Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megszegi az ígéretét a Black Eyed Peas

Black Eyed Peas - Megszegi az ígéretét a Black Eyed Peas

De mindezt nemes célért teszi. Az együttes ugyanis néhány hónapja bejelentette, hogy határozatlan ideig szünetet tartanak és nem lépnek fel együtt, de az októberi Michael Jackson tribute koncert miatt kivételt tesznek.

A Black Eyed Peas is ott lesz az október 8-i walesi Michael Jackson tribute koncerten, ezt maga Will I Am jelentette be a héten. A frontember hozzátette: annak ellenére, hogy az együttes most éppen szünetet tart, egyetlen percig sem gondolkodtak, hogy elfogadják-e a felkérést.

„Ez az este számomra rendkívül személyes lesz. Emlékezni Michael Jacksonra, a zenéjére, a nagyszerű dalaira, arra az emberre, aki inspirált engem gyermekkoromban… Soha nem felejtem el, amikor egyszer négy éve felhívott engem telefonon, megtiszteltetés volt dolgozni vele és találkozni a családjával” – mondta Will I Am.

Black Eyed Peas - Megszegi az ígéretét a Black Eyed Peas

A Michael Jackson tribute koncertet október 8-án rendezik Cardiffban, a Black Eyed Peasen kívül Leona Lewis, Cee Lo Green, Craig David, a JLS és Christina Aguilera is színpadra lép majd.

2011. 09. 23. 23:01

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megszegi az ígéretét a Black Eyed Peas cikk képei
Black Eyed Peas - Megszegi az ígéretét a Black Eyed PeasBlack Eyed Peas - Megszegi az ígéretét a Black Eyed PeasBlack Eyed Peas - Megszegi az ígéretét a Black Eyed PeasBlack Eyed Peas - Megszegi az ígéretét a Black Eyed Peas