Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Michael Jackson: dobozba zárt örökség

létrehozva: 2006. 10. 29.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Balajti Péter 2006. 11. 27. 14:22
Köszönöm a helyesbítést, Gollam! Javítottam!
Gollam 2006. 10. 30. 14:33
A pontosság kedvéért megjegyzendő, hogy ezt a húsz lemezes maxi gyűjteményt ez év első felében már darabonként meg lehetett vásárolni. Az újdonság ehhez képest most csak annyi, hogy a lemezeket egyben, bedobozolva lehet megvásárolni.
Bennem nem okoz hiányérzetet, hogy néhány bomba sláger nem került bele a "TOP 20-ba", sokkal inkább zavar, hogy egy DualDisc formátumú hordozóra nem tettek fel semmilyen extra anyagot, csak a már jól ismert felvételeket.
A sokadik bőr lenyúzásáért nem annyira Michael, mind inkább volt kiadója a Sony a felelős. (Mellesleg a sornak még mindig nincs vége!)
Végezetül egy apró helyesbítés: A Liberian Girl klipjében valóban feltűnik Steven Spielberg, de a videót Jim Yukich rendezte.
Örülök, hogy a music.hu leközölte ezt a cikket, mert nem sok portál hajlandó a pletykákon felülemelkedni és valós híreket írni Michael Jacksonról. Visszatérésének számos jele fog mutatkozni már az elkövetkezendő hetekben is. Meglátjuk, hogy melyik bátor újságíró mer majd árral szemben úszni!
Balajti Péter 2006. 10. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek