Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

X-Factor: Mariah Carey is aláírt

Mariah Carey - X-Factor: Mariah Carey is aláírt

Elképesztően erős lesz az X-Factor amerikai verziója: Mariah Carey is szerepelni fog a tehetségkutatóban, az énekesnő Simon Cowell csapatának mentora lesz.

Hivatalosan is bejelentették, hogy Mariah Carey is csatlakozott az Amerikában induló X-Factor szereplőgárdájához. A 41 éves énekesnő nem a zsűrit fogja erősíteni, hanem a szereplők mentora lesz, méghozzá Simon Cowell csapatában. Mariah Carey szerződtetése egyébként azért érdekes, mert mint köztudott, az énekesnő ahhoz a Nick Cannonhoz ment férjhez, aki egy másik tengerentúli tehetségkutató, az America’s Got Talent házigazdája volt a negyedik évadban.

Mariah Carey - X-Factor: Mariah Carey is aláírt

Ezzel igazán erőssé vált az amerikai X-Factor szereplőgárdája: a zsűritagok között ott lesz például Nicole Scherzinger és Paula Abdul, de pletykálnak arról, hogy többek között George Michael és Katy Perry is beszáll a műsorba. Az X-Factor amerikai verziója szeptemberben startol a Fox-on.

2011. 08. 24. 20:52

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

X-Factor: Mariah Carey is aláírt cikk képei
Mariah Carey - X-Factor: Mariah Carey is aláírtMariah Carey - X-Factor: Mariah Carey is aláírtMariah Carey - X-Factor: Mariah Carey is aláírt