Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Westlife rajongók, figyelem!

Westlife - Westlife rajongók, figyelem!

44 millió eladott lemez és 14 listavezető dal után idén ősszel Greatest Hits albumot ad ki a Simon Cowell által alapított Westlife.

Döbbenetes, hogy 1998-as megalapítása óta milyen eredményeket ért el a Simon Cowell által életre hívott Westlife: az ír fiúcsapat 44 millió lemezt adott el világszerte, eddig 14 daluk és 7 albumuk jutott a slágerlisták élére, de nyertek már Brit Awards, MTV és World Music Awards díjat is. Ezek után nem meglepő, hogy a csapat újabb Greatest Hits albumot ad ki, a megjelenés dátuma november 21-e.

Westlife - Westlife rajongók, figyelem!

„Szinte hihetetlen, hogy mennyi mindent elértünk. Hihetetlenül büszkék vagyunk az eredményeinkre és nagyon várjuk a Greatest Hits album megjelenését, ezzel mondunk majd köszönetet a rajongóinknak, akik támogattak minket az eddigi karrierünk során” – nyilatkozta a Westlife.

A válogatáslemez tracklistáját később hozzák nyilvánosságra. Annyi viszont biztos, hogy a kiadvány hagyományos CD-n és egy különleges, 2 CD-ből és 2 DVD-ből álló deluxe verzióban is megjelenik és tartalmaz majd egy vadonatúj dalt is. Pazar.

2011. 09. 06. 20:41

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 09. 08. 16:55
hihetetlenül várjuk és hihetetlenül büszkék vagyunk mi is rájuk!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Westlife rajongók, figyelem! cikk képei
Westlife - Westlife rajongók, figyelem!Westlife - Westlife rajongók, figyelem!Westlife - Westlife rajongók, figyelem!Westlife - Westlife rajongók, figyelem!