Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Katy Perry beállította Michael Jackson rekordját!

Katy Perry - Katy Perry beállította Michael Jackson rekordját!

Katy Perrynek megvan az ötödik No1 dala is ugyanarról az albumról, ezt rajta kívül eddig csak Michael Jackson tudta megcsinálni az 1987-ben megjelent nagylemezével.

Katy Perry számára valószínűleg örök életére emlékezetes lesz a Last Friday Night című dala, ugyanis ez az ötödik slágere a Teenage Dream névre keresztelt albumáról, ami a Billboard Pop Songs Chart első helyéig jutott. Korábban csak egy előadó volt, aki ugyanígy öt dalt juttatott a lista első helyére ugyanerről az albumról: Michael Jackson, akinek a Bad című korongja 5 No1 dalt tudott kitermelni.

Katy Perry - Katy Perry beállította Michael Jackson rekordját!

Katy Perry egyébként nemcsak ezzel hívta fel magára a figyelmet az utóbbi napokban, hanem azzal is, hogy bevallotta: egy forradalmian új módszerrel tartja karban a hátsóját. Katy ugyanis B12 vitamininjekciót használ, ami állítása szerint gyönyörűen kidomborítja a fenekét. Rajta kívül egyébként Madonna, Lindsay Lohan és Penelope Cruz is rendszeresen kap B12 vitamin injekciót.

2011. 08. 04. 13:09

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Katy Perry beállította Michael Jackson rekordját! cikk képei
Katy Perry - Katy Perry beállította Michael Jackson rekordját!Katy Perry - Katy Perry beállította Michael Jackson rekordját!Katy Perry - Katy Perry beállította Michael Jackson rekordját!Katy Perry - Katy Perry beállította Michael Jackson rekordját!