Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rock, Alternatív, Heavy Metal

SLIPKNOT!!!!!!!!!!!

létrehozva: 2005. 09. 26.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Death 2006. 03. 27. 13:50
killby kössz:)) amugy meg neked is rohadtul igazad van
killby 2006. 03. 22. 12:20
(nem szeretem a slipknotot), de a fekete hölgynek k.rvára igaza van! mi értelme azon rágódni (sőt, azért anyázni) hogy ez, meg az milyen zenét szeret, hány éves, akkor divat, akkor dögöljön meg!
A FIKÁZÁS A LEGNAGYOBB DIVAT!
Lady Death 2006. 03. 22. 12:00
...Ez most nekem szólt Shelly? Mert ha igen, hát akkor irom, ugyis be akartam irni:)
Tehát, ha ugy vesszük minden zene divatzene, mert a saját ízlésünk, a saját "divatunk" szerint választjuk ki azt, hogy mit hallgatunk. Lehet az akármi, de az a zene egyfajta divat, mert nem csak te hallgatod, de ez szerintem így jó. Akármit hallgatsz, legyen az Csitri Speares(vagy mittom én hogy irják) vagy Eminem esetleg Slipknot, az egy stílus. Habár aki divatzenét csinál vagy hallgat telljesen átszellemül, amint a kedvenc előadója azt teszi. Pl.: ha Shakira elkezd hevy metalt játszani akkor a rajongói akik csak azér hallgatják, mer hogy ő is ezt hallgatja szintén ezt teszik. És ez igy nem OK. Mert ha valaki nem tudja, hogy melyik irányzatot követi az az aki divatból csinál mindent. DE ettől függetlenül hallgathat valaki több féle zenét ez nem befolyásolja az életét, mert lényegében az életstílus is rátesz egy nagy lapáttal arra, hogy ki milyen zenét szeret. Mert én már olyan 3 éves korom óta rocker vagyok, legalábiis innentől emlékszem rá, mert én ebbe nőttem fel. De ha valaki nem igy nőtt fel és nagyon sokáig a rappet szereti és csak utána talál rá a rock zenére és azt is megszereti attol függetlenül még szeretheti a rappet. (És ezt most nagyon terjedelmesen leírtam)
Tehát öszzefoglalva minden zene divatzene, de valójában nincs is divatzene. Mert az életstílusodhoz választod ki a legmegfelelőbb zenét, amit Te szeretsz, amilyen Te akarsz lenni.Zenéhez hasonlítod magad, és ezáltal követed a saját divatodat. Szerintem.
de meglehet hogy nem fogjátok tudni felfogni, mert olyan kuszán irtam le, de nembaj, én megértem és ez a lényeg.:D
Shelly 2006. 03. 20. 18:30
Figyelj... nagyon nem érdekel, hogy Sid mit művel:) Nem mitha eddig nem tudtam volna... De ha Ő más zenét is szeret, egészségére. Aki meg azt hajtogatja hogy ennél jobb banda nincs, az meg valami elszállt agyú ,,húdenagyonlávolomaslipetésezmostolyankirályésjajdenagyfanvagyok" emberke lehet. És ha maszkot húznak? Pénzt akarnak csiálni, kell az imidzs, kell a rajongó, na és aztán? Valamiből meg kell élninük... és szerntem nagyon jól dolgoznak. Nekem tetszik a zenéjük, és kész. Neked ki számít divatrockernek Dark? Kérlek írd már le...
Utys 2006. 03. 19. 20:39
Mi teszi a rockert rockerré? Ruha? Zenei izlés? Én nem mondom hogy hűderocker vagyok. Lehet nem is vagyok az? Ettől még rock és metál zenét hallgatok főként, mellette még klasszikust ritkán, de most akkor hülye vagyok, vagy a rockot divatból szeretem? Élből teszek rá ki melyik zenekarra mondja hogy másolós szar, ha nekem tetszik, hallgatom. Bár én 19 vagyok, lehetek vérbeli rocker....
A Slipknot zenéje meg nem művészi. Mick gyorsan tud pengeteni, Joey jól dobol, Corey meg egész jól kezeli a hangját. Szerintem sem éppen művészi amit csinálnak, de ettől még lehet hogy tudnak, csak ezt adják a világnak, vagy tényleg nem tudnak annyira.
Vendég 2006. 03. 19. 19:07
A 12 és 17 év közöttiek nem mindegyike divatrocker. Csak kb. a 70%-a. És igenis divatrock a Slipknot is mint a Sum 41 vagy a Blink 182 csak nem olyan nyálas de attól még divat.
Egy igazi rock zenekar nem playbackel mint ez a 9 szerencsétlen akik álarc mögé rejtőznek mert álarc nélkül kb. a Bon Jovira emlékeztetnének és bizony keménynek kell ám látszani.... Ezt úgy hívják hogy hatásvadászat.
...Elég megnézni a Sid Wilson-t. Ő a nagy Slipknot tag aki mellékállásban Tüc-Tüc zenét nyom mint DJ.
(Pedig de sok tizenéves fiataltól hallom gyakran: Dögöljenek meg a discosok éljen a metál!! )

http://www.djstarscream.com/images/10.jpg

...Aztán mikor végez a discoban, leveszi a discos szerkóját és beugrik egy jót haknizni a többi 8 hülyegyerek közé. Álarc fel és máris rockzenésznek hiszi magát...


Nyugodtan anyázhattok hogy ez a véleményem de nem igazán izgat mert akkor is ez marad.
Meg amúgy is aki anyázik az csak magát minősíti vele. Egyébként semmi bajom azokkal az emberekkel akik szeretik nekem a zenekarral van bajom mert úgy adja be itt mindenki hogy hú, ezek mennyire tehetségesek meg hú de brutál meg ennél jobb zene nincs...
...Azt csak sajnálni tudom aki szerint ennél jobb zenekar nincs. Sokkal jobbak vannak. Csak nem az MTV Hits-ről kell informálódni a zenekarokról hanem máshonnan...


Dark
Shelly 2006. 03. 19. 10:44
Ui.: a Slipknot még mindig jobb, mint a Sum 41 meg a Blink 182 meg az ilyen elcseszett dolgok.
Shelly 2006. 03. 19. 10:43
De rég jártam erre... na ehhez csak annyit, hogy nem kéne szidni a Slipknotot.Guest 2006-03-12 01:52:49: Mer aki 12 és 17 között van, az má mind divatrocker... csak az lehet aztán a vérbeli rocker aki minimum 18. Ja, hát csakis...
Vendég 2006. 03. 16. 20:11
szerintem meg azért játszanak egy klipet sokat mert kőkemény üzlet és amit el akarnak adni azt játsszák az adók orrba-szájba.
Vendég 2006. 03. 16. 20:07
hát szerintem sem divat.
ha sokat játszák a klippjeti, és még mit tom h mit és hol, az azért van, mert sok az a rajongó, aki szereti, és szeretné többet látni, és hallani.
és amúgy meg ha divat lenne, akkor meg örüljünk neki, h addig sem reppet vagy mi a nyavaját hallgatnak.
hisz amig a föld kerek, mindig lsznek rockerek!!!!
Lady Death 2006. 03. 16. 13:18
Én csak azért kezdtem el hallgatni, mer a bátyám mindig hozzám hozta át a cd-it másolni, gondoltam belehallgatok és teccet. Amugy már kettétörtem volna az összeset :D.
Hát ami a jelentést illeti, már vagy 10 szótárt átrágtam, de mindig ugyanazt találtam (hu ez rímel:)) de te biztos jobban tudod. Amugy meg a jelentése nem is nagyon érdekel, csak azér kajtatok utána, mert a dalokat fordítom magyarra, amugy meg tök mindegy. Jó a zenéjük és késsz!
Utys 2006. 03. 16. 7:27
Üdv mindenkinek. Voltam én is Sportszigeten. A koncert nagyon jó volt. Divatzenekarról meg annyit, hogy én spec valamilyen hülyeségnek tartom ezt a divatozást. Mert ez alapján minden zenekar ami jó, ezért sokan hallgatják divat lehetne. Szeretem őket mert jók, de nem azért hallgatom mert más is. Aki mégis azért hallgatja arról meg beszélni sem érdemes. Nem tud érdekelni hogy sokan mennek a többi után és hallgatják, még akkor is ha nem is tetszik nekik annyira...legalább többen megveszik az albumot :P
Vendég 2006. 03. 15. 21:34
Én is voltam a Sportszigeti koncertjükön. A zene tuti nem élőbe ment mert minden zenekar aki élőbe játszik kipróbálja a hangszereket a fellépés előtt. A Slipknot-nál ilyet nem sűrűn lehetett látni.
Én szeretem a zenéjüket, de ennek ellenére szerintem is divatzenekar.
(Mi sem bizonyítja jobban mint hogy az MTV hits-en nagyon sokszor adtak Slipknot klipeket és ott bizony csak divatrock zenék mennek a nyálas pop/rap mellett...)
De attól még lehet szeretni. . :)

üdv:. Pityó
Vendég 2006. 03. 14. 9:36
tanulj meg angolul lécci, a slipknot azt jelenti hogy csúszómászó
Lady Death 2006. 03. 14. 8:39
Nem tudom, én nem láttam őket, de ha te igy gondolod hátt annyit mondok hogy mindenkinek meg van a maga véleménye, meg h izlések és pofonok. Sztem a Slipknot a legjobb és az is marad. Nincs mégegy ilyen banda és késsz!
Rocker kicsit tévedtél
Slip=csúszó
Knot=csomó
szal csúszó csomó, de lehet, hogy több jelentése is van, nem tom.
Vendég 2006. 03. 12. 1:52
Sajnos láttam őket a Sportszigeten. Katasztrófa volt. A zene nem is teljesen élőbe ment. Ha tudtam volna hogy ilyen gyenge lesz amit produkálnak elhúztam volna a Tankcsapda után haza az biztos!
A 12-17 éves divatrocker korosztálynak kötelező zenekar meg kell azoknak hagyni!
Bár úgy is pár év és eltűnik a Slipknot a süllyesztőbe mint a többi divat zene.
És senki nem fogja sajnálni őket.
Vendég 2006. 03. 10. 14:30
anyukád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a slipknot a ledjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Vendég 2006. 03. 10. 14:28
a slipknot az egy szar
Vendég 2006. 03. 10. 14:28
k****jó a slipknot nem?
Vendég 2005. 11. 03. 20:34
SZENTEM ROHADT JÓ
Vendég 2005. 11. 03. 18:22
SLIPKNOT FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 10. 30. 14:20
Ja és nem tudjátok véletlenül hogy mien zenét játszik a slipknot? mert death-metálnak nem mondanám, vagy mégis? :D
Vendég 2005. 10. 30. 14:16
Hello emberek!
Melyik a kedvenc számotok?
És melyik a kedvenc tagotok?

Nekem a The Hameless és a kedenc tag a #8-as :) A nevét nem tudom pontosan hogy írják vagy hogy jót mondok e... asszem Corey Taylor.. bocs ha nem így van..
rocker 2005. 10. 25. 15:41
Legutolsó guest:Na ezt verd ki a hü.lye fejedből de rögtön!
Slipknot=csúszómászó
Vendég 2005. 10. 25. 15:04
slip = csúszás
knot = takony

csúszás + takony = pattanásos öregasszonyarc
Vendég 2005. 10. 25. 15:04
huzzot csomo az a magyara forditott slipknot
Vendég 2005. 10. 25. 15:03
amugy tudjátok mit jelent a slipknot? nem mi
Vendég 2005. 10. 25. 15:02
hisztok
Vendég 2005. 10. 25. 14:35
ezt a gitáros dolgot ugye nem gondoltad komolyan? csakmer nincs is a slipknotban meg a hasonló zenekarokban gitárjáték
matesz 2005. 10. 25. 13:46
lehetne aktívabb a fórum!!!!! unom az agyam!!!!!! je és hajrá SLIPKNOT
matesz 2005. 10. 25. 13:35
Joey Jordison a legászabb dobos James Root a legütősebb gitáros Corey meg legkirályabb énekes! A Slipknot nagyot üt! Üdv mindenkinek aki szereti! aki Slipknotot szereti rosszember nem lehet
matesz 2005. 10. 25. 13:31
A Slipknot viszi a pálmát az összes rock & metal zene között! Halgassátok meg az IOWA-t, Vol.3-at vagy bármely másik albumot. Uff mindenkinek Matesz15
Vendég 2005. 10. 21. 14:13
Én meg most lépek, mert a holnapi számvitel zh-ra kell tanulnom Mindössze 1 órás lesz a zh, de lesznek benne elméleti kérdések, készletezési eljárásokra egy feladat, továbbá egy nagy feladat, amiben gazdasági eseményeket kell elkönyvelni idősorosan (napló), analitikus és szintetikus számlákon, továbbá nyitás és zárás megcsinálása, ezután az összesítő-ellenőrző kimutatásokat elvégezni (a főkönyvi kivonatot és a forgalmi kimutatást is!), majd a legvégén össze kell állítani az adott vállalkozás tárgy időszak végi mérlegét! Mindezt 1 óra alatt!!! Lehetetlen, min. másfél órás munka ez, de hát a számvitel tanszék jobban tudja nálunk, hogy nekünk mennyi idő kell rá...
rocker 2005. 10. 21. 14:03
Guest
2005-10-20 18:18:47:Én itt vok
Vendég 2005. 10. 20. 18:18
Él vki ezen a fórumon????????,ha igen,reagélhatna vmit!!!!!!sunny-chicken
rocker 2005. 10. 20. 16:16
De gondolom!De akkor nem kéne ugyan azt a képet betenni!
Vendég 2005. 10. 20. 14:23
Ez ROCK fórum nem gondolod hogy itt több rocker is van, hmmmm?
rocker 2005. 10. 20. 13:29
ezt:rocker
2005-10-19 20:08:57
és ezt rocker
2005-10-19 19:40:08 nem én írtam valami kis kötsög írta!!!!!Legutolsó guest:Ok.Szerintem is tehetséges!
Csak elmondtam a véleményem!
Vendég 2005. 10. 19. 21:51
Hát pasiba jobban bírom a Benji Madden-t mint Joey-t!

én nem úgy értettem, mivel nem vagyok búzi. joey kur.va tehetséges és szeretem amit és ahogy játszik...
Ben
Vendég 2005. 10. 19. 20:48
Hát tubicám lehet hogy egy nagy Qrva vagy......már bocs....
rocker 2005. 10. 19. 20:08
ha megmondod hol találok pelyhedző péniszeket elmondom
Vendég 2005. 10. 19. 20:00
Ez azér CIKI!!!!!!!!De a SlipKnoT akkor is jó!!!!!!!!!örülnék ha valaki reagálna!!!!!!!!!Nem tudja vki hol lehet NIRVANA számokat letölteni????????
rocker 2005. 10. 19. 19:40
a bátyám 12 éve megkúrta anyámat és most itt vagyok
Vendég 2005. 10. 19. 19:24
the darkness in your head
rocker 2005. 10. 19. 19:23
Hát pasiba jobban bírom a Benji Madden-t mint Joey-t!
Vendég 2005. 10. 19. 16:07
merrt búzi vagy te
Vendég 2005. 10. 19. 16:03
Ben:Te halgatsz SLIPKNOT-ot??

Nem, de joey-t szeretem.
rocker 2005. 10. 19. 12:13
Guest
2005-10-18 19:08:32:Akkor örülök ha imádod őket,ők is a királyok közé tartoznak!!
Vendég 2005. 10. 18. 19:09
van itt valaki??
Vendég 2005. 10. 18. 19:08
imádom a slipknotot
Vendég 2005. 10. 18. 19:08
hi
rocker 2005. 09. 28. 20:05
Ha már a Slipknot-nál vagyunk:Corey is király!!
rocker 2005. 09. 28. 19:49
SLIPKNOT!!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 09. 28. 19:46
Huh, gyerekek, a Slipknot az nagggyon király:D
rocker 2005. 09. 28. 19:43
Ben:Te halgatsz SLIPKNOT-ot??
Ben 2005. 09. 28. 15:34
veled mi a fa.sz van? én a témához akarok hozzászólni, te meg itt pampogsz...
rocker 2005. 09. 28. 15:05
Mi a bajod Ben???
Ben 2005. 09. 28. 14:41
Joey a király!!!
rocker 2005. 09. 28. 13:58
Lány
Vendég 2005. 09. 27. 21:11
rocker te fiú vagy vagy lány (kérdőjel)
rocker 2005. 09. 27. 21:00
A sok eszeddel meg is tennéd!!
rocker 2005. 09. 27. 21:00
Plank:az okos fejeddel (ha tudodmi az a)cián vegyél be belőle egy kicsit!Jót tennél az emberiségel!
Plank 2005. 09. 27. 20:07
írjál már még kedvenc zenekaraidat, tanulni akarok tőled...
Plank 2005. 09. 27. 20:06
(Ha megnézed Green day-ből és Good charlotte-ból is van több)Úgyhogy no problem

ezért te gyík, senki nem kérdezte azokból a szarockból mennyi van, az a lényeg, hogy te nyitsz még egy topikot feleslegesen!
rocker 2005. 09. 27. 16:35
What?miért?
Vendég 2005. 09. 27. 15:19
KI BESZÉLT A GOOD CHARLOTTE-RÓL
rocker 2005. 09. 27. 6:43
Guest:K.U.S.S.!.!
Vendég 2005. 09. 26. 20:17
Hát szeva rocker, hol a balu haverod?
Vendég 2005. 09. 26. 17:55
szar
rocker 2005. 09. 26. 17:55
Kit érdekel!!(Ha megnézed Green day-ből és Good charlotte-ból is van több)Úgyhogy no problem
Vendég 2005. 09. 26. 17:51
van már ilyen téma
rocker 2005. 09. 26. 17:49
Cool!

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rock, Alternatív, Heavy Metal