Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

A Keane frontembere elvonókúrán

létrehozva: 2006. 08. 28.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2009. 03. 13. 15:20
A fenébe is,nem ér annyit a karrier,hogy rámenjen az ember egészsége!Különben sem lehetnek már anyagi gondjaik,akkor meg minek ez a nagy hajtás?
Vendég 2009. 03. 13. 15:17
"Ott,abban a percben nem tudta rendberakni a döntéseit".
Hülyeség!!Egy értelmes,felnőtt ember nem nyúl droghoz,akármekkora problémája van,mert tudja,hogy a drog csak pillanatnyilag segít,de egyébként meg egyenlő a biztos halállal!
Még csak véletlenül sem lett volna szabad kipróbálnia,egyetlen egyszer sem!!!!Mélységesen csalódott vagyok Tomban.Azt hittem,ennél okosabb.Miért kell beállnia az idióta,önmagukat sajnáltató rockzenészek közé?Nem attól lesz valaki nagy művész,hogy tömi magát ezekkel a szarokkal,meg hogy iszákos!Ha sok neki a koncertezés,akkor pihenjen,vonuljon vissza egy időre,és utána újult erővel térjen vissza,egy nagyon erős albummal!De ne igyon meg drogozzon,mert ez nem megoldás,csak mégjobban lecsúszik a létrán!Igenis puhány volt...
Vendég 2008. 03. 25. 18:55
Amy vagyok. Hogy Tom droghoz nyúlt, az nem puhányság, kedves Baron. Tomot váratlanul érte a nem várt szerencse, hogy a hangjára szüksége volt az embereknek. Sztár lett, és elindult a karrierje. Ez stresszel jár, sok izgalommal, idegeskedéssel, kimerültséggel, és zavart kelt a fejében, ha nem tudja a döntéseit korlátozni. Emberből van, és nem azért nyúlt szerintem droghoz, mert eszébe jutott, hogy ő még nem próbálta ki, hanem szerintem pont azért, mert ott, abban a percben, nem tudta renbe rakni a döntéseit. A helyzeti körülmények is kellenek ahhoz, hogy hozzányúljon, lelki gyengeség és zavartság, izgalom, döntésképtelenség. De, mivel Tom rájött, hogy a Keane helyzete romolhat, ha folytatja, ebből is látszik, hogy nem puhányságból tette. A drog, mint a cigaretta, mivel akkor elfelejtetett vele minden gondot, a következő alkalommal is segített neki, és így kezdett szép lassan rászokni. Különben is, Tom családi háttere a sztráság elött, nem arra utalt, hogy neveletlenül elkallódjon. Szóval csak a stressz miatt volt az egész. Ezt fel kell fognia, le kell küzdenie. A csapata támasza lehet, és mivel tudja, hogy a drog leépíti, szüksége van arra, hogy felhagyjon vele, mert elöbb utóbb a hangja is megsínyli, és a karrierjének fuccs. A drogról leszokás nehéz dolog, de ha van benne egy kis törődés a Keane iránt, le fog tudni szokni.
pancsi 2006. 11. 16. 19:18
hát, rem már tiszta:-)pussz
Doori 2006. 10. 20. 12:30
uhh..nem hittem volna hogy ő is..hát remélem leszokik hamar..
Baron 2006. 08. 28. 23:01
Nahát abbol a "puhányból" nem néztem volna ki, amugy csak a HÜLYÉK nyulnak droghoz.
U.i. azért remélem sikerül leszoknia.
fkriszta 2006. 08. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek