Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Áll a bál Madonna és a ’Material Girl’ körül

Madonna - Áll a bál Madonna és a ’Material Girl’ körül

Madonna azt állítja, hogy a ’Material Girl’ kifejezés az övé, ezért perli azt a céget, amely ezen a néven forgalmaz ruhákat.

Nincs ember a Földön, aki ne ismerné Madonna ’Material Girl’ című slágerét. Az énekesnő is tisztában van vele, hogy ennek a dalcímnek mekkora ereje van, ezért ’Material Girl Brand’ névvel saját ruhamárkát hozott létre, amely kizárólag csajos rucikat forgalmaz. Azonban ezen a néven egy másik vállalat, az LA Triumph is gyárt női ruhákat már 1997 óta, Madonna pedig be is perelte a céget, hiszen az a véleménye, hogy a ’Material Girl’ kifejezést Ő alkotta.

Az énekesnőnek viszont nem áll túl jól a szénája, hiszen a perben illetékes bíró szerint Madonna hiába énekelt egy dalt Material Girl címmel, ez így önmagában még nem hozott létre védjegyet. A pernek valószínűleg októberben lesz vége, jelen állás szerint az LA Triumph fogja megnyerni a csatát, akik megtarthatják a ’Material Girl’ ruhamárkát, Madonnának pedig más nevet kell választania a saját ruhakollekciójához.

2011. 09. 08. 16:20

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Áll a bál Madonna és a ’Material Girl’ körül cikk képei
Madonna - Áll a bál Madonna és a ’Material Girl’ körülMadonna - Áll a bál Madonna és a ’Material Girl’ körülMadonna - Áll a bál Madonna és a ’Material Girl’ körül