Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elbűvölték a lányok a Dirty Slipperst

Dirty Slippers - Elbűvölték a lányok a Dirty Slipperst

A zenekart teljesen levette a lábáról két fiatal lány, akik egy játék nyerteseként találkozhattak a Dirty Slippers tagjaival. Az együttes közben komoly bejelentésre készül, tessék kattintani a részletekért!

A Dirty Slippers mindig fontosnak tartotta, hogy közvetlen kapcsolatot alakítsanak ki a rajongóikkal. Ezért kezdenek például egy egyedülálló akcióba novemberben: iskolaturnéra indulnak, hogy személyesen beszélgessenek a diákokkal a méhnyakrák veszélyeiről és a betegség megelőzéséről. De az együttes természetesen könnyedebb témák kedvéért is nagyon szívesen találkozik a közönségével: néhány napja például a Facebook oldalukon indítottak egy játékot, melynek nyertesét meghívták vacsorázni egy színvonalas békéscsabai étterembe.

Dirty Slippers - Elbűvölték a lányok a Dirty Slipperst

„Mindig nagyon örülünk annak, amikor személyesen találkozhatunk a közönségünkkel és külön öröm látni, hogy ilyen gyönyörű hölgyek is gyarapítják a rajongótáborunkat” – mondta a vacsorán fotósok és a kamerák kereszttüzében Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers frontembere, aki hozzátette, hogy az együttes egy hónap múlva startoló iskolaturnéja iránt hatalmas az érdeklődés és ezügyben néhány napon belül egy hatalmas bejelentésre is készülnek.

A Dirty Slippers november 7-én kezdi iskolaturnéját, melynek során többek között Gyula, Békéscsaba, Mezőberény, Szeged, Berettyóújfalu, Debrecen, Szolnok, Dabas, Pécs, Villány, Révkomárom, Bécsújhely, Orosháza, Arad, Nyíregyháza, Hajdúszoboszló, Nyírbátor, Miskolc, Baja, Esztergom és Budapest oktatási intézményeibe is ellátogatnak. A karitatív suliturné iránt külföldről is nagy az érdeklődés, a zenekart már Ausztriából, Szlovákiából, Romániából és Szerbiából is megkeresték.

2011. 10. 03. 17:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elbűvölték a lányok a Dirty Slipperst cikk képei
Dirty Slippers - Elbűvölték a lányok a Dirty SlipperstDirty Slippers - Elbűvölték a lányok a Dirty Slipperst