Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Drum'n'Bass, Breakbeat, Electro

JHZ (UK) - Antropos.hu 3. születésnapi party@Süsi - MÁRC.24.

létrehozva: 2006. 03. 13.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

kope0001 2006. 03. 13. 12:21
IGY OLVASHATÓBB:

2006. március 24. - péntek / 21h
ANTROPOS.hu 3. Születésnapi Party
Süss fel Nap (Budapest, V., Honvéd u. - Szt. István krt. sarok)

>Belépő 22h előtt 1200 Ft, utána 1600 Ft,

JHZ (UK) /botchit breaks, tagsta rec., tcr
Down The Dayz / trip-hop, electrochanson LIVE
ERKÁ (nowsound)
Metha (nubeatz boutique)
LNF (nubeatz boutique)
21:15 > M.Á.S. projekt Divatbemutatója + visual show

Hátsó teremben:
Tanai "Toguro"Gyula festményei / egy éjszakán át tartó kiállítás


Az év elején megújult ANTROPOS.hu - kulturális online magazin szerkesztői mulattságot rendeznek március 24-én a Süss fel Napban, hogy megünnepeljék az oldal harmadik születésnapját egy fergeteges születésnapi mulatsággal, sok jó zenével és szikrázó csokitortával. Szeretettel várják olvasóikat, barátaikat.

23:00-tól a dj-ké lesz a főszerep... A magyarok közül ERKÁ (nowsound), Metha (nubeatz butique), LNF (nubeatz butique) pörgeti majd a breakbeat zenék legjobbjait az est fő fellépője előtt ill. után.

A születésnapi party csúcspontja kb. 00:30-tól fellépő angol breakbeat dj és producer, JHZ (James Cocozza). Kiadványai - többek között - a Bedrock, TCR és Botchit Scarper kiadóknál láttak napvilágot. Elite Force-tól Evil Nine-ig manapság mindenki pörgeti a számait,kihagyhatatlan bulikellékek.
1999-ben kezdett foglalkozni zeneírással (drum'n'bass, filmzenék) - a Ministry of Sound kiadónál voltak a kezdeti szárnypróbálgatásai -, majd 2003-ban a breakz-fanok nagy örömére megállapodott a breakbeatnél az Azures maxival.

user posted image

2004-től Chris Carterrel karöltve garázdálkodnak a törtütemekkel - a hírhedt formáció neve Roxiller. Tagja a Dogzilla csapatnak is, 2004 májusában Meat Katie Bedrock Breaks című albumának egyik legjobb, kötelező trackjének szerzője is (Dogzilla - Big Chat).
Együtt hozták létre a Record lemezkiadót (Record records), hogy saját maguk gondozhassák zenéiket. Eddig 5 kiadványuk látott napvilágot, legutóbb az Archangel/Big chat maxi. Az első legkiemelkedőbb JHZ nóta a Jhz - Thumper (2004 Tagsta rec.), új hangzást hozott a breakbeat világába. Itthon is minden nagyobb bulin hallhattuk már - eme dal a mai napig megunhatatlan. 2005-ben a Wipeout Playstation-játék zenéjét gazdagították egy track-kel, amelynek remixe a Rennie Pilgrem-féle TCR kiadó 100. kiadványán jelent meg... közel 1 hónapi vezette a streetwisemusic.co.uk oldalán a legsikeresebb EP listát. Ez a zúzós break-szörnyeteg a JACK JACK.
Aktuális még saját kiadójánál a Chips maxi, és számos remix (pl. Autobots, Dreadzone, J.Mekka), közös cucc BLIM-mel, egy maxi a Tagsta kiadónál. A március 24-i fellépése a Süss fel Napban egy új világot nyit a breakbeat, és a tech-house rajongóinak. Fergeteges pörgés lesz hajnalig!

22h órakor lép majd a színpadra Down The Dayz zenekar triphop és electrochanson koncertjével. Az együttes hatásai között - a tagok eltérő zenei gyökerei miatt - épp úgy megtalálható a mai elektronikus popkultúra - főleg downtempo elemek -, mint a new wave és rock hagyományai, szándéka szerint eklektikus, de jól felismerhető egyedi ötvözetben. Többek által emlegetett Portishead, Endless Blue, Emiliana Torrini lehet inkább példája, de nem meghatározott iránya a zenekarnak.
user posted image

A MÁS csapata közel 2 éve alakult. A tagok között megtalálható 5 újító szándékú tervező lány és egy különlegesen tehetséges fotós is, akik céljukként egy új audiovizuális világ megteremtését tűzték ki. A törekvés pedig olyannyira sikeresnek bizonyul, hogy immár harmadik önálló bemutatójukra készülnek.
A március 24-én megrendezendő bemutatón az érdeklődő számos különböző hangulatot képviselő ruhával és képpel is megismerkedhet, melyek számos tekintetben eltérnek egymástól, mégis közös motívumként csempésznek egy kis tavaszt a hűvös márciusi éjszakába. MÁS tagok: Burján Kata, Földi Petra, Kocsis Anna, Sármán Nóra, Veress Réka, Mátrai Miklós fotó\visual - http://mas.beats.hu
user posted image

A Süss fel Nap hátsó termében egy különleges kiállítást csodálhatnak a látogatók Tanai "Toguro" Gyula festményeiből, amely csupán ezen az éjszakán látható majd.
user posted image

-------------------------------
> Info:
0620-560-5314, , http://www.antropos.hu,
-------------------------------
> flyer:
http://www.antropos.hu/party/downloads/060...pos-flyer-a.jpg
-------------------------------
> További linkek: http://www.antropos.hu/party , http://www.epicmedia.hu , http://mas.beats.hu , http://matrai.beats.hu , http://www.nubeatz.atw.hu , http://www.metha.atw.hu , http://www.sussfelnap.hu



GYERTEK!!!!!!!
kope0001 2006. 03. 13. 12:21
[size=18]2006. március 24. [/size]- péntek / 21h
[size=18][b]ANTROPOS.hu 3. Születésnapi Party[/b][/size]
[b]Süss fel Nap[/b] (Budapest, V., Honvéd u. - Szt. István krt. sarok)

>Belépő 22h előtt 1200 Ft, utána 1600 Ft,

[b][size=16]JHZ (UK)[/b][/size] /botchit breaks, tagsta rec., tcr
[b]Down The Dayz[/b] / trip-hop, electrochanson LIVE
[b]ERKÁ[/b] (nowsound)
[b]Metha[/b] (nubeatz boutique)
[b]LNF[/b] (nubeatz boutique)
21:15 > [b]M.Á.S. projekt Divatbemutatója[/b] + visual show

[i]Hátsó teremben:[/i]
[b]Tanai "Toguro"Gyula festményei[/b] / egy éjszakán át tartó kiállítás


Az év elején megújult [b]ANTROPOS.hu - kulturális online magazin[/b] szerkesztői mulattságot rendeznek március 24-én a Süss fel Napban, hogy megünnepeljék az oldal harmadik születésnapját egy fergeteges születésnapi mulatsággal, sok jó zenével és szikrázó csokitortával. Szeretettel várják olvasóikat, barátaikat.

23:00-tól a dj-ké lesz a főszerep... A magyarok közül [b]ERKÁ[/b] (nowsound), [b]Metha[/b] (nubeatz butique), [b]LNF[/b] (nubeatz butique) pörgeti majd a breakbeat zenék legjobbjait az est fő fellépője előtt ill. után.

A születésnapi party csúcspontja kb. 00:30-tól fellépő [b]angol breakbeat dj és producer, JHZ[/b] (James Cocozza). Kiadványai - többek között - a Bedrock, TCR és Botchit Scarper kiadóknál láttak napvilágot. Elite Force-tól Evil Nine-ig manapság mindenki pörgeti a számait,kihagyhatatlan bulikellékek.
1999-ben kezdett foglalkozni zeneírással (drum'n'bass, filmzenék) - a Ministry of Sound kiadónál voltak a kezdeti szárnypróbálgatásai -, majd 2003-ban a breakz-fanok nagy örömére megállapodott a breakbeatnél az Azures maxival.

[img]http://www.freeweb.hu/antropos/party/downloads/060324-jhz-kicsi.jpg[/img]

2004-től [b]Chris Carterrel [/b]karöltve garázdálkodnak a törtütemekkel - a hírhedt formáció neve Roxiller. Tagja a Dogzilla csapatnak is, 2004 májusában [b]Meat Katie[/b] Bedrock Breaks című albumának egyik legjobb, kötelező trackjének szerzője is (Dogzilla - Big Chat).
Együtt hozták létre a Record lemezkiadót (Record records), hogy saját maguk gondozhassák zenéiket. Eddig 5 kiadványuk látott napvilágot, legutóbb az Archangel/Big chat maxi. [b]Az első legkiemelkedőbb JHZ nóta a Jhz - Thumper (2004 Tagsta rec.), új hangzást hozott a breakbeat világába[/b]. Itthon is minden nagyobb bulin hallhattuk már - eme dal a mai napig megunhatatlan. 2005-ben a Wipeout Playstation-játék zenéjét gazdagították egy track-kel, amelynek remixe a Rennie Pilgrem-féle TCR kiadó 100. kiadványán jelent meg... közel 1 hónapi vezette a streetwisemusic.co.uk oldalán a legsikeresebb EP listát. Ez a zúzós break-szörnyeteg a JACK JACK.
Aktuális még saját kiadójánál a Chips maxi, és számos remix (pl. Autobots, Dreadzone, J.Mekka), közös cucc BLIM-mel, egy maxi a Tagsta kiadónál. [b]A március 24-i fellépése a Süss fel Napban egy új világot nyit a breakbeat, és a tech-house rajongóinak. Fergeteges pörgés lesz hajnalig![/b]

22h órakor lép majd a színpadra [b]Down The Dayz[/b] zenekar triphop és electrochanson koncertjével. Az együttes hatásai között - a tagok eltérő zenei gyökerei miatt - épp úgy megtalálható a mai elektronikus popkultúra - főleg downtempo elemek -, mint a new wave és rock hagyományai, szándéka szerint eklektikus, de jól felismerhető egyedi ötvözetben. Többek által emlegetett Portishead, Endless Blue, Emiliana Torrini lehet inkább példája, de nem meghatározott iránya a zenekarnak.
[img]http://www.freeweb.hu/antropos/party/downloads/060324-downthedayz-kicsi.jpg[/img]

A [b]MÁS csapata[/b] közel 2 éve alakult. A tagok között megtalálható 5 újító szándékú tervező lány és egy különlegesen tehetséges fotós is, akik céljukként egy új audiovizuális világ megteremtését tűzték ki. A törekvés pedig olyannyira sikeresnek bizonyul, hogy immár harmadik önálló bemutatójukra készülnek.
[b]A március 24-én megrendezendő bemutatón az érdeklődő számos különböző hangulatot képviselő ruhával és képpel is megismerkedhet, melyek számos tekintetben eltérnek egymástól, mégis közös motívumként csempésznek egy kis tavaszt a hűvös márciusi éjszakába.[/b] MÁS tagok: Burján Kata, Földi Petra, Kocsis Anna, Sármán Nóra, Veress Réka, Mátrai Miklós fotó\visual - [url=http://mas.beats.hu]http://mas.beats.hu[/url]
[img]http://www.freeweb.hu/antropos/party/downloads/060324-mas-projekt1-kicsi.jpg[/img]

A Süss fel Nap hátsó termében egy különleges kiállítást csodálhatnak a látogatók [b]Tanai "Toguro" Gyula[/b] festményeiből, amely csupán ezen az éjszakán látható majd.
[img]http://www.freeweb.hu/antropos/party/downloads/060324-toguro1-kicsi.jpg[/img]

-------------------------------
> Info:
0620-560-5314, , [url=http://www.antropos.hu]http://www.antropos.hu[/url],
-------------------------------
> flyer:
[url=http://www.antropos.hu/party/downloads/060324-antropos-flyer-a.jpg]http://www.antropos.hu/party/downloads/060...pos-flyer-a.jpg[/url]
-------------------------------
> További linkek: [url=http://www.antropos.hu/party]http://www.antropos.hu/party[/url] , [url=http://www.epicmedia.hu]http://www.epicmedia.hu[/url] , [url=http://mas.beats.hu]http://mas.beats.hu[/url] , [url=http://matrai.beats.hu]http://matrai.beats.hu[/url] , [url=http://www.nubeatz.atw.hu]http://www.nubeatz.atw.hu[/url] , [url=http://www.metha.atw.hu]http://www.metha.atw.hu[/url] , [url=http://www.sussfelnap.hu]http://www.sussfelnap.hu[/url]


[b]
[size=14]GYERTEK!!!!!!![/b][/size]

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Drum'n'Bass, Breakbeat, Electro