Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra összeállhat a Fugees

Fugees - Újra összeállhat a Fugees

Lauryn Hill botrányosan rossz koncertet adott New York-ban, amit végül korábbi zenésztársa, Pras Michel váratlan színpadra lépése mentett meg. Lehet, hogy újra összeáll a Fugees.

Lauryn Hill szombaton egy New York-i fesztiválon koncertezett, ahol gyakorlatilag teljes egészében bemutatta a klasszikus 1998-as albumát, a The Miseducation of Lauryn Hill-t. Maga a fellépés egyébként pocsék volt, annyira csapnivaló volt a hangtechnika, hogy többször maga Lauryn szakította félbe a fellépést egy-egy dal kellős közepén, hogy néhány szót váltson a hangmérnökökkel.

Fugees - Újra összeállhat a Fugees

Ám végül nem emiatt lett emlékezetes az énekesnő New York-i koncertje, hanem azért, mert Lauryn váratlanul a színpadra szólította Pras Michelt, akivel három Fugees dalt is elénekeltek közösen: a Fu-Gee-La-t, a Ready Or Not-ot, és persze végezetül a Killing Me Softly-t. 2006 óta egyébként ez volt az első alkalom, hogy a Fugees tagjai közösen koncerteztek, ennek köszönhetően pedig rögtön el is indult a pletyka arról, hogy újra összeáll a zenekar, aminek Lauryn Hill nagyon örülne.

2011. 09. 04. 22:27

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra összeállhat a Fugees cikk képei
Fugees - Újra összeállhat a FugeesFugees - Újra összeállhat a FugeesFugees - Újra összeállhat a Fugees