Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Debbie Harry-t akarja az LMFAO

LMFAO - Debbie Harry-t akarja az LMFAO

Debbie Harry nemrég elszólta magát és azt mondta, nagyon tetszik neki, amit az LMFAO csinál. A csapatnak több se kellett: most azon vannak, hogy a Sexy And I Know it című klipjükben az énekesnő is szerepeljen!

Az LMFAO felkérte Debbie Harry-t, hogy szerepeljen az új klipjükben. Erre azután került sor, hogy Debbie egy interjúban elmondta: nagyon szimpatikus neki a csapat – akik pedig szintén kedvelik Debbie-t, a dj szettjeikben több dalt is rendszeresen forgatnak tőle.

„Tényleg nagyon jó hallani, hogy Debbie szeret minket, mivel nagy rajongói vagyunk a Blondie-nak. Többször játszunk Blondie dalokat a szettjeinkben, a Rapture a legnagyobb kedvencünk! Nagyon szeretünk olyan előadókkal dolgozni, akik inspirálnak minket, vagy mi őket” - nyilatkozta az együttes a Daily Star magazinnak.

LMFAO - Debbie Harry-t akarja az LMFAO

Debbie Harry egyelőre nem reagált hivatalosan arra, hogy szerepelni fog-e a Sexy And I Know It című klipben, de drukkolunk, hogy így legyen!

2011. 08. 04. 16:03

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Debbie Harry-t akarja az LMFAO cikk képei
LMFAO - Debbie Harry-t akarja az LMFAOLMFAO - Debbie Harry-t akarja az LMFAOLMFAO - Debbie Harry-t akarja az LMFAOLMFAO - Debbie Harry-t akarja az LMFAO