Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Szünetet tart a Coldplay

létrehozva: 2006. 02. 22.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2006. 04. 09. 13:51
Jók!
Vendég 2006. 04. 04. 14:54
tudom hogy nem előtte még volt a blue room és még egy, de én az ismertebbekről beszéltem. mert alapjában véve a rush of blood to the head indittotta el a kerrierjüket.
HAJRÁ COLDPLAY ÉS MANCHESTER UNITED
Vendég 2006. 04. 02. 0:09
Az X&Y nem a harmadik lemezük!
Vendég 2006. 03. 06. 17:00
COLDPLAY MINDÖRÖKKÉ!
Nézzük csak a zemekar bemutatását: U2 utánzat? mondja itt vki. Nem hiszem... a U2nak ott a One Love és a Beatiful Day a Coldplaynak meg - akkor kezdjük a Parachutes bemutatásával. Rögtön az elsó dal Don't Panic, bemutatja ennek a zseniális angol bandának a stilusát. Rövid dal de annál jobban sikerült. Hogy folytassam a zenekar dicsőitését rögtön ott van a Shiver, vagy a Yellow de a lassú és gyönyörő Trouble-ről se feledkezzünk meg, illetve hát ott van a sokak által nem ismert nóta a Everything's Not Lost de emlitsük meg a gitárral kisért We Never Change-t is.
Ez már magában is sok jó dal egy együttestől de ők nám álltak meg folytatták és szerintem a második lemezükkel el is készitették minden idők legjobb korongját a : A Rush Of Blood To The Head-et. az első 5 dal ezen az albumon fenomenális szavakkal nem nagyon lehet elmondani. ezt hallani kell. Politik: Velős mégis lágy és csodaszép, In My Place: megmutatkozik az igazi Coldplay stilus, God Put A Smile Upon Your Face: egy gitár és egy dob milyen muzsikára képes, uyge? The Scientist: Sokak egyik kedvence méltán, hiszen a legkeményebb ember szivét is meglágyitja a gyönyörű melódia és a szövegre is érdemes odafigyelni, Clocks: Mit is mondjak erre a dalra? Mit is mondjak ha nem telik el nap, úgy hogy ne hallgatnám meg? Egyszerűen a tökéletes zene megtestesitője akárhonnan nézzük, méltán érdemelte meg a grammy-dijat. Ennél különlegesebben szebb dalt egy Banda sem fog még csak megközelitenni sem. Aztán az album végére hagytám az egyik meglepetésdalt az Amterdam-ot. Az ember talán 2 perc múlva ki is kapcsolja hiszen talán kezd unalmassá válni ű, de akkor nemm hallgatta végig és ez nagy hiba. Mindenkinek ajánlom, hogy ezt tegye meg mert a dal vége az igazi Coldplay feeling. És elérkeztünk a 3. korongjukhoz: X&Y. Lenyűgöző. Innen igazából 6 dalt tudnék bemutatni. Rörtön az első a Square One: az utolsó fél perces gitáros vokálért is érdemes már meghallgatni. Aztán a What If: Fájdalmasságát talán a The Scientisthez hasonlóan a szövegben találjuk meg, mert az itt is káprázatos... Aztán egy kis lágy rock: a Fix You: Megszokott Coldplay kezdés még "Coldplayesebb" folytatás a Stadionba befutástól (az igazi Coldplay fanek tudják miről beszélek). És hát megjött a slágerlisták vezetője a: Talk, külön nem kell bemutatni, Lélegzetelállitó, vagy a Speed of Sound egyik nagyon nagy kedvencem a kedvencek közül. Hallgassátok meg többször és többször és akkor megértitek a lényegét. Az utolsó 6 dal nem sikerült olyan ütősre, de közülük is kiemelkedik a Low és a Twisted Logic ahol a rockosabb oldalukat mutatják be. Ha beszélni szeretnétek velem akkor keressetek meg az alábbi e-mail cimen:

és tudjátok Just Coldplay!!!
Vendég 2006. 02. 27. 13:01
azért egy itthoni koncertet én sem bántam volna
Raszta 2006. 02. 26. 15:14
És kár, h elmaradt a magyarországi koncert.. =(
Vendég 2006. 02. 22. 19:41
hát sajnálom h szünetet tartanak, de elvégre ők is emberek. nem nyomhatják a munkát ugy mint a robotok egész életükbe!
aztán pár év múlva remélem ismét 1jo és igényes albummal jelentkeznek! ha legalább fele ilyen jo lesz mint az X & Y már akkor is megveszem és hallgatni fogom! :)
Coldplay 4ever!
Vendég 2006. 02. 22. 15:02
U2 utánzatok
brigichan 2006. 02. 22. 13:17
Ezt most komolyan kérdezed? A Coldplay egy nagyon híres, minőségi zenét játszó zenekar... O.o
Vendég 2006. 02. 22. 12:20
"Ez a music.hu egy szánalmas oldal. Csupa fikázó emberrel!" - Mélységesen egyetértek.
Vendég 2006. 02. 22. 12:09
kik ezek???
brigichan 2006. 02. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek