Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » House, Trance, Techno

Magyar dj-k és partyszervezők egymásért!!! HDPS

létrehozva: 2006. 07. 28.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

efha.hu 2009. 06. 16. 14:29
Még egy hétig lehet jelentkezni a csütörtöki DJ tanfolyamra!

A jelentkezők az alapoktól a profi szintig három modulban sajátíthatnak el mindent, amit egy lemezlovasnak tudnia kell, a zenei stílusoktól a mixelésig, az önálló zene készítéséig, de a tananyag fontos része kommunikáció, az imidzs építés és a producerkedés is.

A június 18-ára meghirdetett, négy egymás utáni csütörtökön megtartásra kerülő DJ tanfolyam egy héttel később, június 25-én indul el. Így, korlátozott számban további jelentkezéseket is elfogad az EFHA.

A június 20-án induló (két hétvégi), illetve a július 3-4-5-ére meghirdetett szuperintenzív tanfolyam a meghirdetett időpontokban, minden változás nélkül kerül megtartásra.

Továbbá örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a rendkívüli érdeklődésre való tekintettel a szuperintenzív tanfolyam második kiadását július 24-25-26-ára hirdetjük meg. On-line jelentkezési lapunkon várjuk a jelentkezéseket a http://www.efha.hu oldalon.

Jelentkezés, információ: http://www.efha.hu
Vendég 2007. 09. 16. 15:29
HDPS... nekem is volt, csak kaptam rá védőoltást. Csatlakozom az előttem szólóhoz, miközben tiesto és a többiek előre elkészített zenéket rakosgatnak egymásra, mert a kiadótól megvették a jogokat, addig a valódi készítők háttérbe szorulnak. Ez olyan mintha tiesto az Andain hátán mászott volna fel a csúcsra (a genygébbek kedvéért Andain a valódi előadója annak a dalnak amivel Tiesto a slágerlisták csúcsára került, róla mégsem hallunk sokat)
BékaBéla
Vendég 2007. 09. 16. 15:17
Dear Falco Maxxis! Ha már Hungarian, akkor miért nem írod magyarul az egészet? Na mindegy. Annyi lenne csak a kérdésem, hogy ha már a szakmánál tarunk, miért jó az ha kapcsolatba kerül egymással a sok klubtulajdonos? Nem szeretnél inkább a Producerekkel, és a Zenészekkel kapcsoltba kerülni? Ha már az általam gyártott zenéket játszod, legalább olyan klubot alakíts, amibe Mi is beleférünk.
*Egy Előadó*
Falco Maxxis 2006. 07. 28. 11:37
Hamarosan elindítjuk a HDPS-t!!!

A HDPS annyit jelent mint Hungarian djs and Party services. Ez egy társulat, kör ha úgy tetszik. Célja, hogy dj-k, partyszervezők és klubtulajdonosok kapcsolatba kerüljenek egymással, kapcsolatokat alakítsanak, segítsék egymást és, hogy a kezdő tehetségek is megmutathassák tudásukat. Folyamatosan jelentkezünk majd hírekkel a partyk világából, közöljük az eseményeket és próbáljuk nyomon követni a zenei világban történő eseményeket is. Ha minden jól megy, szervezünk partykat ahol kezdő dj-k lépnek majd fel, egy-egy nevesebb társukkal egyetemben. Honlapunk egy hónapon belül elindul. Addig is a kérdéseket, jelentkezéseket és bármilyen hozzászólást a következő e-mail címre várjuk:

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » House, Trance, Techno