Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra angol nyelvű albumot készít Marc Anthony

Marc Anthony - Újra angol nyelvű albumot készít Marc Anthony

Úgy látszik, hogy a válása óta egy csomó szabadideje lett Marc Anthony-nak. Az énekes ugyanis új nagylemezt jelentet meg – amelynek a legnagyobb érdekessége, hogy angol nyelvű dalok szerepelnek majd rajta. Ilyen korongot Anthony utoljára 10 éve készített.

Az éppen válófélben lévő Marc Anthony a jelek szerint a munkába temetkezett, néhány napja ugyanis bejelentette, hogy újra angol nyelvű albumot készít – erre pedig több, mint 10 éve volt utoljára példa. A latin szupersztár eddig egyébként összesen 11 nagylemezt jelentetett meg, de ebből mindössze kettő készült angol nyelven. Anthony egyébként már jóideje dolgozik az új albumon, a lemez előkészületi munkái már évekkel ezelőtt megkezdődtek.

Marc Anthony - Újra angol nyelvű albumot készít Marc Anthony

Közben továbbra is Marc Anthony és Jennifer Lopez válásán csámcsog a fél világ: a legutóbbi pletyka ezzel kapcsolatban az, hogy Marc Anthony állítólag Will Smith feleségével is félrelépett.

2011. 09. 03. 19:27

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 09. 03. 22:35
Pontosan azért állt kamera elé, és azért nyilatkozott, mert elege lett ezekből a rágalmakból. A riportban egyértelműen azt állította, hogy NEM volt viszonya Jada-val. Most komolyan, elképesztőek ezek a pletykák! Ha hallgat, azt mondják, azért, mert sáros a dologban. Ha tagadja, azt mondják: naná, hogy nem vallja be! De komolyan!El tudjátok képzelni, ahogy Will Smith az éj leple alatt besettenkedik a saját házába, majd könnyes szemmel, sírva távozik??? Nevetséges!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra angol nyelvű albumot készít Marc Anthony cikk képei
Marc Anthony - Újra angol nyelvű albumot készít Marc AnthonyMarc Anthony - Újra angol nyelvű albumot készít Marc AnthonyMarc Anthony - Újra angol nyelvű albumot készít Marc AnthonyMarc Anthony - Újra angol nyelvű albumot készít Marc Anthony