Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

George Michael szakított Kenny Goss-szal

George Michael - George Michael szakított Kenny Goss-szal

George Michael szeptemberben szingliként jön Budapestre: az énekes ugyanis most beszélt először nyíltan arról, hogy már két és fél éve szakított a párjával, Kenny Goss-szal.

Már korábban is lehetett hallani pletykákat arról, hogy nincs minden rendben George Michael és Kenny Goss kapcsolatával az énekes kicsapongó életmódja miatt, most pedig bebizonyosodott, hogy a pár szakított.

„Itt az ideje, hogy őszinte legyek: Kenny és én már két és fél éve nem vagyunk együtt” – mondta George Michael, aki most először beszélt nyíltan erről a szakításról. Az énekes és a texasi üzletember 15 évig voltak együtt, bár Kenny Goss többször is kifakadt George botrányos viselkedése és életmódja miatt. Az sem vígasztalta túlságosan, hogy George Michael egy dal is írt neki Where I Hope You Are címmel – lehet, hogy ezt is hallhatjuk majd élőben a világsztár budapesti koncertjén szeptember 19-én.

2011. 08. 24. 21:14

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

George Michael szakított Kenny Goss-szal cikk képei
George Michael - George Michael szakított Kenny Goss-szalGeorge Michael - George Michael szakított Kenny Goss-szalGeorge Michael - George Michael szakított Kenny Goss-szal