Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rock, Alternatív, Heavy Metal

Fogadjuk el a másikat!

létrehozva: 2005. 09. 03.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2005. 09. 04. 10:33
Toplák, Guest: regeljetek be a musichu.try.hu -ra, ott van élet is, itt nincs
Vendég 2005. 09. 04. 9:49
Topicnyitó: Guest, ne szidd azokat a bandákat, amiket felsoroltál, mert pont errő szól ez ez a topic, hogy ne szidjuk azt a zenét, amit másk kedvelnek!!!
Toplák 2005. 09. 04. 8:38
Na várj csak... akiket felsoroltál, h divat zenék... azért valahogy divattá lettek... és nem azért mert minden kedves hallgatót elvittek fagyizni, hanem azért mert stílusán belül vmi nagyot alkottak.
Vendég 2005. 09. 03. 22:09
Szerintem senki nem állította, hogy nincsenek. De egy embert akkor sem kell megítélni az alapján, hogy milyen zenét hallgat.
Vendég 2005. 09. 03. 21:57
Márpedig a rock zenében is vannak igénytelen, ócska pénzéhes divatdarabok, pl említeném a Linkin Parkot, Limp Bizkit, KoRn, Alvin, Tankcsapda, stb
Vendég 2005. 09. 03. 21:39
Ilyen fórumot sem gyakran látni, de örülök, hogy ilyen is van!
Sajnos amíg világ a világ, mindig lesznek ellentétek a rock, metal zenét kedvelők "nagy családján" belül is, és azon kívül is, amit én sem értek. Nem értem, miért jó mást leszólni csak azért, mert más zenét szeret. Nem lehetünk egyformák, és nem is kell, hogy egyformák legyünk.
Ami engem a leginkább elszomorít az az, hogy a rock zenét kedvelők egymást is leszólják, ennek tipikus megjelenési formája a "divatrocker és társai" megszólításokkal való dobálózás... pedig semmi értelme. Ettől jobb lesz a világ? Hát nem.
Vendég 2005. 09. 03. 20:36
ne vedd rossz néven de ne mondd hogy nem hippi attitűd
Vendég 2005. 09. 03. 20:23
Na. Pont ez a baj. Valaki próbálja a másik ember érzéseit megérteni, erre rögtön lehippizik. Gratulálok....
Vendég 2005. 09. 03. 20:16
hippik rule?
Vendég 2005. 09. 03. 20:13
Csatlakozom, csatlakozom!!
Vendég 2005. 09. 03. 17:23
Örülök, toplák, hogy egyetértünk:)
Toplák 2005. 09. 03. 13:06
Na végre vki! Cimbora imádlak most emiatt! én is próbálok békíteni, de ahhoz h ne legyen ez a marakodás ahhoz két dolog kellene.

Egyrészt amit írtál ezért nem kezdem el ecsetelni, mert minek, olvassanak el téged. Másrészt., le kell szokni a végletességről, és most nem arra utalok, h tiltsuk be az extrém muzsikákat, meg hoggy tiltsuk be a hörgő és zúzda zenét, hanem arra, h nem kell állandóan bizonygatni a rockerséget. Nem kell minden kukába belerugni, csak h lássák, \"Igen nekem bakancsom van, mert én vagyok a rocker\". Illetve,, csak h egy teljesen létező példát mondjak. egyik ismerősömmel sétáltunk parádé idején az utcán. És ő meg az összes \"plázacicát, és diszkós kiskancsót \" (idézet a hölgytől) leszólta, mondván milyen hülyén néznek ki. a lányról tudni kell h több fux van a nyakában és a karján mint 50Cent-nek. (szélsőségesen alter viselkedést láthattunk. ami másnak normális, az nekünk borzalmas, és meg kell h vessük. ugyan más ez fölösleges. (Jelzem más stílust követő cimboráimat is leszoktam oltani, de most nem fogok ide írni egy fél kisregényt arról, h ki kit oltott be.
Vendég 2005. 09. 03. 9:51
Akár a rockerek, akár a rapperek, diszkósok, stb... fogadjuk el a másikat! Ezt sokan meg is teszik. Tegyük fel, hogy van egy rocker, aki elfogadja, tiszteletben tartja a rapp kedvelőket, de sokszor ütközik abba, hogy őt viszont leszólják... de ő előtte nem szólt le semmilyen zenét. Ezek után mit várnak tőle? Ne szóljon vissza? Ne foglalkozzon vele? Igen, így kellene lennie, csak hát szép mese, hogy egyik füleden ki, a másikon be...
Ugyanígy van ez a rockzene kedvelők között. Miközben jön egy diszkós, és leszólja, hogy: ez mind egyforma hülye rocker, és ő ezzel elintézi. Mikor annyira különbözünk... és ,,a mi kis népes családonkun" belül is vannak ilyen veszekedések. a punk leszólja a trash metálost, az meg mondjuk a gothicokat... a gothic leszólja a heavy metálost, stb. De e miért van így??? El kellene fogadnunk a másik zenei ízlását, legalább a rock zene határain belül. Az AC/DC-s leszólja a Linkin Parkost, az meg persze nem hagyja magát, és jön az égtelen szidkozódás, hogy emez nem zene, amaz meg egy nagy semmi. Valaki nem szereti ha kiabálnak a rock zenében, valaki viszont imádja. Valaki nem szereti a szerelmes dalszövegeket (álalános idézet : ,,mert olyan csöpögős!"), valaki viszont igen. Szóval hiába írnék még 20 sort, akkor is ugyanez maradna a lényeg. FOGADJUK MÁR EL VÉGRE EGYMÁST!!! Ennek lehetne egy lépése, hogy legalább a rockzenei fórumon belül nem fikázzuk a másikat.

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rock, Alternatív, Heavy Metal