Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

154 ezerért kelt el a Tankcsapda csukája

Tankcsapda - 154 ezerért kelt el a Tankcsapda csukája

Nyáron cipőtervezési akciót hirdetett ruhaszponzorának jóvoltából a Tankcsapda. A nyertes darabot limitált példányszámban a napokban már legyártották, melyek közül a 001-es sorszámúra jótékonysági licitet írtak ki a debreceni rockerek.

A múlt évi pólótervezési akció után idén nyáron megtervezhette minden lelkes Tankcsapda-rajongó az általa megálmodott kedvenc Tankcsapdásított Converse-csukát. A fiúk 1600 terv közül választották ki a legszimpatikusabbat, melyet őszre a cég limitált, 200 darabos szériában le is gyártott. A debreceni trió úgy döntött, hogy a sorozat elsőszámú darabját, a 001-es cipőt elárverezik, melynek teljes bevételét a helyi, debreceni Rocksulinak ajánlják fel. A licitálási időszak a múlt héten zárult, egy lelkes rajongójuk 154 ezer forintot ajánlott fel ezért a cipőért, melyet személyesen vehetett át a srácoktól.

Tankcsapda - 154 ezerért kelt el a Tankcsapda csukája

„Úgy érezzük, hogy mind a cipő, mind a pénz jó helyre került! Köszönjük mindenkinek, aki lehetővé tette ezt, és mindenkinek, aki részt vett ebben az
akcióban!” – nyilatkozta Lukács Laci a zenekar honlapján.

A Tankcsapda egyébként nemrég fejezte be nyári turnéját. Az ősz során most a tengeren túlra eveznek a srácok, az Egyesült Államokban lépnek fel október 15-én, a Colorado állambeli Goldenben található Buffalo Rose klubban, mely életük első amerikai bulija lesz. A hazai koncertszínpadokhoz december hónapban térnek vissza: ami már biztos, újból a Főnix Csarnokban zárják az évet, december 29-én.

fotó: www.tankcsapda.com/Szepesi Bogi

2011. 10. 11. 11:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

154 ezerért kelt el a Tankcsapda csukája cikk képei
Tankcsapda - 154 ezerért kelt el a Tankcsapda csukájaTankcsapda - 154 ezerért kelt el a Tankcsapda csukája