Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gesztivál – Geszti Péter és a zenefolyam!

Rapülők - Gesztivál – Geszti Péter és a zenefolyam!

A SZIGET fesztivál mínusz egyedik napján, azaz augusztus 8-án Geszti Péter és zenésztársai „több generációs élményben” részesítik rajongóikat a legjobb és legismertebb slágerekkel. Ráadásul itt lesz a nyár újdonsága, Geszti új zenekara, a Gringo Sztár is.

Geszti Péter csaknem 20 éves zenei munkásságának legismertebb dalait élvezhetik a rajongók egyetlen nagy koncertbe sűrítve. Egy időben, egy színpadon – élőben – fellép az összes szereplő. A Jazz+Az-ból Dés László, Behumi Dóri, Kozma Orsi, Váczi Eszter, a Rapülőkből Berkes Gábor és Michel és Kiki az Első Emeletből. A két és félórás megakoncerten.ott lesz Geszti Péter új formációja, a Gringo Sztár Gereben Zitával és Sapszon Orsival friss, nyári slágereikkel és meglepetés vendégeikkel. Egy dal erejéig a színpadra lép a Balkán Fanatik is és Geszti duettet énekel Zoránnal, aki a technika segítségével egy kivetítőn lesz jelen a színpadon.

A Sziget megújult nagyszínpada először a Gesztiválon debütál, ahol a harminc zenész mellett ötven táncos teszi majd igazán felejthetetlenné a koncertet augusztus 8-án.

Erre a napra a belépő 7.900 forint lesz, de az ottalvós bérletesek így is ingyen láthatják az egyszeri és megismételhetetlen produkciót.

2011. 07. 26. 10:21

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gesztivál – Geszti Péter és a zenefolyam! cikk képei
Rapülők - Gesztivál – Geszti Péter és a zenefolyam!