Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » DÜHÖNGŐ » Mozi + TV

Márc.9. Praxinoscope: filmbemutató (Éber álom) és buli a Süsiben!

létrehozva: 2007. 03. 02.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

LeydaJ 2021. 09. 24. 0:24
Instrumentális muzsikájára a kortárs repetitív zene éppúgy hatott, mint a drum and bass vagy a funky. https://nicelocal.ca/
kope0001 2007. 03. 02. 15:06
Praxinoscope: Éber álom filmbemutató és buli a Süsiben!

Egyedülálló kezdeményezés a hazai partikon. A csapat élõben vágja, alakítja parti-bemelegítõ moziját. A filmet a meghívott vendégzenész - a Yonderboi és a Zagar produkciókból is ismert lemezlovas -, Dj Bootsie fogja kísérni scratch-improvizációjával...


2007. március 9. - péntek / 21h
ANTROPOS.hu 4. Születésnapi Party
Süss fel Nap (Budapest, V., Honvéd u. - Szt. István krt. sarok)

>Belépő 22h előtt 1200 Ft, utána 1400 Ft

22:30 > PRAXINOSCOPE visual performance
feat. DJ BOOTSIE / scratch-improvizáció a vetítésre
23:30 >
MÁSFÉL / koncert
A produkciók előtt és után >
Dj Metha / breakbeat set

-------------------------------
> Info:
0620-560-5314, , http://www.antropos.hu
-------------------------------

> Ajánló:

Március 9-én, pénteken 21 órától az immár négy éve működő ANTROPOS.hu - kulturális online magazin születésnapját ünneplik a készítők a Süss fel Napban (Budapest, V., Honvéd u. - Szt. István krt. sarok). A mulatság, illetve az író-olvasó találkozó különleges hozzávalókkal kerül megrendezésre: lesz őrületes koncert, szemet gyönyörködtető vetítés, eddig még nem hallott scratch-improvizáció, dübörgő basszusok, táncraperdítő ritmusok és persze a korán érkezőknek tüzijáték és csokitorta jár!

22:00 órától a Praxinoscope visual performance előadása látható. Különleges este lesz ez, hiszen a filmet élőben a Yonderboi és a Zagar produkciókból is ismert lemezlovas, Dj Bootsie fogja kísérni scratch-improvizációjával.
23:30h-kor kezdődik a Másfél koncertje. Magyarország egyik legnépszerűbb és legstabilabb zenekara lép a Süss fel nap színpadára. Instrumentális muzsikájára a kortárs repetitív zene éppúgy hatott, mint a drum and bass vagy a funky. És emellett táncos groove-ok, metálos zúzások, pszichedélia és rockzene, sodró lendület és átható intenzitás - a Másfél minden egyes koncertje alapvető élmény.
A produkciók előtt és után dj METHA pörgeti majd a breakbeat zenék legjobbjait.

Az oldal készítői várják partnereiket, olvasóikat és barátaikat egy fergeteges bulira, sok zenével és szikrázó csokitortával, hogy együtt ünnepeljék a http://www.ANTROPOS.hu kulturális online magazin negyedik születésnapját.

Fórum » DÜHÖNGŐ » Mozi + TV