Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók

Scooter: The Ultimate Aural Orgasm (Record Express)

létrehozva: 2007. 05. 14.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2009. 03. 15. 9:36
scooter a király!!!!!!!!









scooter,scooter.scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,sc
ooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scoo
ter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scoote
r,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,
scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter
Vendég 2009. 03. 15. 9:33
A legjobb a scooter
Vendég 2009. 03. 15. 9:31
scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter,scooter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kata 2007. 07. 27. 13:29
Én ezt a duplalemezes változatot az egyik barátomtól kaptam ajándékba, de ordított róla, hogy külföldön szerezte. Nem mondta, de gyanakszom rá. De ezt a véleményemet muszáj volt leírnom abban az esetben, ha valaki a duplalemezes cover-t szerezte be. De nekem akkor is tetszett :)
Balajti Péter 2007. 07. 27. 9:23
Szia Kata! Helyesbítenélek: a Scooter The Ultimate Aural Orgasm című albumának létezik egy korlátozott példányszámban megjelent kétlemezes változata is, de a "normál kiadás", melyről a cikk is szól, az egylemezes. A Scooter hivatalos honlapján (http://www.scootertechno.com) található diszkográfiában is az utóbbi kapott helyet.
Kata 2007. 07. 26. 19:48
Ezt én írtam csak nem voltam bejelizve : )
Vendég 2007. 07. 26. 19:46
Én (ha őszinte akarok lenni) nagyon jó kis lemez lett, és nekem nagyon tetszik, néhány apró hibát kivéve. Én a második CD-n hallottakat is értékelném, mert ugye ez az album 2 CD-s, ami ráadásul 2 részből áll: a "The Aural Selection-ből(ami szintén két részből van összetéve, és trackek vannak rajta) és a "The Visual Selecton"-ből, amiben fotók vannak, egy interjú a bandával, a Behind the Cow videója, és annak előkészületei.Hát megkezdeném a kibelezést. Az Aiii Shot The DJ nekem kifejezetten tetsztett. Jó pörgős és igazi Scooteres hangulat. Nagyon klassz. A második szám az Am Fenster, hát, a hegedűt leszámítva...merthát a hegedű inkább egy német népdalt csinál ebből a számból... A többi igazából nem lényeges: ezután mixek és élő előben leadott számok jönnek. Élőben adják pl. a Trance Atlanticot, amit ráadásul special, ez nekem nagyon bejött a maga 12 percével. A Fire-t teljes hosszába adták le, ez viszont nekem nem nyerte el a tetszésem, nem lett valami fenomenális. Az elektrogitáros egy hatalmas bemutatóval tisztelt meg bennünket a szám végén. Nekem viszont írtó szokatlan volt, hogy H.P. Baxxter erőtlenül üvölt bele a mikrofonba de attól függetlenül ne ordítom ki a világból. Az Apache-t a Flip&Fill mixelte, és jó lett: vadnyugatos helyzet technósan. Végül a Behind the Cow mixelése amit a 3am mixelt. Ami a legmeglepőbb, hogy nem olyan porgős, mint az eredeti, és csak a refrént használják, mégis milyen jól megállja a helyét. Néha úgy hiszem, hogy a második lemez sokkal jobban sikeredett az eredetinél. De megérte megvenni, legalábbis nekem...
Balajti Péter 2007. 05. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók