Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Döbbenetes dolog derült ki Michael Jacksonról

Michael Jackson - Döbbenetes dolog derült ki Michael Jacksonról

Jermanie Jackson az új könyvének promotálásakor árult el egy eddig ismeretlen és nem mindennapi információt a pop királyáról.

„You Are Not Alone: Michael, Through a Brother's Eyes” – ez lesz a címe Jermanie Jackson új könyvének, melynek kapcsán a popkirály testvére a héten az Access Hollywood című tévéműsor vendége volt. Jermanie nem mindennapi dolgot árult el az interjúban: elmondta ugyanis, hogy Michael Jacksonnak 2001. szeptember 11-én reggel a New York-i World Trade Centerben lett volna egy fontos megbeszélése. Jacko azonban a tragédia reggelén elaludt és nem tudott részt venni a találkozón, ami a terrortámadás helyszínén volt.

Michael Jackson - Döbbenetes dolog derült ki Michael Jacksonról

„Az anyám előző este végig fent maradt Michaellel, egészen hajnal négyig, amikor elaludt. Ennek köszönhetjük, hogy elmulasztotta a másnap reggeli találkozót, ami hatalmas szerencse volt…” – mondta Jermanie Jackson.

A pop királya egyébként a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokat megelőző hétvégén is New Yorkban volt, a Madison Square Gardenben adott koncertet.

2011. 09. 16. 21:53

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

EMIKE000 2016. 06. 26. 20:40
HAT EN NAGY RAJONGOJA VAGYOK MICHAELNEK EZERT EN NEM SZOLHATOK BELE

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Döbbenetes dolog derült ki Michael Jacksonról cikk képei
Michael Jackson - Döbbenetes dolog derült ki Michael JacksonrólMichael Jackson - Döbbenetes dolog derült ki Michael JacksonrólMichael Jackson - Döbbenetes dolog derült ki Michael Jacksonról