Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Póker a kaszinóban

létrehozva: 2006. 04. 20.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

starlight princess 2024. 01. 31. 18:23
Sziasztok. Régóta játszom a starlight princess-t https://legjobbmagyarkaszinok.com/nyerogepes/starlight-princess . A Starlight Princess egy online nyerőgép, amelyet a Pragmatic Play hozott létre, 96,5%-os elméleti megtérüléssel (RTP). A következő témákat rendeltük ehhez a kaszinójátékhoz: Japan, 6 reels, Anime. A különleges funkciókkal, köztük a Tumble funkcióval, a szorzószimbólumokkal, az ingyenes pörgetésekkel és még sok mással teli nyerőgép határozottan egy alternatív nyerőgéptípus. Ha szeretné megtanulni, hogyan kell online játszani a Starlight Princess-szel, kérjük, csatlakozzon hozzánk, és tanulja meg a játék minden aspektusát szakaszonként.
Casira 2023. 08. 19. 0:34
Helló. Amikor feliratkozik sportfogadási platformokra, olyan dolgokra számíthat, mint például az ingyenes fogadások vagy a befizetési bónuszok. Az ügyfélszolgálatot tekintve tapasztalatom szerint a https://sportfogadasok.tv/bonuszok/ oldal rendelkezik a legfogékonyabb és legsegítőkészebb támogató csapatokkal. Számos súgócsatornát kínálnak, beleértve az élő csevegést, az e-mailt és a telefonos támogatást. A kérdéseim nagyon gyorsan megoldódtak. Ezenkívül, ha pénzzel és fogadással foglalkozik, jó tudni, hogy ezek a fogadóirodák megbízható fizetési módokkal rendelkeznek a befizetésekhez és kifizetésekhez. Véleményem szerint, ha valós időben fogad, akkor ez a platform lehet a legjobb választás. A promóciókkal kombinált általános tapasztalata révén nagyszerű választás lehet a magyarországi online fogadáshoz. Ne feledje, hogy felelősségteljesen és lehetőségeihez mérten játsszon. Sok sikert és jó fogadást!
Fraico 2023. 08. 19. 0:31
Helló! Nagyon érdekel, hogy megismerjem a magyarországi online fogadóirodákat. Azt hallottam, hogy sok lehetőség van, de melyik a legjobb? Hogyan győződhetek meg arról, hogy megbízható, jó hírű platformot használok? Melyik kínál sokféle sportágat és eseményt fogadni? Ki fogja megosztani tapasztalatait és ajánlani a legjobb online fogadóirodákat?
AnnaPav 2022. 02. 20. 21:35
Tetszik a cikk! És szeretem a pókert. Gyakran játszom pókert a telefonomról a mobil kaszinóban . Én választottam a helyszínen egy bizonyított kaszinó itt https://legjobbkaszinok.net/ . Nemrég nyert kétezer dollárt. És a barátom nyert egy millió dollárt pókerben) Rengeteg cikket olvas a pókerről, és saját maga fejleszt stratégiákat. Ez a siker titka.
Vendég 2010. 12. 03. 20:44
Sziasztok!
Az oldalon több részletes leírás mutatja a pókertoke megszerzéséhez való utat tehát nem csak összedobva van mint más helyeken.
http://www.ingyenpokeronline.net
Vendég 2006. 05. 23. 17:56
Hol lehet kapni a CD-t? Tökszar a terjesztése.
Imádom a Majsait, a hangját is meg ahogy kinéz! Állati jó pasi, nekembejön! Az RTL-en csak miatta nézem a táncolós műsort. Hol lehetne meghallgatni élőben, tudja valaki????
Vendég 2006. 04. 27. 0:09
hello ma vettem egy cd t a gabitol jo az egesz dőg a hang profi a zene a kocsinba mar 6xvegig halgattam egyre jobban elvezem en nem szegyelek jo magyarzenet halgatni koves attila
Vendég 2006. 04. 23. 10:01
Nem vagyok egy RTL Klub-rajongó, de az nem volt rossz választás, hogy a Szombat esti lázban Majsai énekel. Talán más nem is tudna ilyen profin együtt dolgozni a bigbanddel. Más kérdés, hogy a műsor elég gagyi.
happy 2006. 04. 20. 19:47
Nagyon bírom, hogy ennyit írnak itt a Majsairól. Mégiscsak igényes ez a lap, mert láthatóan "ügyel a részletekre". Sajnos én nem tudtam meghallgatni ezt a koncertet, de olvasva a cikket most már bánom, hogy nem szerveztem úgy. Talán majd az Old Mansbe leugrom, bár mostanában ritkán látni őket ott. Nem tudom, miért. Majdnem minden Besenyő-bulin ott voltam!
Vendég 2006. 04. 20. 19:43
Orsi, én aMédiamarktban láttam, de drága volt. Aztán weben rendeltem meg. Frankón meg is jött.
Vendég 2006. 04. 20. 19:10
Inkább az a kérdés, hol fog Majsai legközelebb fellépni??
Vendég 2006. 04. 20. 15:10
Hol a csudában lehet kapni a CD-t, mert én sehol sem találom.
Orsi
Vendég 2006. 04. 20. 13:45
A cikk is jó, de a koncert az tényleg csúcs volt! Király ez a Majsai!!!
Jónap Tamás 2006. 04. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek