Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Könnyűzene – középkori dallamokkal vegyítve

Gregorian-Master Of Chant - Könnyűzene – középkori dallamokkal vegyítve

November 2-án nyolc szerzetesnek öltözött énekes, rockegyüttes és szimfonikus zenekar áll majd a Budapest Kongresszusi Központ színpadán, hogy speciális látványvilággal ötvözve felcsendüljenek a GREGORIAN számai, melyben a Coldplay, AC/DC, Metallica, Depeche Mode dallamok gregorián stílusban hallhatók.

A nyolc, szerzetes ruhába öltözött, klasszikus zenei képzettségű énekest egy női háttérénekes és egy rockegyüttes kíséri, kiegészülve egy szimfonikus zenekarral. A zenét különleges látványvilág egészíti ki, füst, tűz, egyéb pirotechnikai effektek, tükrök, speciális világítás. A nézők és a kritikusok által egyaránt nagyra értékelt GREGORIAN koncerteket edig több mint 1.000.000 ember élvezte, voltak már előadások sportcsarnokban, katedrálisokban, amfiteátrumokban, színházakban a világ 20 országában.

Gregorian-Master Of Chant - Könnyűzene – középkori dallamokkal vegyítve

A GREGORIAN legújabb nagylemeze, The Dark Side of the Chant címmel, mely a Carmina Burana-tól az AC/DC-n át Madonnáig vegyíti a modern és a gregorian zenét. Az albumot bemutató turnéjuk során Magyarország mellett, Szlovéniában, Ausztriában, a Cseh Köztársaságban, Oroszországban lépnek fel, és saját állandó showműsoruk indul Las Vegasban.

2011. 10. 27. 12:23

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Könnyűzene – középkori dallamokkal vegyítve cikk képei
Gregorian-Master Of Chant - Könnyűzene – középkori dallamokkal vegyítveGregorian-Master Of Chant - Könnyűzene – középkori dallamokkal vegyítve