eszmékkel vértezve, hanem azokkal, amik hazánkat is ledöntötték. Egy eltévelyedett, rossz idealista volt Che.
Vendég 2005. 04. 08. 18:17
Köszönöm szépen Uram, hogy megörvendeztetett a magyar nyelv szépségével, és művelésével.
Ön rávilágított, hogy amit eddig szép, édes anyanyelvünknek gondoltam, abból egy ilyen mocskos gennyes szitkozódást is ki lehet hozni.
A véleményével egyetértek, csupán nem vagyok képes megérteni, miért szükséges azokat a csodálatos jelzőket/igéket/főneveket közbeiktatni. El kell fogadnunk, hogy Guevara nagy népszerűségnek örvend, hiszen ő mert lázadni a fennálló rendszer ellen, és ez a legtöbb tinédszer szemében hatalmas erény. Természetesen amit tett nem volt jó, és ezért nem értek egyet az "édi" kifejezéssel.
Kétségtelen, hogy rajongói sem ismerik rendesen Guevarát, hiszen nem írnának róla ilyen kifejezéseket.
Sajnos az embereknek mindíg is voltak szélsőséges gondolataik, olyan példaképeik, kiket legjobb lett volna első adandó alkalommal gumiszobába zárni. Ám az, hogy emiatt itt valaki mások anyjával szitkozódjon, az nem ér meg ennyit.
Tisztelt tetszhalott cethaL! Ön túl lépett azon a határon, amit normálisnak lehetne nevezni. Kérdem én Öntől, hogy ha egy ember valakit a saját igazának érvényesítéséért (idézve: "APRÓ DARABOKRA SZAGGATOM SZÁNALMAS TESTEDET") ilyenekkel fenyegetőzik, az miben KÜLÖMB Guevarától? Elvégre Ön azért szidta őt, mert egy eszméért gyilkolt. Ha Ön ugyanezt megtenni (t.i. Guevara-ellenes eszmék) akkor Ön sem lesz különb.
Ha valaki szereti a forradalmat, akkor inkább gondoljon olyan forradalmárokra, akik ténylegesen JAVÍTOTTAK az emberek helyzetén (értsd: 1848-as forradalom kormánya, Nagy Imre, ...). Az ilyen álforradalmárokat nem hajtotta más, mint önnön dicsőségük elérésére.

Reakció egy agresszív őrült, és pár divat-guevarás válaszára:
--=Az Igazság Papja=--
Vendég 2005. 04. 02. 17:38
de pont hogy normális



te nem vagy normális
Vendég 2005. 04. 02. 10:33
cethal te nem vagy normális
Sziszi 2005. 04. 02. 8:16
Bocs hogy megszakítom a privát társalgásotokat de igazat kell adnom a tetszhalott cethalnak.Ugyanis Guevara egy elmebeteg ember volt, egyáltalán nem anaechista és semmiképpen sem hős!!!!
Vendég 2005. 04. 02. 0:54
Világszerte jelentős az Ernesto Che Guevarával foglalkozó irodalom. Életrajzának megírására az utóbbi években többen vállalkoztak: Paco Ignacio Taibo (Mexikó) 1996-ban, Jon Lee Anderson (USA) és Jorge Castaneda (Mexikó) 1997-ben. Magyar szerzőtőktől eddig két monográfia jelent meg róla: Horváth Gyula, Anderle Ádám: Peron, Che Guevara című munkája 2000-ben és nemrég Nemere István: Che Guevara magánélete című könyve. A Guevaráról szóló hazai irodalomból legismertebb Moldova Györgynek A napló című regénye (Magvető Kiadó, 1983.). Moldova a regényt Che Bolíviai naplójának a felhasználásával írta. Che kalandos történetű jegyzetei - melyet meggyilkolása után, 1968 januárjában egy lemezborítóba preparált mikrofilmre másolva csempésztek Bolíviából Kubába - eddig magyar fordításban nem jelentek meg. A Bolíviai naplót hitelességének ellenőrzése után még 1968-ban kiadták a szigetországban, majd fordítása a világ számos országában megjelent. Fordításom a naplóba írt utolsó hét nap krónikájáról a \\\'68-as kiadás mára megsárgult, ritkának számító példányából készült, amit Che Guevara kisebbik fiától, Ernesto Guevara Marchtól kaptam ajándékba 1988-ban.
tetszhalott_cethal 2005. 04. 01. 19:14
azt a jó, mocs'kos, rézporos, ótvar, gombás, bü'dös pi'csájú, reped'tsarkú, sza'kadt, ingyész'opó, tet'ves, bolhás, tripperes, szõrösse'ggû, sza'rszagú kurvá ányádat, te bekilefelmegelátráideodaszétösszevissza bá'szott, véress'eggû, getziszájú, getzinyelõ, fászszo'pó, gyufapö'csû, nyáladzós, ányábászó, analfabéta, bu'zeráns, seg'gnyaló, sza'ragyú, zsíros, patta'násos, gen'nyesfászú, getziláda kötsög!! mi az hogy legédibb ezen annyira kiakadtam hogy most ha ittlennél mellettem addig ütnélek amíg szilárd valamely apró testrészed. EMBEREK! egy ember hogy lehet ennyire bu'ta, hü'lye, iqtlan, szánalmas, nevetséges, korlátolt, ABORTU'SZMARADÉK???? MERT ÉN ILYET MÉG NEM LÁTTAM!!! IMÁDKOZZ HOGY NE TALÁLKOZZUNK MERT APRÓ DARABOKRA SZAGGATOM SZÁNALMAS TESTEDET!!!! RÁADÁSUL EZ A BÁL'FÁSZ IMÁDOTT DIVATGUEVARA NEM IS ANARCHISTA VOLT A HLÍUIFFGDIKRDG KURV'Á ÁNY'ÁDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 04. 01. 19:04
Nem vagyok Anarchista,de nagyon szeretem a forradalmat,Che Guevara-t pedig különösen.A Revolución nevű zászlóna legédibb!!!!!!!!!!!!
tetszhalott_cethal 2005. 04. 01. 19:00
a büdös kurvá ányádat fogom teherbevarrni, aztán belekenek a vérgőzös picsájába egy kis tripperes kankót!! baromság a te léted, te agymosott, iqtlan divatszenny. indokold meg hogy mi a baromság, ne egy szar film fos elemzését linkeld be, mert apró maszlaggá taposom a degenerált fejedet. csegevara egy borult elméjű idióta volt, aki egy torz eszméjért lelkesedett és kész lett volna feláldozni ezért saját és más emberek millióinak életét, a mondanivaló ez - hogy az embereknek a forradalomért kell élniük és, ha kell hallniuk. mármint természetesen a permanens forradalomért. aminek semmi értelme, mert egy utópia. mégegyszer a kurvá ányádat a rávátálon porhanyósra.
Vendég 2005. 04. 01. 18:54
Che Guevara: A motoros naplója (DVD-n most jelent meg)
Dél-Amerika, ötvenes évek. Két legény motorra pattan, hogy hosszú kilométereken át rajta is maradjon. Ambíciózusak nagyon. Egyikük a világ legnagyobb kutató biológusa, a másik pedig a világ orvosa szeretne lenni. Két szeretetreméltó gyerek kalandjait látjuk. Csajozgatnak, motort tologatnak, kemény napokat töltenek el egy kórházban dolgozva. A kórház gyakorlatilag lepratelep, a két srác kesztyű nélkül nyúl a betegekhez. Így bánnak kesztyűs kézzel az ápoltakkal, szabályokat szegve.
A világ egyik legjobb filmje pereg előttünk. Látjuk, amint a későbbi Che gellert kap, hogy majd nagyobbat lendítsen a világ kerekén, mint amekkorát valószínűleg én fogok. Egy átlagos nagyon rendes gyereket látunk minden ellentmondás nélkül, fantasztikus alázattal bánik az elesettekkel. Bernal baró színész, csak tuti filmekben mozgott eddig, a rendező a Központi pályaudvart jegyzi többek közt. Már megint egy tízpontos, tiszta film. Nem a filmművészet kisajátítása, nem csupán illusztráció egy történelmi személyhez, mint ami a mi Nagy Imrénkről készült.
Reakció egy nihilista cethal baromságaira..........
tetszhalott_cethal 2005. 04. 01. 18:47
emellett tömeg és gyerekgyilkos volt, és nem volt egyetlen saját gondolata egy katonai iskolában képezték "forradalmárrá". szerencsétlen hülye, szakadt volna az anyjába a feje születésekor.
tetszhalott_cethal 2005. 04. 01. 18:46
akkor kifejteném, hogy guevara semmivel sem jobb, mint Sztálin vagy akár Hitler. egy olyan eszméért küzdött, amely egyértlműen totalitárius. csegevara egy őrült, fanatikus idióta kommunista volt, a legrosszabb fajtából, aki már Castroéknak is túl "durvának" és retardáltnak, begyöpösödöttnek találtatott. emellett istenítette azt a szar Szovjetuniót és annak mentálisan sérült vezérét, aki a permanens forradalom miatt milliókat irtott ki, kergetett a halálba vagy küldött a gulagra. mindezt azért az eszméért, amiért a drága jó csegevara élt, halt. minden divatember aki tiszteli őt, kapja be a fászomat és básszá szájbá a jó kurvá ányját a rávátálon.
2005. 04. 01. 18:42
akkor várnám a véleményeteket

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rock, Alternatív, Heavy Metal