Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rock, Alternatív, Heavy Metal

Mike Oldfield

létrehozva: 2005. 05. 26.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

VeGa 2005. 07. 21. 22:59
Eeeeeember... Olvasom a hivatalos site-ján hogy az új lemeze elektronikus lesz. Csak a testemen keresztül.
KuLaKlIkK 2005. 05. 26. 14:15
ki ez az emberke, mert nagyon ismerős a neve
VeGa 2005. 05. 26. 14:15
Ezt a taxist én helyben csaptam vóna le. Illetve megvártam volna, míg leállítja a taxiórát. Ezt a gammát amit mondtál állítólag lehet nyomni/rendelni a websitején, ill. letölteni az ingyenes demot. A címe asszem Tres Lunas...
Jay 2005. 05. 26. 6:21
Megvan a Platinum audiokazin (azok a régi, régi szép idök), nagyon bejön az "egyszerü-de-nagyszerü" borítóterv is. A Discoveryról nekem is a Posion Arrows a kedvencem.
A napokban, ahogy ültem a taxiban, megy ez a tú franc feldolgozás, a taxis meg naívan megkérdi tölem, hogy "Hát nem iszonyú, amit az az Oldfíld müvelt ezzel a tök jó kis tekknó számmal? ". Idesanyját ...
Ennyit a feldolgozásokról.
VeGa 2005. 05. 26. 0:20
Lehetőleg értelmes gondolatokat várnék ide Oldfield mesterrel kapcsolatban, hormontúltengéses guestek lehetőleg kíméljenek.
Mael: igen, a Moonlight Swadowsnak sok feldolgozása volt már, de ez kifejezetten nagyon idegesített. A To France-t meg egyfolytába nyomják a rádióba (nemis tom mikor/melyiken volt az a fárasztó poén, hogy a cím jelentése: menj a francba), már várom a diszkos feldolgozását, annak is mennyire fogok örülni, csak adja az ég hogy azt békén hagyják, mert nagyon korrekt szám. A Discoveryn amugy van még pár jó szám pl poison arrows (zseniális atmoszféra azokkal a farkasüvöltésekkel), saved by a bell, the lake, stb... A Platinum-ot ismered?
VeGa 2005. 05. 26. 0:10

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rock, Alternatív, Heavy Metal