Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » DÜHÖNGŐ » Beszótá'? Ne szójjá' be!

Bombatámadás Londonban

létrehozva: 2005. 07. 07.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Babyboy 2005. 07. 12. 18:53
na, most akkor, mi a pálya??
Jay 2005. 07. 11. 14:50
Azért faxa ez az \"nem kuldte ground troops\" kifejezés. Majdnem ugy hangzik, mintha valami kórról vagy gyógyszerröl beszélne. Nem adott 25 miligramm blablát a mit tom én milyen betegségre. :)
Captain Benjamin L. Willard 2005. 07. 11. 10:48
Mondjuk , hogyha amerikában született , akkor nem nagy baj , hogy nem vágja kívülről a magyart . Úgyhogy ne a nyelvtant keressük benne , szerintem is érdekesek .
VeGa 2005. 07. 11. 0:09
suv1-et hagyjuk, tipikus amcsi. különben fetrengtem, mikor végigolvastam a szövegét. "nem kuldtek ground troops" "mar volt 13 United Nations resolution"- ezt a magyart... Cpt. Willard cikkei érdekesek.
Guinevere 2005. 07. 10. 14:39
Suv1 en nem igazan tudom,hogy neked mennyi tortenelmet tanitottak a suliban. Foleg azt nem,hogy a masodik vilaghaborurol mit tanultal ahol az amerikaik mondhatni "csodasan szerepeltek".
Mindenki azt mondja,hogy "az amerikaiak voltak azok akik megmentettek Europat, akik legyoztek a nacikat, akik aztan a kommunizmus ellen harcoltak stb, stb." Viszont ajanlom neked,hogy olvasd el Truman nehany nyilatkozatat 1940-45 kozott. Kijelentette,hogy ot nem erdekli az europai haboru, hanem csak amerika vezeto pozijiojat szeretne fenntartani. Es amerika azokkal lesz akiket ugy itelnek meg,hogy erosebbek. "Barmennyire is rossz lenne egy olyan pojacat latni Europa elen mint Hitler." Szoval ha az orszok gyengebbek lettek volna akkor a nemetekkel vannak. Nem koszonhetunk mi nekik semmit. A haboru utan pedig azzal a feltetellel adtak kolcsonoket kulombozo orszagoknak,mint pl. Franciaorszag,hogy a parlamentbol kizarjak a kommunista partokat. Feltek attol,hogy a kommunistak tul erosek lesznek nekik. Szal az amerikaiak elmehetnek a fenebe a bazi nagy jo szivukkel.
kakimaki 2005. 07. 09. 18:03
de nemár amerika qrva jó hely és az amerikai autók a legjobbak
mondjuk lehet h ők csinálták a wtc meg a stb-it de akkor is
Captain Benjamin L. Willard 2005. 07. 09. 16:24
Egyet se félj , Max . Az Arab Liga vezetője majd kiszopatja a férgeket .
Max 2005. 07. 09. 16:18
A sok amerikai találmányt mind a nazi-k elöl menekülö, kivándorolt zsidók találták fel, ha már itt tartunk, szóval én nem verném a nyálam ezzel.
A világ védöszentjei. Ahha. A nagy katonai hatalmukat a világ kirablására használják. Ez tutijó.
A multikat is szeretjük ugye, mert megveszed a hamburgert, megveszed a kólád, és a pénzed már áramlik is amerika felé, és nem marad az országban, nem MO polgárai között cserélödik, hanem egy McDonaldsos f.sz Ferrarit vesz belöle, míg a magyar kiadózza a belét, a kisgazda meg éhenhal. Jeee, szeressük az USA-t.
A II. világháborúba is csak akkor szálltak be, amikor a németek hadereje már rendesen le volt amortizálódva. Az utolsókat rúgták, és akkor jött a nagy USA és fényes gyözelmet aratott. Hát gratulálok. A lerohant országok elvitték a balhét, és aki ölbe tett kézzel várta, hogy mi lesz, az osztozott a koncon.
Captain Benjamin L. Willard 2005. 07. 09. 13:28
Na , és még valami : írtad , hogyha az amerikaiak visszavennék a találmányaikat , mi nagyon szarul járnánk . Hát biztos megszívnám , ha nem lenne McDonalds , csak elgondolkoztál azon , hogy mi lenne , hogyha a magyarok vonnák vissza a találmányaikat ? Mivel gépeznél , mert Neumann találta fel a személyi számítógépet , igen , AZT A FAJTÁT , amellyel te gépezel . De ez még nem semmi , nekünk köszönhetitek a telefonköszpontot , dinamót , golyóstollat , rubik-kockát , gyufát , az iparban rengeteg magyar találmány van , akkor még : kengyel , gomb , szappan , vörösréz , acélrugó , földgömb , rádiózás területén rengeteg szabadalom , színes televízózűsban ugyancsak , oszcilloszkóp ( tudod mi az? ) , Aeroplan - körhinta , INGA , Holográfia , plazmalámpa , elektonmikroszkóp , lézer , stb ... Csak ennyi jut eszembe . A világ legtöbb , leghasznosabb találmányai MAGYAR származásúak , kedves amerikai barátom . Hol van ennyi feltalálója amerikának ? Hol vannak az amerikaiak a legendás MAGYARORSZÁGhoz képest ? Sehol , senkik vagytok barátaim , hozzánk képest mind fattyak . Lehet , hogy sok pénzetek van , és segget is szoktatok vele törölni .
Captain Benjamin L. Willard 2005. 07. 09. 12:43
Kedves suv1 !

Elöljáróban annyit , hogy nagyon örülök , hogy egy amerikai is beszél magyarul ( hol tanultál meg ? nálunk éltél , vagy mi ? ) , bár a ragozás , meg az egyéb dolgok még nem tökéletesen mennek . Bár ugye , a Harvard harmadannyi követelményt állít fel , mint a magyar elitegyetemek , úgyhogy nem meglepő . Nagyon védték a hős amerikai katonák 50 évig Európát , főleg mivel vasfüggönyt húztak fel a szovjetek, hahahahaha. . És kérdem én ; hol voltak a hős amerikaiak 56 - ban , amikor forradalmat robbantottunk ki ? Befostak a szovjetektől ? Persze , mert egyéb esetben nagyon rosszul jártak volna . Aztán az a McDonalds lánc nagy találmánya a világnak , rengeteg ember elhízásához , megbetegedéséhez , koszorúér kialakulásához vezethet . De ez nem probléma , hiszen az amerikai kaja egy rakás szar . A magyarétól jelentősen el van maradva . Kérlekszépen most figyelj : volt egy dicsőséges , gazdag országunk , a 15 . században, ami jóval többet ért , mint a mostani amerika . Pedig , már a tatárok szétcsapták az országunkat , minden második magyar embert megöltek . Sajnos , mi Európa közepén nagyon rossz geológiai körülmények közt vagyunk , így ahelyett , hogy négereket vittünk volna rabszolgának , teadélutánt rendeztünk volna Bostonban , nekünk akkor a világ szuperhatalmával kellett harcolnunk , hosszú ideig . De ők se bírtak velünk , magyarokkal , mert egyenrangúak lettünk velük , Monarchiába jutottunk végül . És mivel az első világhábúrban országunktól annyi területet loptak el a francia cigányok , hogy az bármely nagyhatalmat leépülésbe taszított volna , muszáj volt a II. VH - ba a németekhez csatlakoznunk , geopolitika okán . Megszálltak minket a németek aztán persze , széjjelbombázták országunkat az angolok , a kommunizmus meglopta , de még mindig élünk ! Hol van ehhez képest az alacsonyrangú USA , amelynek még történelme sincs ???
wh000 2005. 07. 09. 10:24
nee... Max.. ne bántsd már, semmi rosszat nem írt. mondjuk kíváncsi vagyok arra, hogy hogy tanult meg magyarul, meg ilyesmi.
Max 2005. 07. 08. 23:31
Cpt. Willard szövegeit és infóit már msok más forrásból is hallottam már, és ami azt illeti, ezek nélkül is valami pénzéhes sunyi húzást sejtenék az egész mögött.
Nem mert paranoid vagyok, hanem mert van józan eszem, ami neked úgy látom, nincs.
Megjegyzem, a nagy szónoklatod egy értelmes mondatot sem tartalmazott.

Magyarul: húzz innen a demagóg bolsevik híró amerikapárti szövegeiddel a jó k.rva anyukádba.
suv1 2005. 07. 08. 20:10
Cpt. Willard, enyi marhasagot az eletbe nem olvastam mint a "cikkbe" amit feltettel. Szoval, az Amerikai kormany, sajat erejebol, elrendelte, hogy a World Trade Center Tower One es Tower Two le kell hogy omoljanak ahoz, hogy elerjenek... mit? Irak-ba bemeni? Newsflash, buddy. Ha Irak-ba be akartunk volna menni 9/11 elott, mar volt 13 United Nations resolution ami szerint Husseint vissza bombazhatuk volna a kokorszakba. Nem kellett ehez megolni 3000 embert. Enyi marhasagot... Talk about paranoid delusional conspiracy theories... akik ezen a forumon vannak, volt mar egy ember is Amerikaba es ismeri a rendszert itt? Vagy csak jartatja a szajat, minden marhasagrol amit a TV ordit? Hat kerlek szepen, Max, ha ennyire bantja a magyar nemzetet meg a vilagot Amerika, hogy "a nagy amerikai demokratikus szellemre nevelő iskolarendszer, meg a politikai álszentség nagyon lerontja az összképet", akkor visszavonjuk az osszes katonat, akit itt hagyak a csaladjukat, hogy mas foldon harcoljanak idegen nep-ert, es akik 50 even keresztul vedtek a beszari Europat a Ruszkik ellen, hazajonnek a fiuk. Es miutan hazajonned, a hatar-ra allitjuk oket. Se ki, se be, senkinek. Es mi visszavonjuk az osszes befektetest amit a vilagba tettunk idaig, es mind a 2 Trillio dollar segejt amit privat amerikaiak adtak a vilagnak (ez nem szamitja az allami segejt) az utobbi 5 evben, adja vissza a vilag. Azonkivul, minden amerikai ceg visszajon ide, minek nektek computer, meg AT&T, meg Microsoft, visszavonjuk az atkozott McDonald's chain-t is, meg az osszes amerika feltalalmanyt az utobbi 100 evbe amit adtunk a vilagnak. Mi it jol el fogunk ferni. A volt egyetemi szobatarsam, aki Bosniaba halt meg, vedve a veszett Europait, mert a beszari franciak, meg a s**gfeju nemetek nem kuldtek ground troops, biztosan ertekelte volna, hogy hazajojjon, es biztos hogy hazajott volna hogy 2 honapos lanyat, akit nem latott, es soha nem fog latni, felnevelje. Inkabb elment Europat vedni, hogy a budoss Szerbek nehogy egy masik vilaghaborut kezdjenek. Minden Amerikai hazajon, es itt marad a sok milliard dollar is amit kuldtunk volna a vilagnak, es a vilag tobbi resze meg megy a francba tollunk. Ez jo lenne... Oh, varj, ezt mar megtettuk egyszer. 1931-be. Es mi lett belole? Minden be**ari, hulye orszag kezdett haboruzni egymassal. Mi kellett hogy rendet csinaljunk. A vilag olyan mint egy csalad. Van egy szulo, (volt ketto, de az egyik halalba itta magat vodkaval) Amerika. Van egy par oszinte es huseges testver. (Anglia, Japan, Olaszorszag, stb) Van egy csomo, nagybarom hulye kolyok, akit neha jol rancba kell szedni, hogy a tobbi kolyket ne verje ossze.
Ha nem lenne Amerika, akkor ti meg mindig a szovjetek se**et csokolnatok. Ugyhogy uljetek le szepen a se**etekre.
Babyboy 2005. 07. 07. 21:00
Na jó, de azért a Mammutot, nem kellett volna bezárni!!!
Se a Westendet!!
Captain Benjamin L. Willard 2005. 07. 07. 19:39
Ezt a cikket olvassátok el :

" SZEPTEMBER 11 TITKAI

Négy év telt el a rettenetes terrortámadások óta és az eltelt időszakban nem hogy megoldódott volna a tragédia körülményeit övező titok és kérdés halmaz, sokkal inkább egyre újabb kételyek és ezzel együtt megválaszolatlanul maradt, néhol igen kínos kérdések látnak napvilágot az üggyel kapcsolatosan.

BALJÓS ÁRNYAK

Ahhoz képest, hogy az USA hatóságai szinte órákon belül prezentálták az állítólagos elkövetők személyazonosságát, még mindig nem sikerült elfogadhatóan tisztázni a körülményeket.
2001. szeptember 11.-én utasszállító repülőgépek csapódtak a World Trade Center ikertornyaiba és a Washingtoni Pentagon épületébe. Egy negyedik gép úton volt, állítólag a Fehér Ház felé, de rejtélyes, máig nem bizonyított, így meg nem magyarázott okoknál fogva lezuhant. Hamarosan – szinte az összedőlő felhőkarcolók porfelhőjéből elővarázsolva -, a hatóságok közzé tették az arab származású elkövetők fényképeit és úgy tűnt, nem sokára magyarázatot kapunk a rengeteg miértre és hogyanra. Ez a mai napig nem következett be.
Sőt, a támadásokkal kapcsolatos bizonytalanságok és kérdések csak szaporodnak az idő múlásával, és lassan már abban sem lehetünk biztosak, hogy az USA kormánya, illetve az azt segítő szervezetek a teljes igazságot valaha is a közvélemény elé kívánja tárni.
Pedig akadnak felettébb érdekes tények, amelyek egészen más megvilágításba helyezik az esetet…
Hallották már valaha is Delmart Vreeland nevét? Nem csodálnám, ha nem, hiszen a világsajtó finoman szólva is szelektíven tálalja a WTC tragédiával kapcsolatos fejleményeket, sőt, ma már szinte egyáltalán nem hallunk semmit az üggyel kapcsolatban. Pedig lenne mit megtudnia a közvéleménynek.
Vreeland a meg nem értett próféták sorsára jutott. Ő volt az az ember, aki jó előre figyelmezettet a támadás lehetőségére, de végül nem csak befogták a száját, de még börtönbe is csukták.
Az akkor 35 éves, a tengerészet titkosszolgálatánál dolgozó férfit 2000 decemberében tartóztatták le Kanadában, hitelkártya csalás vádjával. 2001 júniusában egy lezárt borítékot adott át a börtönparancsnoknak, azzal a kéréssel, hogy az haladéktalanul juttassa el az USA legfelsőbb vezetésének. A levél egy figyelmeztetés volt, amelyben Vreeland egy készülő, hatalmas terrortámadásra hívja fel a figyelmet, olyan célpontokkal, mint WTC, a Pentagon és a Fehér Ház. Az üzenetnek nem tudni, mi lett a sorsa, ám a folytatással ma már mindenki tisztában van. Az ügynök levelében szerepel egy roppant érdekes mondat is: „Egyet engedj, a többit akadályozd meg.”
Úgy tűnik, a hatóságok időben olyan értesüléseket szereztek, amelyekből kiindulva legalábbis érthetetlen a támadások pillanatában jól érzékelhető bénultság.
Mert nem csak Vreeland – aki most szó szerint bujkál az USA elől – tudott valamit. A MOSZAD, illetve maga Vlagyimir Putyin is figyelmeztette a Fehér Házat a fenyegetésről, ám az USA szervezetei mintha csak elengedték volna a fülük mellett az egyszerre több helyről is beáramló információkat.
2001. júniusában a német hírszerzés közvetlenül is felhívja a CIA figyelmét egy lehetséges merénylet sorozatra, amelyet valószínűleg utasszállító repülőgépekkel fognak elkövetni. Ugyanezen év augusztus 20.-ánPutyin a saját hírszerzésén keresztül figyelmezteti az USA titkosszolgálatait arra, hogy 25 öngyilkos pilóta arra készül, hogy támadást intézzenek az Egyesült Államok kormányépületei ellen.
Kijelenthetjük, hogy az FBI-nak elegendő információja volt arra, hogy legalábbis megpróbálja megakadályozni a merényleteket.
Talán tettek is valamit ez ügyben. Hiszen a WTC tornyai mondhatni, üresek voltak, a szokásos 10-20 ezer ember helyett mindössze 4000 alkalmazott tartózkodott az épületekben.
Érdekes, hogy munkanapon több ezer embernek nem kellett bemennie az irodákba dolgozni. Az Odigo, izraeli érdekeltségű cég mintegy 200 alkalmazottját a merénylet előtt egy ismeretlen forrású telefonhívás figyelmeztette arra, hogy hamarosan nagy erejű terrortámadás várható a tornyok ellen. A Microsoft irodái egész nap üresek voltak, mivel már előző este megkapták a drótot, más cégek pedig szinte látnoki képességgel szabadságolták dolgozóikat.
Azonban egy üres épület összeomlása, ha nem drámai is, semmiképpen nem annyira megrázó, mintha emberek ezreit temetné maga alá. Tehát szükség volt áldozatokra.
Sajnos közéjük tartozott a két épület biztonsági főnöke, John O’Neil is, aki 1993 és 96 között az FBI-nál dolgozott és fáradhatatlanul üldözte Osama Bin Ladent. Akármilyen hihetetlen is, három év után O’Neil-től elvették az ügyet, ő pedig mélységesen csalódva a szervezetben, kilépett a kötelékből. A kiábrándult férfi korábbi nyilatkozataiban mélységes felháborodásának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy őt és csapatát maguk az amerikai hatóságok akadályozták a leginkább a Laden utáni hajszában. Ez igen figyelemre méltó tény, nem? Később felkérésre megkapta a WTC biztonsági főnöki posztot és akkor is az egyik épületben tartózkodott, amikor a repülőgépek becsapódtak. Az egykori FBI-os, aki vélhetőleg sokat tudott a Laden-USA kapcsolatokról és ráadásul nem fogta be a száját, a romok alatt lelete halálát.
Véletlen lenne? Vagy egy különösen aljas, körültekintően megszervezett gyilkosság áldozata lett?
Nem állítjuk, hogy a tornyokat kizárólag O’Neil halála érdekében tették volna a földdé egyenlővé, ám hátborzongató, ahogyan bizonyos szálak összefutnak és ezeket valakik egy eszement akcióval végleg elvágják.
Ám nem csak az előzetes információk figyelmen kívül hagyása miatt gyanítható az, hogy az USA kormányszervezetei szinte hagyták, hogy megtörténjen a tragédia.
Szeptember 11.-én több érdekes dolog is történt. Apró részletek, amelyekre nem mindenki figyel oda.


ÖSSZEOMLOTT VALÓSÁG

A tornyoknak gyakorlatilag nem lett volna szabad összeomlaniuk. A két repülőgép becsapódása és a robbanások által keltett hőmennyiség ugyanis egyszerűen nem volt elég ahhoz, hogy megolvassza az acélszerkezetet, de ha mégis: A WTC épületei speciális, földrengés biztos tervezésükből adódóan óriási erőknek lettek volna képesek ellenállni. Amennyiben a felső tíz emelet leszakadna, a torony roppant erős szerkezete még ezt is elviselte volna, és nem omolhatott volna tovább az épület. Mindez persze csak feltevés lenne, de vannak szemtanúk, és persze szakértők is.
A tornyok összeomlása előtti pillanatokban mintegy, a Richter skála szerinti 2-es erősségű földmozgást észleltek és rögzítettek a műszerek. A föld alól előtörő mély robajlást több száz ember hallotta és ugyanezekben a pillanatokban az északi toronyból apró füstpamacsok látszottak. Az épület megroggyant és szálfa egyenesen magába omlott. Dr. Van Romero, a Robbanóanyag Kutatási és Kísérleti Központ szakértője szerint irányított robbantásról lehet csak szó, erre utalnak a füstpamacsok, illetve az épületből, illetve a föld alól hallott durranások is.
Tehát valakik a repülőgépek becsapódása után szándékosan lebontották a WTC épületeket? A jelek erre utalnak. Fontos megemlíteni, hogy Romero 10 nappal később visszavonta a nyilatkozatát és többé nem nyilatkozott a sajtónak. Megfélemlítették?
Mindenre fény derülhetett volna, ha a helyszínre kirendelt biztonsági erők nem akadályozzák a munkájukban az olyan független szakértőket, mint például Astaneh Al, akinek csapatától szabályosan elkobozták az összegyűjtött fém és acél darabokat, hogy azokat laboratóriumukban kivizsgálják. Ezt nem engedték meg neki. A romokat egy kormány közeli cég – a Controlled Demolotion (Ellenőrzött Pusztítás – sokatmondó név...) szállította el különleges biztonsági őrizet mellett. Az acélszerkezet maradványait beolvasztották és felhasználták egy új atom-tengeralattjáró építéséhez. Íme, a bizonyítékok tökéletes eltüntetése.
A Pentagon esetében nem kevésbé rejtélyes dolgokról lehet beszélni.
Először is érdekes módon, a becsapódás helyén és időpontjában jóval kevesebben tartózkodtak az adott szárnyban, mint szokásos. Szerencse a szerencsétlenségben? Ha figyelembe vesszük a WTC hasonló esetét is, ez már ráduplázás, kissé kevés a valószínűsége a puszta véletlennek. Az sem elhanyagolandó tény, hogy a Boeinget egyetlen ember nem látta és a Pentagon körül elhelyezett biztonsági rendszer sem látta a gépet, így nem készült róla filmfelvétel, sőt, a szuper érzékeny légelhárító rendszer is tétlen maradt.
Tovább fokozódik a rejtély, ha tudjuk, hogy a Pentagon oltására kirendelt tűzoltók nem találtak repülőgép roncsokat a környéken, holott a gép csupán az első harmadával hatolt az épületbe.
Az építési szakértők szerint már ez is nonszensz, mivel egy 100 tonnás test – a Boeing – 480 km/órás sebességgel ütközve az épületnek nagyságrendekkel nagyobb kárt kellett volna, hogy okozhasson. Egyes vélemények szerint azonban szó sincs repülőgépről, sokkal valószínűbb, hogy pontosan ugyanolyan bontási művelet zajlott le, mint a két torony esetében.
Hogy ki és miért szervezett meg egy borzalmas akciót?
Egyesek szerint a Bush-család közel-keleti érdekeltségeinek kiterjesztése volt a cél és egy mohamedánokra ráfogott, iszonyatos terrorcselekmény kellő alapokat adhatott egy bosszúhadjárat – igazából területfoglalás – elindítására. Irakot már lerohanta az USA hadserege és így rátehették a kezüket az ottani hatalmas olajkészletekre.
WTC az USA második Pearl Harbora és úgy tűnik, a hagyományoknak folytatódnia kell. Ahogyan annak idején az USA hadvezetése hagyta, hogy a japánok letámadják a haditengerészet egységeit, hogy aztán erre hivatkozva a háborúba lépjenek, úgy most talán maga az Állam kerített okot arra, hogy megkezdje világdominanciája világuralommá alakítását.
A 9/11-es események óta az USA a félelem országa lett. Az „aki nem velünk, az ellenünk” doktrinája máris egyfajta lágy diktatúrát hozott a közfelfogásba és az állam lassan, de biztosan fosztja meg alapvető szabadságjoguktól a saját állampolgárait.
Amennyiben igaz a feltételezés és a WTC-t maga a kormány – vagy a mögötte álló árnyékkormány – rombolta le – márpedig sok-sok, egyébként agyonhallgatott tény erre utal -, akkor ezzel máris megkezdődött az emberiség legsötétebb időszaka. A demokrácia a romok alatt lelte halálát és félő, hogy ez a kor a világ többi részét is eléri az USA világnézetét exportáló hadosztályai képében. "
Thyrane 2005. 07. 07. 17:34
Érdekes, hogy a nagyonveszélyes vegyi fegyvereket még mindig nem sikerült megtalálni Irakban.
És Bin Ladent se.
Max 2005. 07. 07. 17:28
Jó, jó, vannak biztos értelmes egyének is, de nem jellemző. A nagy amerikai demokratikus szellemre nevelő iskolarendszer, meg a politikai álszentség nagyon lerontja az összképet.
Captain Benjamin L. Willard 2005. 07. 07. 17:18
Miért ? Igaza van egyértelműen , bár az összes amerikai nem hülye , vannak normálisak , de a vezetősége bizony az .
JasonBálint 2005. 07. 07. 17:17
Sajnálom, hogy ezt mondtad, Max. Bár biztosan én értettem félre...
Thyrane 2005. 07. 07. 16:57
Most mondták be a rádióban, hogy a magyar rendörök megerösítik a határokon az ellenörzést, a bevásárlóközpontokat is ellenörzik, meg még sok-sok hasznos dolgot csinálnak.
Gratula, eddig is azt kellett volna.
Nem csak akkor, amikor valami baj történik a nagyvilágban, kezitcsókolom.
Max 2005. 07. 07. 16:14
Detonátornak elég egy mobiltelefon, amit felhívsz. Sötétebb körökben bármikor vehetsz potom pénzért plasztikbombát. Nem nagy szám.
Jason: De igen, pontosan ezt akartam mondani.
Captain Benjamin L. Willard 2005. 07. 07. 16:03
Nem kell feltétlenül kiképezni valakit , ahhoz , hogy képes legyen bombát készíteni . A legegyszerûbb robbanóanyaghoz csak aceton , hidrogénperoxid és sósav kell , meg minimális vegyészcucc . Detonátort meg vehetsz a honvédségtõl , mert azt nem illegális tartani .
JasonBálint 2005. 07. 07. 16:00
Max, ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy egész Amerika egy nagy rakás szemét, és az összes amerikai hülye?
Max 2005. 07. 07. 15:27
Kezdjük azzal, hogy az Osama csávót is a CIA képezte ki, a bombaszakértő brigádjával együtt.
A fószer, amelyik azt állította, hogy a CIA robbantotta fel a WTC-t, másnap jól meghalt.
Miért jó a CIA-nek, ha felrobbantják a WTC-t? Azért, mert ez ürügy a támadásra, másrészt megsemmisülnek a fejesek tartozásait igazoló cuccok.

Szerintem nyilvánvaló, hogy az egész csak meg volt rendezve, hogy aztán nyugodt szívvel ki tudjanak rabolni egy országot. Tapsvihar a USA-nak.
wh000 2005. 07. 07. 15:09
szerintem, az Al-Kaida, mint terrorista szervezet, nem létezik, ugyanis az Al-Kaida inkább egy hálózat, afféle információs háló a különböző csoportok között. a CNN egy szemtanút mutatott, aki a sokk ellenére egész faszán, folyékonyan mondta el a történteket. olyan érzésem van, hogy ezt az egész arra ment ki, hogy utána megtámadják Iránt, a nyugati országok, a média mind összefogott ez ügyben. direkt kis mennyiségű robbanóanyagot vetettek be, ami épp elég ahoz hogy valami offenzívához vezessen, de ne kelljen miatta civilek ezreinek meghalnia.

vagyis? ne higyj senkinek és semminek. mindenki hazudik és át akar vágni. mindenkit manipuláltak. Beleértve téged is, szóval magadnak se higyj. a legegyszerűbb ha ezentúl nem is gondolkodsz, vetesd ki az agyad. így teljesen elfogulatlan lehetsz mindennel szemben. ha belegondolunk az elfogulatlanság és manipuláció eredménye, úgyhogy legjobb ha meg sem születsz. az emberiség rák.

Fórum » DÜHÖNGŐ » Beszótá'? Ne szójjá' be!