Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin Bieberrel készít közös dalt a Boyz II Men

Justin Bieber - Justin Bieberrel készít közös dalt a Boyz II Men

A Boyz II Men már akkor a csúcson volt, amikor Justin Bieber még meg sem született, de nem derogált nekik, hogy közös dalt készítsenek a tinisztárral.

Közös dalt készít a Boyz II Men és Justin Bieber, ezzel pedig a lassan 17 éves sztár egyik legnagyobb álma teljesül, hiszen Bieber többször is elmondta, hogy anno a Boyz II Men miatt kezdett el énekelni, akiket azóta több alkalommal is vendégül látott a koncertjein. A fiatalúr a twitteren kürtölte világgá a hírt az együttműködésről és hozzátette, hogy a felvétel a karácsonyi albumán szerepel majd, amiről nem mellékesen mi is írtunk.

Justin Bieber - Justin Bieberrel készít közös dalt a Boyz II Men

„Régen sokat hallgattam a zenéjüket és én is próbáltam énekelni a dalaikat. Most pedig itt vagyok velük a stúdióban és közösen veszünk fel egy dalt… Erre mondom, hogy soha ne mondd, hogy soha, soha nem szabad feladni az álmainkat” – írta Justin Bieber, aki egyébként éppen egy éves volt, amikor a Boyz II Men egy este alatt két Grammy díjat is nyert 1995 márciusában.

2011. 09. 14. 19:35

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Justin Bieberrel készít közös dalt a Boyz II Men cikk képei
Justin Bieber - Justin Bieberrel készít közös dalt a Boyz II MenJustin Bieber - Justin Bieberrel készít közös dalt a Boyz II MenJustin Bieber - Justin Bieberrel készít közös dalt a Boyz II MenJustin Bieber - Justin Bieberrel készít közös dalt a Boyz II Men