Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rap, Hip-Hop

Yo a graffiti xar vagy művézet?????

létrehozva: 2005. 12. 25.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

F 2007. 03. 28. 11:04
Tehát a helyes cím: XXI. Kerület, Csepel, Csepel Művek, Asztalos utca.
Megközelítés a…

Nyugati Pányaudvartól (Nyugati tér)

4-6-os villamossal a Boráros térig (9 megálló a Nyugatitól, http://www.bkv.hu/villamos/4.html ) – kb 15 perc – majd a Borásos tértől a Csepeli hévvel Karácsony Sándor utca megállóig ( 4-5 megálló, http://www.bkv.hu/hev/bcs_szo.html ) vagy egy állomással tovább a végállomásig – kb 15 perc -ezután gyalog a mellékelt térképen jelölt útvonal szerint kb 8-10 perc.

Keleti Pályaudvartól (Baross tér)

2-es metróval a Blaha Lujza térig ( 1 megálló, http://www.bkv.hu/metro/metro2.html ) - 3 perc - , majd átszállás a 4-6-os villamosra, leszállás a Boráros téren ( 5 megálló, http://www.bkv.hu/villamos/4.html ) - 8 perc - átszállás a Csepeli hévre, azzal egészen a Karácsony Sándor utcáig vagy a végállomásig ( 4-5 megálló, http://www.bkv.hu/hev/bcs_szo.html ) - 15 perc -, majd a mellékelt térkép útmutatásit követve gyalog.

Déli Pályaudvartól (Krisztina körút)

2-es metróval a Blaha Lujza térig ( 6 megálló, http://www.bkv.hu/metro/metro2.html ) - 10 perc - ott átszállni a 4-6-os villamosra és azzal elmenni a Boráros térig (5 megálló, http://www.bkv.hu/villamos/4.html ) - 8 perc - majd onnan a Csepeli hévvel egészen a Karácsony Sándor utcáig vagy a végállomásig ( 4-5 megálló, http://www.bkv.hu/hev/bcs_szo.html ) - 15 perc -, ezt követően gyalog a csatolt térkép alapján.

Az említett térkép a gyalog út megtételéhez

http://www.zawar.hu/w/sabotaz/jamterkep.jpg


A http://www.bkv.hu weboldalon találtok egy útvonaltervezőt, amely segítségével talán könnyebben elközlekedtek a városban, bár ez a program nem mindenesetben a legkézenfekvőbb és legrövidebb útvonalakat mutatja meg.
Valmint segítségetekre lehet még a http://www.utcakereso.hu oldal.

Mindekinek jó utat kívánunk!
F 2007. 02. 23. 13:38
Sabotaz Graffjam 2007. 03. 31.

Helyszín: Budapest, XXI. Kerület, Csepel Művek, Gépgyár utca 12. (Schwinn SkatePark)

Belépő: 11:00 - 21:00 500 HUF
21:00 után 900 HUF


A SABOTAZ team szervezésében megrendezésre kerül az első hazai SABOTAZ Graffjam.
Célja, hogy széles körben felvonultassa a hazai graffiti színtér szereplőit.
23 meghívott writer mutatja be tudását a közönségnek, akik eldönthetik ki nyerje az est fődíját: 30 db SABOTAZ kannát és további értékes nyereményeket.
A helyszín adottságainak köszönhetően a vendégeknek is lehetőségük nyílik megmutatni tudásukat.

SABOTAZ kannák a rendezvény napján 750HUF/db áron kaphatóak a helyszínen.

Napközben Mc - verseny és lemezlovasok szórakoztatják a közönséget, majd késő délután graffitis videók lesznek megtekinthetők.

Az Mc – verseny nyertese szintén értékes nyereményekre számíthat. Nevezési díj 500 HUF.
Jelentkezés a követekző e - mail címen:

A helyszínen BÜFÉ fog üzemelni, elfogadható árakkal.
Röviden a kínálatból: üdítő, sör, rövidek, szendvics, gyros

Meghívott csapatok: ABK, ANED ,BPS:ORE 365 , CDM:FCO ,CFS:BREAK ,DZ:HYTEK , GLK:WALK , GS:TRES ,HPC:RAUL ,IP:ZWEY ,JBF:TICAL ,MAS-ETM:TURBO ,MBS:WODS , MRC:KET , MST:ROUGE ,N4F ,PBD:STAB ,PDF(SERBIA):KLON ,STU(SERBIA):ZULUM ,UF:BAND ,WCS:SUCK ,XY……………..

Az esti órákban:

A SKA színpadon fellép:

- Kötelező Közhelyek zenekar

A hip-hop termben fellép

-Hősök vs Vérfürdő
-Testament Records csapata
-Adria company feat Aliby
-Blantrez

Drum and Bass teremben fellép:

-Oliv R
-SIET B2B Weide Mc Disztroy
-Vityoo
-Elf
-Dj dive


Mindenkit szeretettel várunk:
SABOTAZ team

Info:
06/70 624 19 11

azoknak, akik szerint a graffiti yo
Mookas 2007. 02. 13. 9:02
graphity a legjobb dolog a világon!!!pont azajooo benne,ami a negatívuma:az illegalitás!!!a graphity-t nem lehet korlátok,defiíciók és egyéb faxságok mögé rejteni,csak ONE és kész!!!!!!!,,a WRITINBEN nincs limt....½
ae52 2006. 12. 19. 22:16
a graffiti nem művészet és nemis sz*r... minek akarja mindenki meghatározni, ha egyik ember sem sz*r vagy művészi... nah yepp ezen megin lehet gondolkodni
bubu 2006. 10. 10. 19:45
az h ok nélkül rongálják a vonatokat nem minidg (SŐT!) a grefitisek dolga.Nekik a lényeg a rajz nem az h minél szét bassszanak egy vonatot!
Ha új vonatok lesznek amiről lepereg a festék akkor vagy megkeresik a régieket vagy pedig (a normálisak) nem fognak pénzt költeni rá.
És ha M.O. hírnevét a graffre kéne bízni akkor nem itt tartanánk:P
Mert vannak rosszabbak mint a graff...már nem szeretnék politizálni de ez van:P
Mindenki látja...

Meg hát jöttek azok a tehenek (vagy mik xD), a legtöbbet magyarországon rongálták meg!De nem össze firkálták (illetve azt is) hanem általában letörték pl. a szarvát!Erről sem a graffesek trehetnek!

Meg hát az utcákon a randalírozók között sem hiszem h túl sok graffest találtunk volna:Pnahjólvan télleg nuku politika nem ide való:P
TELEPRAP 2006. 10. 09. 21:36
ELVILEG HA JÓL TUDOM AMÚGY AZ ÚJ SIEMENSRŐL IS LEPEREG A FESTÉK.BÁR SZERINTEM A MAGYARVONATOK AZÉRTVANNAK SZÉTVERVE ÉS ÖSSZE KRIX KRAXOLVA,MERT A VASUTI RENDŐRSÉG XAR.DE KÉREM,MIKOR ÉRÜNK MÁR EL EGY OLYAN SZINTET,HOGY A VONATOK NEM LESZNEK SZÉTVERVE MEG ILYENEK?MERT EZ CSAK MAGYARORSZÁGRÓL SZEGÉNYSÉGI BIZONYÍTVÁNY.ROKONUNK 24ÉVE SVÉDBEN ÉL ÉS AMIKOR IDE JÖTT MAGYARORSZÁGRA,ANNYIT MONDOTT SZÉPEK A MAGYAR VÁROSOK DE AZ ÉPÜLETEK ÉS A VONATOK UNDORÍTÓAK (ÉS EZT MOST NEM A GRAFFITIRE ÉRTETTE)HANEM A VONATON A KRIX KRAX FIRKÁKRA KIVERT ÜVEGEKRE,FELHASÍTOTT ŰLÉSEKRE.AMÚGY EZEN IS LEHETNE VÁLTOZTATNI.SZIGORÚBB KEMÉNYEBB TÖRVÉNYEK KELLENEK.EGYBŐL KEVESEBB F_SZ RONGÁLNA.
Shieldy 2006. 10. 09. 20:42
nem hát! mostantól úgy ismerik magyarországot világszerte (mégha eddig sose halottak erröl az országról) hogy lázadó és pusztitó nép...a greff az nem változtat ezen! nem rontja, és nem is szépiti...viszont szerintem elég sok jó greffes van! és tényleg igencsak sok pénz megy rá egy egy rajzra! és a bénákat szép lassan le lehet szoktatni a firkáról(pölö szépen áthúzni a rajzot, és majd 1x csak megunja, hogy fölöslegesen költ rá pénzt, vagy megkeresik és rommáverik)...csak vannak olyanok akiket sehogyse lehet! nah ez már egy kicsit bonyolultabb!...ja? és ha bejönnének olyan vonatok amikröl lepereg a festék...akkor nemgondolod, hogy a sok rajzolni akaró nép kitalál olyan festéket ami soha az életbe nem pereg le sehonnan? ez egy harc....ha valaki lép valamit a másik ellen akkor a másik fél is idővel ugyanezt megteszi! de énse halottam az új vonatokról...pedig anyám MÁV-ban dolgozik (nyugi! nem ellenör, meg semmi ilyesmi) nah ennyi voltam! peace
Stog601 2006. 10. 09. 19:40
Új vonatok? Mikor? Hol hallottad ezt? Én nem tudok róla, de lehet...
legyen így! Egyébként Európa-szerte mindenfelé (lásd: Franciao.,Anglia stb. - ahol azért kicsit komolyabb vasak gurulnak) festenek vonatatokat. OK.rengeteg fos rajz van fenn, de vannak firkászok akik sokat utaznak csak azért, hogy fessenek egyet. Ráadásul egy komolyabb piece nem 2Ft - ba kerül. Lehet h te ezt idiótaságnak tardod, de egy igazi graffiti művészi értékeket képviselhet és csak v.mi konzervatív, szépség érzékkel nem rendelkező fahsz mondja rá azt h undorító...
Ja és sz.tem nem feltétlenűl ez alapján fogják megitélni a magyarságot.
TELEPRAP 2006. 10. 09. 15:49
CSAK AKKOR AZ ÖKRÖK MAJD BESZ_PJÁK,MIKOR NÉMETBŐL MEGJÖNNEK AZ ÚJ VONATOK.NEM LEHET RÁJUK FIRKÁLNI.A GRAFF ÉS A FIRKA LEPEREG RÓLA.AMÚGY AMI A MAI VONATOKON MEGY AZ HÁNYINGER SZERINTEM.(NAGYRÉSZE HÁNYINGER)JÖNNEK AZ EMBEREK KÜLFÖLDRŐL,AZTÁN MONDJÁK A MAGYAR NÉPRE,HOGY MOCSKOS KOSZOS FIRKÁS NÉP.A METRÓÜGYET IS MEGOLDOTTÁK NEW YORK-BAN.ÁLLITÓLAG ITT IS MEGFOGJÁK.
HALÁL 2006. 10. 08. 16:36
xar
bubu 2006. 10. 06. 15:23
a baj ott kezdődik hogy a grattitit összekevereik a falfirkával
a graffiti sztem igenis jó.a graffitiseknek ez a hobbijuk!és nem legutolsó sorban növelik az andrenalint...szinte ...mintha elszívnának egy jó erős jointot!
a jó graffek naon jók...amikor felirjáka a falerah hűje pólice meg ijenek az falfirka... amikor odatagelik a nevüket a falra akkor meg szinta köszönnek amikor meglátod! meglátom ismerősöm tagét a falon szinte visszaköszönök neki!(most ne kezdjétek h agyilag naon a betonban vok mer tom:P)
a vonatokról meg annyit hogy sztem is csak szépítik a vonatot!én nem grefitizek de elég közelről éreztem a hatását... ha vonatra graffeznek az szinte egy kihívás!
egyszerűen szeretik az extrém dolgokat a graffesek! Mér ojan nagy baj??Sztem inkább graffeljenek mint hogy punnyadjanak otthon ...
a normális graffeseknek meg nem az a szándékuk hogy rongáljanak hanem hogy kiéljék a művészetüket.néhány "rajz" igenis varázslatos tud lenni!ha belegondolunk van aki érzéseit fújja a falakra! és hát...van aki felírja egy egyszerű filccel...

hmm..kicsit sokat írtam de hát...ez van:P
T 2006. 10. 03. 12:50
... A graffiti nem a "szertlek Mari" mega a "hülye vagy Béla" feliratokat jelenti, meg a bénábbnál bénább, olvashatatlan tegeket, amikkel tele vannak a vonatok meg ilyesmi (nekem is van hozzá szerencsém, mert én meg BP-n tanulok). Az igazi, nívós utcai festményeknek még városkép építő jellege is van. Azt a sok csököttagyút kéne egyszer jól sz*rrá verni, aki életében először fog flakont a kezébe, firkál észnélkül mindenhova és közben azt hiszi mekkora f*szagyerek ő...
TELEPRAP 2006. 10. 02. 20:39
A SÍNEK NEM XAROK VOLTAK,HANEM GONDOLOM A KEDVES (BARÁTAINK) EL LOPTÁK,EL VITTÉK A MÉLYTELEPRE.KÉRDÉSEM:BELÜL MIÉRT KELL SZÉTVERNI A VONATOTT,AZ ÜLÉSEKET SZÉTVAGDOSNI ÉS ÖSSZEFIRKÁLNI?MINEK JÓ EZ?MIÉRT KELL RONGÁLNI?ANGOLOK,NÉMETEK,FRANCIÁK ÉS A FEJLETT ORSZÁGOK RAJTUNK RÖHÖGNEK JOGOSAN,HOGY A VONATAINK SZÉTRONGÁLT CSÖVESEK.A NEW YORKI METRÓKAT IS HELYRETETTÉK MÁR,IDEJE LENNE A VONATOKAT IS.VISSZAHOZATNÁM A RÉGI RENDSZER PÁR SZABÁJÁT:AKI RONGÁL,ANNAK TÖRJÉK SZILÁNKOSRA A KEZÉT.
Shieldy 2006. 10. 01. 18:11
greff és a rombolás 2 külön dolog! a greff az maga a festészet, és rajz az uccákon! a rongálás, meg a rendbontás az 1 másik téma! elég sok a különbség! nem feltétlenül a greffesek baxnak szét mindent! ez 1 tévhit
Shieldy 2006. 10. 01. 18:07
egyetértek az elöttem szólóhoz! monnyuk én minden nap vonattal mászkálok...de akkoris! a régi vonatokon (tehát a magyarországon lévö vonatok 90%-a) még jól is néz ki! szépiti egy jó greff! inkább néznék az emberek azt a kék xar szint rajta minden nap, minden egyes vonaton?? az túl snassz lenne! igy legalább minden vagon változatosabb! mindegyikben van valami különbség! nekem a vonatok igy jobban tecenek! de a tré, eröltetett, pocsék greffeket inkább énis lemarrnám savval! és télleg költhetnének valami értelmesebbre! spanom például rajtavolt 1 vonaton, és épp hugyozott amikor kisiklott a vonat, és megdölt 45 fokban....egyik az, hogy lehugyozta magát...a másik meg az, hogy kiderült, hogy a sint szarul csinálták meg, és hijányzott belöle 1 méretes darab....és nemsokon múlott, hogy télleg felboruljon...mozogni nem mertek a vonaton! szóval....inkább sineket csinálják meg, és csak utána rakjanak rá vonatot, és ezekután elkezdhetik a vonatok takaritását....
peace
TELEPRAP 2006. 10. 01. 18:04
JÁROK BUDAPESTRE SOKSZOR,MERT NEM LAKOK MESSZE TŐLE.(MŰEMLÉKEK,PARKOK,SZÉTVERT VONATOK)PADOK ELTÖRVE,MEG ILYENEK.KÉRDEZEM ÉN?MINEK EZ A ROMBOLÁS?
Stog601 2006. 10. 01. 17:16
1értelmű, hogy voncsin mutatnak legjobban a rajzok. Hozzá tartozik.
Én nagyon szeretem a vonatokat, de ezeka hulladék vasak amik itthon futnak...hát nemtudom
... mert ha mondjuk egy IC - re bombáznak meg értem a felháborodást
Engem az érdekel h kényemesen utazzak, h ne legyen bűz meg h időben az álomásra érjek. Különben még mindig jobb ha a vonatokra küldik
minthogy műemlékeket meg frissen festett épületeket b.asszanak szét.
Persze én is szivesebben nézekmeg 1 szép styleos panelt, mint v.mi sablon króm lósz.ART :)

...és igen: ALAP
azokat a több100ezreket meg költhetnék értelmes dolgokra is.
vonatsikálás helyett.
2006. 10. 01. 9:33
"De attól hányok ha olyant találok amin az van -\Réka\\- vagy -\(F)AZ VAGY!!!!\- stb sima irkálások."

"RÁADÁSUL MÉG BELÜL IS SZÉTVERIK MEG ELRONGÁLJÁK ÖSSZEFIRKÁLJÁK A VONATOT."

Én nemcsak h szétverném , hanem fel is gyújtanám a vonatokat és primitív obszcén feliratokkal rondítanám el, kitörném az ablaküvegeket, felszedném a sineket és mindent megtennék, h aki utazik ne érezze jól magát...menjen gyalog, mint az állatok, ne a vonaton üljön, királyság, jeeee!!! :)
A tréfát félretéve amiket írtatok azokkal egyetértek, de én a graffitiről írtam, nem a "Pixa + Faxz = Gyerek" kaliberű feliratokról + huligánkodó Eminemes gatyás 15 évesekről....ízlések és pofonok...
TELEPRAP 2006. 09. 30. 21:43
A VASUTNAK TÖBB SZÁZEZRES KÁRT OKOZNAK NAP MINT NAP.RÁADÁSUL MÉG BELÜL IS SZÉTVERIK MEG ELRONGÁLJÁK ÖSSZEFIRKÁLJÁK A VONATOT.KÉRDEZEM ÉN?ENNEK MI A F_SZ ÉRTELME VAN?BÁR LÁTSZIK,HOGY LASSAN MI IS A BULGÁR+ROMÁN SZINTET ÜTJÜK MEG.20 ÉVVEL EZELŐTT MEG MERTEK VOLNA ILYET CSINÁLNI,MINT AMI MOST VAN?NEM,MERT ELTÖRTÉK VOLNA SZILÁNKOSRA A GYEREK KEZÉT.
Szöszi 2006. 09. 30. 14:45
Jó lehet hogy egy kicsit túloztam
De amugy jó Graff is van meg rosz is
De attól hányok ha olyant találok amin az van -\Réka\\- vagy -\(F)AZ VAGY!!!!\- stb sima irkálások.


He he önkénytelenül is de van benne pár rímm
Szöszi 2006. 09. 30. 14:40
Alap több százezres kárt csinálni?
2006. 09. 30. 13:00
Vonatokra kreténség? itt most határozottan nem értek egyet, alap...
TELEPRAP 2006. 09. 30. 9:37
A GRAFFITI SZÉP (ADOTT FALAKNÁL,AHOL SENKI NEM LAKIK),DE MIKOR BUDAPESTEN A RÉGI ÉPÜLETEKET FIRKÁLJÁK ÖSSZE MEG A VONATOKAT,AZ MÁR KRETÉNSÉG.
Shieldy 2006. 09. 25. 16:11
szerintem is müvészet, de csak egy bizonyos szinttöl fogva! vannak nagyonsz@r, és nagyonjó greffek! a jó greffeket énis szeretem, és csodálom, de amikor sz@rt csinál valaki és olyan helyre ahol el is rondit valamit, és szúrja is az ember szemét azokról inkább azt mondom, hogy rajzolgassanak otthon 1 lapra! lerakom szavazatomat a müvészetre!
Mikebro 2006. 09. 18. 23:30
a Graffiti igazi müvészet HA nem éppen 1 iskola, vmien intézmény netán a tömegközlekedési eszközökön látom!! hanem inkább csak falakon neatán keritéseken vagy oan dolgokon ami nem ronditja a környezetet.

pecace
2006. 06. 04. 18:01
Újpesten is van egy bolt, ha jól emlékszem, bocsi de címet nem tudok mondani .
Vendég 2006. 06. 04. 16:52
volt egy bolt a corvin mögött de megszünt és nem tudok sprét venni hol lehet?
2006. 06. 03. 19:17
Na, vannak it ízléses emberek.
Vendég 2006. 06. 03. 12:43
Egyetértek!!!
2006. 06. 02. 21:37
"Yo a graffiti xar vagy művézet?????"
Igen is meg nem is, aki pl. csak a nevét irkálja ide oda, az nem müvészet, de aki
igényeset csinál az MŰVÉSZET.
Vendég 2006. 06. 02. 13:27
Utálom a csicskákat akiknek a legnagyobb műve az ,hogy :"Szeretlek Marika"(Ezt egy szívben!)
vagy az ,hogy Dopeman a király!...
amúgy MŰVÉSZET!
Vendég 2006. 01. 14. 18:04
Pest megyében lakok
Mr Guest
Vendég 2006. 01. 13. 21:31
A graffiti szeintem lehet szép de ne firkáljanak más házára. A graffiti rokonművészet a gabonakör készítéssel?:D
Vendég 2006. 01. 09. 6:47
a GRAFFITI AZ MINDEGY H MILLYEN FALON VAN AKKOR IS SZEP~!!!!!
Vendég 2006. 01. 06. 16:00
EZ MOST MELYIKÜNKHÖZ SZÓL???
Vendég 2006. 01. 06. 15:37
Mr Guest tök igazad van. hol laksz,melyik megyében? Ja meg boldog Új évet.
Vendég 2006. 01. 01. 20:05
művézet :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Vendég 2006. 01. 01. 18:27
IGEN EGYET ÉRTEK!!
SZERINTEM IS JÓL NÉZNEK KI!!! (Rap-er csaj)
Vendég 2006. 01. 01. 18:24
Én bírom a graffitiseket.. haveromék is csinálják... én is próbálgatok.... az tééleg szívás ha vki házát írkálják össze...de hát.... :) Sztem jól néznek kii!!! :)
Vendég 2005. 12. 30. 20:51
DE VANNAK LEGÁL FALAK IS AKKOR MIÉRT NEM ODA CSINÁLJÁK?
( JÓ MONDJUK ENGEM NEM IGAZÁN ÉRDEKEL HOGY HOVA CSINÁLJÁK!)
MINDEN ESETRE NEKEM AKKOR IS TETSZIK!
hoacin 2005. 12. 30. 20:17
1Graffitisnek az a lényeg hogy a rajzai olyan helyen legyenek ahol a legmegbotránkoztatóbb az átlag ember számára,ugyanakkor az emberek nem érdemlik+hogy megértsék és elfogadják...............
Vendég 2005. 12. 30. 19:06
NEKEM IS NAON BEJÖNNEK A GRAFFITI-K!
BÁTYÁM IS CSINÁLJA (+ MELETTE BRÉKEL IS) NAGYON TETSZIK!
AZ AZÉRT TÉNYLEG SZAR HOGY MÁS HÁZÁT BA@@ÁK SZÉT, DE SZERINTEM 1 ÉPP ESZÜ GRAFFITI-S NEM NYOM ILYENEKET!!!!! ÜDV MINDENKINEK: (rap-er csaj)
Vendég 2005. 12. 30. 17:21
Sztem zsirok a graffesek! Én is az vagyok!jeahh..lehet hogy van vmi amit mondtok, de ezeket álltalában azok csinálják akiknek az életükben van vmi gond, vagy unatkoznak, vagy csak jó hobbi!
De zsirR!!imádok fujni!
Vendég 2005. 12. 27. 14:41
a graffiti elnem ismert művészet az életünket le fedi!
Mr Guest 2005. 12. 26. 11:25
Hát nekem pont az nem tetszik, hogy más házát szétbasszzák ...
Pláne ilyen tegekkel
Vendég 2005. 12. 26. 10:42
A graffiti jó lenne ha csak a megengedett helyekre lenne felnyomva! Annak nem igazán örül az ember mikor a házának fala tele van ezekkel a sz@rokkal, utánna az 'áldozatnak' kell letakarítania a "művész" helyett. Akkor nagyon jó poén! Tényleg nem tudom, hogy mi abban a jó hogy telibe küldik az erkélyem alját, vagy a lépcsőházba bejönnek és ott dekorálnak. Ha action közben elkapnék egyet az nemhiszem hogy örülne neki, asszem úgy járnék el vele mint az Amerikai historiában...."Tedd a pofádat a padkára!" Akkor megtanulná a kedves hogy hova is firkálhat! Az pedig ha reklámokat csinálnak így elég jó ötletnek tartom, mert így legalább nem nálunk pingálnak!
Mr Guest 2005. 12. 25. 18:57
+Boldog karácsonyt
Mr Guest 2005. 12. 25. 18:55
Bocs Irály az Király vagy siráLy vagy valami ilyesmi
peace

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rap, Hip-Hop