Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csak 2012-ben jön ki az új No Doubt album

No Doubt - Csak 2012-ben jön ki az új No Doubt album

Tovább csúszik a zenekar új albumának megjelenése: Gwen Stefaniék nem akarják összecsapni az anyagot, ezért csak jövőre jönnek ki az immár tíz éve várt új nagylemezzel.

A No Doubt idén januárban jelentette be, hogy új albumon dolgoznak. A korongnak nagyjából mostanában kellett volna a boltokba kerülnie, ehhez képest csak egy nyilatkozat jelent meg a zenekartól, amiben bejelentették, hogy a lemez megjelenése 2012-re csúszik.

„Az lett volna az ideális, ha még idén megjelenik a lemez, de még nem készültünk el vele. Nem akarjuk siettetni a munkát és csak úgy a piacra dobni az albumot, ezek a dalok fontosak, meg akarjuk mutatni, hogy ez lesz a legjobb lemez, amit valaha csináltunk. Még sok munka vár ránk!” – áll a zenekar honlapján olvasható közleményben.

No Doubt - Csak 2012-ben jön ki az új No Doubt album

A No Doubt tehát tartja magát ’A jó munkához idő kell’ elvhez, az utolsó nagylemezük ugyanis a 2001-es Rock Steady volt.

2011. 09. 23. 22:36

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Csak 2012-ben jön ki az új No Doubt album cikk képei
No Doubt - Csak 2012-ben jön ki az új No Doubt albumNo Doubt - Csak 2012-ben jön ki az új No Doubt albumNo Doubt - Csak 2012-ben jön ki az új No Doubt album