Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók

The Corrs: Best Of (143 Records / Lava / Atlantic / Warner)

létrehozva: 2002. 06. 24.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2005. 12. 07. 16:39
Szerintem a Caroline a legjobb!:))) De az Andreat meg a Sharont is bírom! Nem tudjátok hol lesz legközelebb koncertjük?
Vendég 2005. 03. 29. 17:13
Óóó, Sharon is kipipálva! :-)
Vendég 2005. 03. 29. 17:03
Hát én lehet, hogy bepipultam volna, ha olyasvalaki akar nekem okoskodni, aki ott sem volt. Sőt tavaly ilyenkor azt sem tudta, hogy létezik egyáltalán ilyen név, hogy Andrea Corr.
De örülök, hogy ilyen lazán fogtad fel a dolgot. :-))))

"...2 magyar srác azt fejtegeti..." - igen és a "Hú de megb***nám azt a dobos csajt!" és a hasonló szövegek. :-(((
Kész szerencse, hogy az ilyen emberek nem járnak Corrs koncertekre.
De amit leírtál az szerintem tök normális dolog, mindenki másképp dolgozza fel a történteket. Valószínű, ha egy barátom elrángat egy általam kevésbé ismert banda koncertjére, én is hasonlóképpen reagálom le a dolgokat. Valahogy el kell kezdeni. Lehet, a srác hazajött, megvette az összes CD-t, DVD-t és azóta tagja a FAN CLUB-nak is :-)))) Sose lehet tudni.

"Amilyen szétszórt lehet el is felejtette" - Nagyon jól áll neki ez a "rossz" tulajdonsága :-)))))
Egyébként is egy kicsit vadócabb fajta a lány, ilyenekre mondják : "Ha nem lenne, ki kéne találni!" :-)))))
Azt hiszem pont a ti oldalatokon olvastam, a többiek már azzal cikizik, hogy szinte nincs olyan koncert amin ne hagyna el valamit, ezért fel fogják cimkézni az összes személyes holmiját. Ez jó! :-)))))
Tényleg tök hülyék a számítógéphez?!?! HeHeHe :-))))) Ez egy szimpatikus dolog, manapság :-))) Nekem tetszik!
Olvastam olyat is Andreáról, hogy nincs jogsija. Erre némiképp rácáfolnak a mercis képei.
Vendég 2005. 03. 28. 14:15
Andrea nem a pesti bemutató után mondta, hogy azért nem jött el hogy ne őt nézzék, hanem valami londoni vagy nemtom milyen bemutató után. Onnan gondoltuk, hogy ide is biztos azért nem jött el. Amilyen szétszórt lehet el is felejtette. :o)))

Most az meg, hogy kár volt mondani......hát örültünk hogy meg tudtunk szólalni ott egyáltalán :o)))
Amúgy tényleg jó lett volna találkozni vele Pesten, de én azért személy szerint nem estem traumába emiatt.
(talán azért mert már sikerült előtte találkozni vele)
Bár tanusítom hogy tényleg hatalmas élmény találkozni velük. Egy életre szóló.

Ami pedig a "vízfelkapást" illeti, Corrs-os témában engem elég nehéz kihozni a sodromból. :o))))

(mondjuk olyanokkal lehet, hogy miközben a bécsi koncert után átszellemülten sétálok ki a a kastélyparkból előttem 2 magyar srác azt fejtegeti, hogy jó volt és a dobos csaj akinek nem tudják a nevét az aranyos volt és a számok is jók voltak de a címűket nem nagyon tudják :o/ )
Vendég 2005. 03. 28. 1:41
Biztos éppen szakállat növesztett, így nem ért rá ilyen hülyeségekkel foglalkozni, mint a Karácsony. :-))))
Az egész világ utálja Shaunt? :-))))
Mert különben nem foglalkoznának az ilyen baromságokkal, hogy ki hol volt (mondjuk a karácsonyt nem együtt tölteni az azé télleg gáz! :-))) ). Látszik, hogy mindenki keresi rajta a pontot, hol lehetne kikezdeni. Nem akarom védeni, de biztos sz@r érzés lehet sz@rnak lenni. :-)))

"A köszönőlevél megvolt." Ez a macis levél volt csak, vagy írtatok külön is? És ha igen, válaszoltak? Fórumban olvastam volna róla feltételezem, úgyhogy ezek szerint sajnos "nem" a válasz (mind2 kérdésemre :-((( ). "És utána jöttünk rá hogy elfelejtettünk rá email címet írni" Oké, nem kérdeztem semmit.
De a maci tényleg nagyon jó ötlet volt :-)))))

"és akkor még hogy majd Pesten a mozi előtt találkozunk" Jól van, gratulálok, akkor ezért nem jött el :-((((((((
Bár ott abban a pillanatban, biztos jópofa beszólás volt, de jobb lett volna kussolni!!! (Bocs a szigorú szavakért, de gondolom ti is elgondolkoztatok már ezen)
"Andrea azért nem jött vele, mert nem szeretné ha rá több fény esne mint Shaunra" ezt tényleg ő nyilatkozta?
"De legalább látják hogy kitartó a magyar rajongótábor" na ettől félt ő is (jogosan!), ezért ment tönkre a díszbemutató (legalábbis számotokra).

Na mindegy ez van, remélem nem kapod fel a vizet, és még találkozunk ezen a fórumon.

Kellemes ünnepeket kívánok neked!
Vendég 2005. 03. 28. 0:22
Shaunra visszatérve. Karácsonykor Caroline külön ünnepelt a családjával.
Viszont Sharon, Gavin (Sharon férje), Andrea és az apukájuk együtt ünnepeltek. Viszont Shaun nem volt ott. Lehet az apjuk is ennyire komolyan veszi. :o)

A köszönőlevél megvolt. :o)

Alapból mondtuk Andreáéknak hogy ott leszünk Ischgl-ben (és akkor még hogy majd Pesten a mozi előtt találkozunk) és Ischglbe vittünk egy nagy fehér plüss macit, aminek volt egy kendő a nyakán. És a kendő alá odatettük a csoportképet A4-be kinyomtatva, aminek a hátára köszönő szöveget írtunk éd hogy reméljük egyszer hozzánk is eljönnek, majd a végén aláírtuk.

Aztán a Dreams alatt feldobtuk a színpadra. :o)
És utána jöttünk rá hogy elfelejtettünk rá email címet írni. :o((((((((((
De legalább látják hogy kitartó a magyar rajongótábor. :o)

Andreáék pedig nem nagyon írnának a fórumba, mert ők és a számítógép....... :o)
Jim szokott írni a Corrboardra néha és Caro is írt most hogy megköszönje a szülinapi üdvözleteket.
Vendég 2005. 03. 27. 3:19
Biztos Andrea mondta neki a szakállat : "Há apjuk, nézzé má ki valahogy, nem adsz magadra?!"

Naná hogy lefogják, és ismerve a mai szinkron"színészeket" olyasmi fog kisülni belőle, mint a "Hangyák a gatyában", "Csajok a csúcson", és az ezekhez hasonló hülyeségeknél. :-))))))) de inkább :-(((((((

Nem akartatok Johnnak köszönőlevelet írni?
Én a helyetekben írtam volna neki a berlini koncert után. Szépen Wordben megszerkesztve, full hivatalos stílussal, külön neki címezve. Kicsit lehetett volna pitizni neki, hogy milyen jó és rendes dolog volt tőle, és míg élünk nem fogjuk ezt elfelejteni. Szóval gyönyörűen kifejteni(kifejezni) neki az érzéseket, és a végére odabiggyeszteni, hogy Ischglben is ott kívánunk lenni még több klubtársunkkal, akik hát sajnos nem tudtak eljönni a berlini koncertre, de nagyon vágynak rá. Legvégén (u.i-ként) egy meghívás Magyarországra(persze nem hivatalos :-)), csak hogy várjuk őket nagyon), remélve egy találkozót, városnézés, beszélgetés, sörözés stb. stb...
Levélhez csatolni a berlini csoportképet. Ha tényleg olyan jó fej, és egyáltalán eljut hozzá a mail, akkor visszaír valamit(egy pár szót esetleg), és ezen el lehet már indulni. Szerintem még most sem késő ezt meglépni, hisz lesz még koncert. Lehet, hogy én vagyok a naiv, és egyébként is írogatnak neki mindenféle hülyeségeket a rajongók(mondjuk nem hinném, hogy ő ilyeneket olvasna), úgyhogy lehet, hogy csak röhögne rajta egyet, hogy mi a frászt akarunk mi kis hülyék. Nem tudom...egy próbát megérne(ha más nem, legalább tudja, hogy még létezünk).
Ehhez persze ki kéne deríteni a privát mail címét.

Ja és megkérni, hogy szóljon az Andreáéknak, írjanak már a fórumba valamit. :-)))
Vendég 2005. 03. 26. 20:40
Azt nem tudom hogy tisztán ír film-e, de a szereplők írek, és a történet is róluk szól és ott játszódik. :o)) A rendező lehet amerikai.

Az hagyján, ha a címét megváltoztatják, csak le ne szinkronizálják!

Shaun most szakállat növesztett. Lehet azt hitte ettől komolyabbnak fog tűnni. :o)))
Vendég 2005. 03. 23. 17:16
Bernard Hill-nek gondolom nem sok köze van a Benny Hill-hez. :-) (esetleg vmi rokon, de ki tudja)

Okos lány az Andrea, tudta, hogy a Corrtársak nem nyugszanak :-)))))))
A reptéri jelenetek lettek volna nagyon jók, legalábbis ahogy eltervezgettétek :-))))

Shaun esete is azt bizonyítja, hogy Andrea szereti a korunkbelieket, mivel köztudottan popsztárokkal nem randizik (Meg is rémültem, amikor összehozták őt a rocksztárokkal) ,így akár még nekünk is lehet esélyünk nála :-))))))
Shaunt sem azért utáljuk, mert ő az Andrea palija, hanem mert egy kis senki, és az Andi sokkal jobbat érdemelne. Remélem ez csak egy kis eltévelyedés, hisz mindkét nővérének normális férje van, és boldog házasságban él. Nincs is annál gusztustalanabb, amikor egy híres színész (vagy popsztár mindegy) egy másik híres színésszel kavar, mindenki tudja, hogy úgyis botrány lesz a vége (persze az amerikaiak ezt szeretik, leginkább rájuk jellemző), természetesen vannak kivételek (Mel Gibson is egy mintaapa, és férj) . Persze mondhatják, hogy ők csak ilyen körökben mozognak, de ez csak duma. Nem hiszem el, hogy csak forgatásokon lehet ismerkedni. Andreáék is ott jöttek össze, nem?

Kíváncsi leszek, hogy a magyarok milyen címet adnak majd a filmnek. Lehet, hogy kitalálnak valami egyszavasat (pedig általában fordítva szokott történni, és túlbonyolítják) :-)

Ez tisztán ír film, vagy csak az írekről szól?
Vendég 2005. 03. 22. 1:23
A filmben játszik egyébként "két öreg" színész, ők elismert és népszerű ír színészek. Colm Meaney játszott már a The Commitmentsben is pl. ahol szintén Andrea apját alakította.
Bernard Hill meg asszem a Gyűrűk Urában játszott, de azt nemtom biztosra.

Nah és ott van Shaun Evans. Hmm....hát ő nem a Corrtársak kedvence. :o))))))
Ő Andrea mostani pasija. 24 éves. És játszott a Csodálatos Júliában, aminek a budapesti díszbemutatójára Andrea azért nem jött vele, mert nem szeretné ha rá több fény esne mint Shaunra. :o)))) Pedig a Corrtársakkal ott sorakoztunk az Uránia mozi előtt, mivel Berlinben még azt mondta hogy jön.

Az meg hogy hányan nézik meg...azt nem tudom. Szerintem az ilyen művészfilmeket szerető moziba járó emberek meg fogják nézni. Szerintem kívűlről szemlélve is jó a sztori is, a környezet is és a szereposztás is.
Ha meg nem akkor... :o)))) Mi megnézzük és az a lényeg.

Jah és az oldalnál a többnyelvűség az a tervek között szerepel, de csak majd ha már a magyar része meg van. (nem számottevő az a kiegészítés amit hozzá kell írni.....viszont két nyelven üzemeltetni annál inkább időigényes) :o/
Vendég 2005. 03. 21. 23:19
Elég nyelvtörő címe lett, ki sem tudom mondani :-))))
Szerintem itt nagyon kevesen fogják megnézni, max. a Corrtársak ;-)) Nekem az összes szereplő csak névről ismerős (kivéve ugye Andit), de aztán lehet, hogy én vagyok műveletlen.

Jó lenne, ha az oldal felkerülhetne a hivatalos honlapjukra a fansiteok közé. :-)))) Persze ahhoz meg kéne csinálni angolul is, és még egy csomót intézkedni.
Vendég 2005. 03. 21. 17:39
Igen, VauVau vagyok. :o)))

A honlapot amúgy nem mi csináltuk, hanem csak átvettük a működtetését és az új cikkeket írjuk csak mi. Ha lesz időm akkor a napokban beteszek majd egy Klubélet menüpontot, ahol ott lesznek a koncertekről meg a klubtalálkozókról a beszámolók. Ezek fent vannak az Index fórumon is, de így kigyűjtve jobb lesz ;o))
(és kb 1,5 hónap múlva teljesen megújul majd a honlap. Egy igazi Corrs portál lesz :o) )

Amúgy a film valóban 2003-as asszem, mert az első díjakat még 2004 elején-közepén söpörte be Torontóban. És úgytom azért is húzodott el ennyire a kiadás, mert Oscar-díj esélyesnek tartották és ott van vmi szabály, hogy díj előtt nem lehet kiadni DVD-n vagy vmi hasonlót hallottam de ez nem biztos. :o)
Sőt állítólag mikor készült akkor még valami teljesen más címe volt. (The Great Ceil War asszem)
Aztán lett The Boys...és utána The Boys & Girl... mindenesetre nem érdekel hogy hívják, csak meg tudjam már nézni. :o)))))
Vendég 2005. 03. 21. 15:32
Jaja, a honlapról tudok, tetszenek rajta az interjú szemezgetések, és jó a biográfia rész is, tetszik a stílus. Egyébként most jövök rá, te vagy VauVau, igaz? (ha tévedek, akkor bocsi) :-)))
Nem hiszem, hogy a filmmel tudok várni nyárig, szerintem ebből DC lesz. :-)))
Több helyen láttam olyan címet is, amelyből hiányzott a Girl, és az állítólag 2003-as film. De minden ugyanaz: szereplők, képek, csak azóta már 3 producere lett. De biztos az volt az eredeti címe, csak később módosítottak rajta, a 2003 meg csak elírás. A régi változat csupán fennmaradt a neten.
Vendég 2005. 03. 16. 23:43
A mostani filmje az mozifilm. Olyannyira, hogy Amerikában már játszák pár hete, Európába valószínűleg csak nyár elején jön.
Azt hiszem a Torontói Filmfesztiválon kapta meg a leghumorosabb női alakítás díját, de ebben nem vagyok biztos.
Ez a szólóénekesi mizéria ez valószínű csak egy pletyka mint az összes többi hülyeség amit itt-ott kitalálnak.
(nem tudom olvastad-e, de a legújabb sztori az most az hogy beperelte őket vmi csávó, mondván hogy a Breathless-t tőle lopták :o)))))))))))) )
Neten meghallgatható az "eredeti" Breathless. Hát max annyira jó, hogy röhögjön rajta egyet az ember.

Jah és lesz mégegy filmje. Egy 17 perces rövidfilm, aminek The Bridge a címe és Andrea a főszereplő.

Bár inkább már azt olvasnám hogy mikor jön ki a Genfi DVD és az új album.

Amúgy ha érdekel, akkor van itt egy elég aktív Corrs-os fórum:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9024980

Itt pedig a honlapunk. :o)))
http://thecorrs.fw.hu
Vendég 2005. 03. 16. 8:45
Mázlista :-))
Köszi a linkeket! Hallottam a filmről, és hogy valami dijat is kapott érte (Gratula neki!) Mindenképpen megnézem. Állitólag az a szóbeszéd járja, hogy a jövőt a filmezéssel és egy szóló énekesi karrierrel képzeli el. Ha hálivúdba akar menni, és hát gondolom oda akar, és el is jut oda (persze megérdemelné), remélem nem fogják őt elrontani, és csak a cicababa szerepek jutnak neki (mondjuk nem olyan tipus). Nem tudom, hogy ezt a mostani filmet hogy jegyzik, egyáltalán mozifilm lesz-e, de ha bejárja a világot lehet, hogy felfigyelnek rá a "nagy" Amerikában is.
Vendég 2005. 03. 15. 17:04
Andrea valóban sokat változott.
Bár az ilyen agyonfestem magam az csak az In Blue óta van és ott az ilyen "kötelező elem" volt. Utána pedig azt nyilatkozta, hogy így éli ki a színészi ambícióit.

Bár ugye most ott van a "The boys and girl from county Clare" aminek ő az egyik főszereplője. Ott is kiélhette magát. Nemtom hallottál-e a filmről, de ha nem akkor érdemes megnézni a trailer-eit. Kettő is van és Andrea nincs agyonsminkelve a filmben. :o)))
Innen tudod leszedni őket:
1. http://movies.yahoo.com/shop?d=hv&cf=mf_frame&id=1808645816&mspid=1808646755&mfurl=http://mediaframe.yahoo.com/launch?lid=wmv-300-p.1334506-142969,wmv-700-p.1334507-142969,wmv-56-p.1334504-142969,wmv-100-p.1334505-142969&p=movies&f=1808645816&.spid=1808646755&.dist=First%20Look&type=t

2. http://media.filmweb.no/trailere/oro/ORO20040352/svumavb27.mov

Nekem a második jobban tetszik. Vidámabb. :o)

Szerencsére volt alkalmam látni háromszor is őket a tavalyi turné alatt. Bécsben, Berlinben és Ischglben. (az utolsó az elég különleges volt, mert az volt a turnézáró buli november végén az alpokban szabadtéren :o) )

Viszont a legütősebb az az október 23-ai berlini koncert volt. És azt nem is fogja soha semmi Corrs-os élmény überelni nálam az biztos. (legalábbis egyelőre :o) )
Ugyanis ott volt szerencsém találkozni velük koncert előtt a Backstage-ben, váltani velük pár szót és készíteni csoportképet.
Vendég 2005. 03. 15. 1:10
Az Angel egy igen érdekes darab. A szöveget olvasva már majdnem sírok, olyan megható, de a dallama alapján meg tényleg egy esküvőre tudnám inkább elképzelni. Nem tudom lehet, hogy csak én látom így, de az Andrea marhára megváltozott az évek során. Sokkal jobban, mint a többiek. Megnéztem egy kb. 5-6 éves dublini koncertet (azt amelyiken Bono is ott volt), ott egy aranyos szende szűz kislány, mostanra meg egy nagyon határozott, vagány csaj lett belőle, aki festi magát ezerrel. És ezt én nagyon, de nagyon sajnálom. Bár a Summer Sunshine-ban hasonlít egy kicsit a régi önmagára. Mindegy, gyönyörű ő így is, úgy is. Egyszer majd feleségül veszem.
És hol láttad őket élőben?
Vendég 2005. 03. 13. 21:10
Ó örülök, hogy nem halt ki teljesen ez a topic.

Az interjúkhoz nem nagyon van felirat.
A 2004.05.28-ai Late Late Showban lévő beszégetéshez van angol szövegkönyvem, és a "The Right Time Documentary"-hoz van magyar nyelvű felirat, amit egyik lelkes Corrtársam fordított.

Nekem bejön az új album is. Igaz elég más a hangzásvilága mint az előzőeknek. (bár végül is az In blue is más volt az azt megelőzőkhöz képest)
Meg a mostani albumon ugye a Goodbye-t és az Angelt alapból anyukájuk emlékére írták, a Hideawayt pedig Sharon egyik barátjának. Ami nekem egyedül nem tetszik az a "Time enough for tears"
Meg a Borrowed Heaven sem tetszett, amíg nem hallottam élőben. Azóta már az is nagyon bejön. :o))))
Vendég 2005. 03. 13. 3:13
Én az Angel klip óta vagyok Corrs rajongó. Megnéztem még egy pár videót... hát, így dobolni még senkit sem láttam, FANTASZTIKUS!
http://www.corrs4ever.co.uk/other.htm oldalon van egy-két interjú, ahhoz keresek feliratot, de sajna még angolt sem találtam, nemhogy magyart. Valaki lefordíthatná igazán!(vagy meg kéne tanulni angolul)
Egyébként megmondom őszintén nekem az új album nem nagyon tetszik, több pörgős szám kellene még. Hogy mér kell mindig szomorú témájú dalokat írni?!
Vendég 2005. 03. 05. 2:14
Sziasztok!
Jár még erre vki aki Corrs rajongó?
Vagy csak szereti a zenéjüket és még nem tudja magáról, hogy ő is Corrs rajongó? :o)))
Vendég 2004. 09. 02. 0:00
Jojo Vagyok ! Valakinek nincs meg az egész album??!!!! a Címem!!!
Vendég 2004. 09. 02. 0:00
Én is szeretem ezt az együtest!Csak az a baj hogy még nincs meg az albuma!! Valaki nemtud segíteni?
Kata 2004. 05. 13. 0:00
Valaki akarjon nekem küldeni róluk valamit!
Vendég 2004. 05. 13. 0:00
Sajnálom,hogy csak ennyien szeretik ezt a király együttest!
Dompig 2004. 01. 17. 0:00
nem tudom, bocs
Vendég 2004. 01. 04. 0:00
Én is imádom a the Corrst! Dompig! Nem tudod véletlenül az autogram címüket? Vagy az email is jó! Ha igen kérlek küldd el a ! Thanks!
Dompig 2003. 12. 13. 0:00
Kár hogy kevesen ismerik a The Corrst! Én egy Corrs rajongó vagyok! Van nekem tőlük -1 video
-3CD
-és rengeteg KÉP!

Amúgy aki szereti őket, az kattintson a: http://www.thecorrswebsite.com-ra, vagy a http://www.clickcorrs.com-ra Sziasztok!
Dompig 2003. 11. 21. 0:00
Imádom a The Corrs-t! Közülük Sharon Corr a kedvencem!
2002. 06. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók