Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rihanna egy vagyont költ a hajára

Rihanna - Rihanna egy vagyont költ a hajára

Rihanna-t egyáltalán nem izgatják se az árfolyamok, se a lakáshitelek, annyi pénzt költ egy nap a hajára, hogy alig merjük leírni. De azért leírjuk.

Rihanna mindig is kínosan ügyelt arra, hogy a legfrissebb, legmenőbb trendek szerint öltözzön és hordja a frizuráját. Emiatt le is szerződtette Hollywood egyik legkeresettebb stylistjét, Ursula Stephent, aki tulajdonképpen minden más munkáját azonnal visszadobhatná, hiszen csak Rihannán rommá keresi magát.

Az énekesnő ugyanis egy héten 22.000 dollárt, azaz nagyjából 4 millió 400 ezer Ft-ot költ a hajára.
„Rihanna nagyon kedveli az úttörő, új stílusokat, de ennek meg is fizeti az árát. Minden héten több nyilvános megjelenése van, emiatt pedig a költségei is nőnek, amit a külsejére fordít. Ő és Ursula, a stylistja nagyon közeli barátok, szinte mindig együtt vannak” – írja a Mail on Sunday.

Rihanna - Rihanna egy vagyont költ a hajára

Gratulálunk Ursulának a világ egyik legjobb állásához.

2011. 08. 08. 16:23

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 08. 10. 20:17
Bocs de po fátlanság ilyet egyáltalán leírni is... Emberek nyomorognak az országban, illetve a világ minden részén, egy ilyen senkiházi pökhendi kis p*na csak a te tves hajára ennyi pénzt szór el... UNDORÍTÓ már csak az is hogy leírtátok, Ti is tudjátok ám a senkiket ajnározni. PO FÁTLANSÁG TETEJE!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rihanna egy vagyont költ a hajára cikk képei
Rihanna - Rihanna egy vagyont költ a hajáraRihanna - Rihanna egy vagyont költ a hajáraRihanna - Rihanna egy vagyont költ a hajáraRihanna - Rihanna egy vagyont költ a hajára