Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A testvérpárharc szebbik formája

Gallagher fivérek - A testvérpárharc szebbik formája

Az Oasis 2009 augusztusában bekövetkezett feloszlása óta a Gallagher fivérek között folyamatosan megy a testvérpárharc. Ennek csúnya fejezetei is vannak, Liam és Noel gyakran nyomdafestéket nem tűrő üzeneteket küldözget egymásnak a médián keresztül.

Liam az Oasis három zenészével (Gem Archer, Andy Bell, Chris Sharrock) alapította meg Beady Eye nevű együttesét, amelynek Different Gear, Still Speeding című stúdióalbuma február végén jelent meg, de sikere elmarad a várttól, a brit piacon július végéig 138 908 példányt értékesítettek belőle.

Noel is új zenekart verbuvált, amely a Noel Gallagher’s High Flying Birds nevet kapta. A névválasztást a Jefferson Airplane és a Fleetwood Mac ihlette: előbbinek van egy High Flying Bird című dala, utóbbi pedig eleinte Peter Green’s Fleetwood Mac néven szerepelt. Az együttes első, The Death of You and Me című zeneszámát már játsszák a rádiók, augusztus 21-től szerezhető be, a nagylemez október 17-én érkezik.

Gallagher fivérek - A testvérpárharc szebbik formája

A Noel Gallagher’s High Flying Birds októberben miniturnén mutatkozik be, az első koncert 23-án Dublinban lesz. A fellépésekre múlt héten, péntek reggel kezdték árulni a belépőjegyeket, és kilenc perc alatt elfogytak, gyorsabban, mint a Beady Eye bemutatkozó turnéjának jegyei – arra közel félóráig lehetett belépőket vásárolni.

Puha József

2011. 08. 13. 9:16

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A testvérpárharc szebbik formája cikk képei
Gallagher fivérek - A testvérpárharc szebbik formájaGallagher fivérek - A testvérpárharc szebbik formája