Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zságer és Herendi az új mentorpáros egy különgleges vetélkedőben

Zagar - Zságer és Herendi az új mentorpáros egy különgleges vetélkedőben

Herendi Gábor és Zságer Balázs is részt vesznek a Rezene, vagyis a Telekom reklámzenei pályázatának zsűrijében. Már számos alkotás érkezett, de a reklámzenei verseny megálmodói további tehetségek után kutatnak, akik alkotásaikkal újraértelmezhetik a hazai reklámfilmek zenei világát.

A Rezene pályázat (www.rezene.hu) zsűritagjaiként számos hasznos tippel és tanáccsal látják el a vállalkozó szellemű zeneszerzőket saját szakmai életük során gyűjtött tapasztalataik alapján.

A zsűritagok szerint olyan amatőr vagy profi zeneszerzők válhatnak sikeressé egy pályázaton, akik - ahogy Herendi Gábor látja - „bele tudnak simulni a szakmába”, sokféle műfajban jártasak, és az adott képi anyaghoz illő stílusban tudnak komponálni. „A reklám alkalmazott művészet, csak a zenével együtt érheti el a megfelelő hatást a kép képpel együtt érheti el a megfelelő hatást a zene, ezt kell szem előtt tartani” - támasztja alá Zságer Balázs.

Az ifjú titánok pályaművei nemcsak Herendi és Zságer előtt „vizsgáznak”, hanem Zorán, a Vad Fruttik és a Compact Disco formációk által támasztott szempontoknak is meg kell felelniük az 1 millió Ft összdíjazású reklámzene szerzői versenyen.

2011. 09. 22. 19:49

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zságer és Herendi az új mentorpáros egy különgleges vetélkedőben cikk képei
Zagar - Zságer és Herendi az új mentorpáros egy különgleges vetélkedőben