Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Hírek

Newton Faulkner: Hand Built By Robots

létrehozva: 2007. 09. 07.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2011. 03. 04. 23:41
Newton Faulkner fantasztikus gitáros és zeneszerző. Zenéje felszabadító, megindító, egyedien dallamos, utánozhatatlanul kivételes! Továbbá a depresszió természetes ellenszéruma. Akinek van Lelke, annak biztosan tetszik. :) Erről ennyit! :D
Vendég 2008. 06. 01. 13:34
Akinek Newton unalmas,az nem meri a szívébe engedni...ennyi az egész.Mellesleg ha nem lenne tehetséges,nem lenne ott,ahol most van...Engem nagyon megfogott...és sajnálom,aki nem fogadja be ezt a stílust...
Vendég 2008. 05. 01. 11:26
Faulkner hatalmas!!! ;)
Vendég 2007. 11. 05. 18:05
Aki nem szereti Newton Faulkner zenéjét az ne hallgassa! Én sem hallgatom meg James Blunt zenéjét.Newton melankolikus és idegesítő zenét játszana? hmmm...akor Te még meg nem hallgattál meg egy számát sem!! Figyelmedbe ajánlom: Dream catch me és All i got című számát és videó klipjét!
Üdv: Özi
Vendég 2007. 11. 04. 21:14
"Az ilyen melankolikus zenét csak a britek tudják értékelni." -ez a mondat, kedves József kicsit lokálpatriota színben tűnteti fel Önt. Nics érdekeltségem a 'britek' pártfogolásában, de miért lenne egy hanganyag attól kevésbé élvezhető, és hatványozottan "idegesítő", mivel egy másik nemzet izlésének felel meg?! Szerintem ez derogáló volt, mint az előadóra, mint az említett nemzetre nézve.. Tény, hogy zeneileg kaphat többet is a hallgató; és lehetetlen az objektív tényállás kifejtése, de a kétoldalú megvilágítás tudatosan elérhető lehetne.. MA Teardrop-ját én is jobban szeretem, ettől függetlenül csatlakozom Gepárdhoz.


anikó
Gepárd 2007. 11. 04. 18:46
Egyáltalán nem értek egyet. Ami azt illeti én már sajnos sok kedvenc számommal jártam úgy, hogy sok hallagtás után meguntam. Newton Faulkner CD-jét rongyosra hallgattam, és még mindíg nagyon szeretem. Szerintem ez ízlés dolga, de nekem és a barátaimnak nagy kedvencünk.
Puha József 2007. 09. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Fórum » MUSIC.HU » Hírek