Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Torres Dani Nádas József vendégeként érkezik Kaposvárra

Torres Dani - Torres Dani Nádas József vendégeként érkezik Kaposvárra

Nádas József rendhagyó kiállítás megnyitóival eddig is meglepetést okozott látogatóinak. Idén sem lesz ez másként! Vendégként Torres Danit kérte fel, aki örömmel elfogadta a meghívást.

Szemtelenül igényes esemény készül Somogy szívében. A kaposvári festőművész, Nádas József hagyományt teremtett azzal, hogy minden évben új tárlattal várja közönségét. Egyéni, realimpresszionista stílusával, dinamikus színekkel teli és mozgalmas alkotásaival teltházas megnyitókat teremtett a kaposvári művelődési központban. Az intézmény renoválása idén fejeződött be, így 2011. november 7-én az újjáépített Agóra - Együd Árpád Kulturális Központ ad otthont az eseménynek.

Torres Dani - Torres Dani Nádas József vendégeként érkezik Kaposvárra

Nádas József rendhagyó kiállítás megnyitóival eddig is meglepetést okozott látogatóinak. Idén sem lesz ez másként! Vendégként Torres Danit kérte fel, aki örömmel elfogadta a meghívást. Hogy mi a közös bennük? A válasz egyszerű: a generációkat összekötő mediterrán életérzés és pozitív gondolkodás. Ilyen találkozásokkor történik a csoda. Dani, miután részt vesz a megnyitón, fél héttől az Agóra színháztermében Szula Miklós zenésztársával egy órás latin hangulatú akusztikus koncertet ad az érdeklődőknek. Ide a beugró mindössze 500 Ft.

Aki minderre kíváncsi, a helyszínen vásárolhat belépőt. További információk a www.nadasgaleria.hu és a www.facebook.com/nadasgaleria oldalakon!

stanley

2011. 10. 18. 13:16

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Torres Dani Nádas József vendégeként érkezik Kaposvárra cikk képei
Torres Dani - Torres Dani Nádas József vendégeként érkezik KaposvárraTorres Dani - Torres Dani Nádas József vendégeként érkezik Kaposvárra