Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Suliturnén a Dirty Slippers

Dirty Slippers - Suliturnén a Dirty Slippers

Egyedülálló kezdeményezést indított az egyre népszerűbb Dirty Slippers zenekar: az együttes iskolaturnéra indul, ahol személyesen beszélgetnek majd a diákokkal az őket érintő problémákról. Akkora az érdeklődés, hogy a bandát már külföldi iskolák is megkeresték.

Iskolaturnéra indul a Dirty Slippers. A gyulai zenekar mindig is fontosnak tartotta, hogy segítsen a fiatalokon és utat mutasson nekik, ezért lettek 2009-ben egy méhnyakrákellenes kampány reklámarca és nagykövete, most pedig hasonló fába vágták a fejszéjüket. Az együttes ugyanis november 7-én iskolaturnéra indul: összesen 28 gimnáziumba fognak ellátogatni, ahol a fiatalságot érintő problémákra hívják majd fel a figyelmet és terjesztik az általuk mindig is fontosnak tartott gondolatot: „Vigyázzunk és figyeljünk egymásra!”

"Napjainkban a fiatalok nem szórakozni, hanem kocsmázni járnak, ahol nem tudják kivédeni a folyamatosan rájuk leselkedő veszélyeket. Nem tudják, hogyan reagáljanak, ha valaki például droggal kínálja őket, nem tudják, milyen veszélyeket rejtenek az egyéjszakás kapcsolatok. Pedig például ezek által lehet elkapni olyan betegségeket, mint a méhnyakrák. A zenekarunk 2 éve küzd ez ellen és mivel a rajongótáborunk túlnyomó része lány, úgy érezzük, fel kell emelnünk a hangunkat, segítenünk kell nekik” – mondta a Dirty Slippers énekese, Lobó-Szalóky Lázár.

A zenekar felhívására azonnal jelentkezett több gimnázium és egyetem, amely szeretne bekapcsolódni az iskolaturnéba, az együttest már osztrák, szlovák és román oktatási intézmények is megkeresték. A Dirty Slippers egy busszal fogja körbejárni az országot, a sajtó képviselőit is Ők fuvarozzák majd egyik helyszínről a másikra. A turné november 7-én indul Gyulán, majd Békéscsaba, Szeged, Budapest, Debrecen, Miskolc, Orosháza, Kecskemét és Szolnok városát is érinti az első héten. További infók a zenekar Facebook oldalán.

2011. 09. 23. 12:52

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Suliturnén a Dirty Slippers cikk képei
Dirty Slippers - Suliturnén a Dirty SlippersDirty Slippers - Suliturnén a Dirty SlippersDirty Slippers - Suliturnén a Dirty Slippers