Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jó fej, vagy idióta Chris Brown rajongója?

Chris Brown - Jó fej, vagy idióta Chris Brown rajongója?

Chris Brown még a múlt vasárnapi MTV Video Music Awards-on hagyta el a 22.000 dolláros karóráját, amit egy becsületes rajongója visszaadott neki. Ez vajon jó ötlet volt?

Chris Brown tényleg szerencsés pasas. Azután, hogy megverte Rihanna-t, visszafogadta a kegyeibe a szakma és a közönség is, most pedig újabb, nem mindennapi szerencse érte. Az énekes ugyanis a múlt vasárnapi MTV Video Music Awardson elveszítette a karóráját, egy 22.000 dolláros, azaz több, mint 4 millió Ft értékű Rolexet. Chris éppen a színpadon volt, amikor érezte, hogy lazul a csuklóján az óra, megpróbálta azt egy biztonságos helyre dobni, de a méregdrága vekker végül a közönség soraiban landolt.

Chris Brown ekkor le is mondott az óráról, de a biztonság kedvéért megkérte a biztonsági személyzetét, hogy ugyan menjenek már egy kört a nézőtéren és kérdezősködjenek, hogy nem talált-e valaki egy 22 ezer dolláros Rolexet – és a sztár legnagyobb megdöbbenésére az egyik rajongó közölte, hogy megtalálta az órát, amit szó nélkül visszaadott az énekes kollégáinak.

Chris Brown - Jó fej, vagy idióta Chris Brown rajongója?

Üröm az örömben, hogy Chris bár hálás az illetőnek, még csak oda sem ment hozzá a VMA után megköszönni a tettét. Vajon jól döntött a becsületes megtaláló…?

2011. 09. 03. 20:11

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jó fej, vagy idióta Chris Brown rajongója? cikk képei
Chris Brown - Jó fej, vagy idióta Chris Brown rajongója?Chris Brown - Jó fej, vagy idióta Chris Brown rajongója?Chris Brown - Jó fej, vagy idióta Chris Brown rajongója?Chris Brown - Jó fej, vagy idióta Chris Brown rajongója?