Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Támogató demonstráció a Zöld Pardon megmentéséért

Zöld Pardon - Támogató demonstráció a Zöld Pardon megmentéséért

Több tízezer embert várnak arra a demonstrációra, amelyet szeptember 18-án tartanak a budapesti Műegyetem rakparton. A tüntetésen a magyar könnyűzenei élet kiválóságai is színpadra lépnek, hogy tiltakozzanak a népszerű szórakozóhely bezárása ellen. Ha szeretnél csatlakozni, a ruházatodban legyen "zöld" szín.

Többek között a Quimby, a Magna Cum Laude, a Csík zenekar, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Subscribe, a Bikini, a 30Y, a Pál Utcai Fiúk, valamint Ganxsta Zolee és a Kartell is fellép a Zöld Pardon megmentéséért szervezett demonstráción, amely szeptember 18-án, délután 5 órakor kezdődik a budapesti Műegyetem rakparton. A tüntetést a Facebook csatornáin keresztül szervezik. A kezdeményezés hírére a magyar könnyűzenei élet kiválóságai is azonnal megmozdultak, hiszen többüknek a Zöld Pardonban indult a karrierje, itt kaptak először lehetőséget arra, hogy nagyobb közönség előtt bemutatkozzanak.

Zöld Pardon - Támogató demonstráció a Zöld Pardon megmentéséért

A tüntetés szervezői bíznak abban, hogy sikerül meggyőzniük az újbudai önkormányzat vezetőit, változtassák meg eddigi álláspontjukat.

2011. 09. 06. 19:47

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Támogató demonstráció a Zöld Pardon megmentéséért cikk képei
Zöld Pardon - Támogató demonstráció a Zöld Pardon megmentéséértZöld Pardon - Támogató demonstráció a Zöld Pardon megmentéséért