Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » DÜHÖNGŐ » Keres-Kínál

A Creatures of Dawn együttes Szintetizátorost/billentyűst keres!!!

létrehozva: 2007. 08. 09.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2007. 08. 18. 22:23
A feltételekröl lehet még beszélni!!
Andris 2007. 08. 09. 16:31
A Creatures of Dawn együttes Szintetizátorost/billentyűst keres!!!

Feltételek:

Alapos hangszerismeret és tudás
Mivel a mi zenénk elsősorban szintetizátorra épül, ezért elengedhetetlen a megfelelő tudás. Az irányvonal kizárólag! a klasszikus Tarja Turunen féle Nightwish, gyors szintiszólókkal és lírikus vonós, kórus és zongorakíséretekkel. Csak példának: 160-as tempóban, 16-odokban írt gyors szintiszóló nálunk elvárás.

Saját felszerelés
Ha erősítőd nincs, nem nagy gond. Viszont jó lenne, ha 2 szintid lenne, a sok hangszínváltás miatt. Egy szintin ezt nehéz megoldani koncert közben.

Elkötelezettség
Mi csakis hosszútávra tervezünk, ezért ne az legyen, hogy 3 hét után meggondolod magad. Ha bevállalod, akkor csináld és akard is. Ne legyen másik zenekarod, ezt nem tudjuk elfogadni.

Gyakorlás
Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy ezt is le kell írni, pedig ezt mindenki magától értetődőnek tartja: a próbákon kívüli otthoni gyakorlás is alapvető követelmény. Nehéz zenei stílus a miénk, ezért edzésben kell maradni.

Röviden ennyi. A honlapunkon (melynek címét lejjebb olvashatod) megtalálod a demo lemezünk 2 számát ízelítő gyanánt. Tanulmányozd a honlapot, ott megtudhatsz rólunk további infókat is.

Koncertek lesznek havi rendszerességgel is akár, amint összeszoktunk. A próbák általában hétvégén (azon belül is többnyire vasárnap vannak), de persze ez változhat pl. teremtől függően.

Kérlek, hogy a feltételeket vedd komolyan, mert a meghallgatáson úgyis ki fog derülni minden. Ha valamivel nem értesz egyet, ne jelentkezz, így elkerülhetjük az esetleges kellemetlenségeket.

Elérhetőség:

Müller András (tel.: 06-20-348-7630, email: -email-)
BUDAPEST

Honlap: http://creaturesofdawn.uw.hu
myspace: http://www.myspace.com/creaturesofdawn
mymusic: http://www.mymusic.hu/zenekarok.php?id=1347

Fórum » DÜHÖNGŐ » Keres-Kínál