Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Őrségváltás a fiúcsapatok frontján

Westlife - Őrségváltás a fiúcsapatok frontján

Bejelentette feloszlását a négytagú Westlife, ez 2012-ben történik meg. Az ír csapat pályafutása – a hasonló formációkkal ellentétben – meglepően hosszúra sikeredett, a fiúk 1998-ban biztos nem gondolták, hogy eddig húzzák. Igaz, közben volt egy kiválás, Brian McFadden 2004-ben intett búcsút a társainak.

A lendületet és a sikersorozatot ez nem szakította meg, bár az utóbbi albumok sikerei főként a brit piacra korlátozódtak.

A Westlife – nagy riválisával, a Take Thattel ellentétben – nem fokozatosan vált kedvenccé, pillanatok alatt robbant be az élvonalba, már a bemutatkozó dalával, az 1999 áprilisában kiadott Swear It Again cíművel elfoglalta a brit slágerlista élét. Mind a huszonöt kislemeze bejutott a rangsor tízes mezőnyébe, közülük tizennégy listavezető volt. Csodaszép eredmény!

Westlife - Őrségváltás a fiúcsapatok frontján

A harmincas éveiben járó előadók a feloszlás okát nem jelentették be, csak annyit közöltek, hogy a döntést közösen hozták meg, nincs harag köztük, és barátok maradnak. Jövőjüket mindegyikük a zeneiparban képzeli el. November 21-én kerül a boltokba a legnagyobb slágereiket felvonultató CD-jük négy új felvétellel kiegészítve, amit a Lighthouse című dal vezet fel – szerzője a Take That-es Gary Barlow (!) és John Shanks. A Westlife jövőre egy turnén vesz búcsút a rajongóitól.

Most, néhány évnyi vegetáció után ismét fut a brit fiúcsapatok szekere, közben őrségváltás is zajlik. A brit slágerlista csúcsát idén már három fiúformáció járta meg, a The Wanted, valamint a helyi The X Factor két felfedezettje, a 2008-as sorozat második helyén végző JLS és a tavalyi széria harmadik helyén záró One Direction. (Új Szó)

Puha József

2011. 11. 06. 7:53

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Őrségváltás a fiúcsapatok frontján cikk képei
Westlife - Őrségváltás a fiúcsapatok frontjánWestlife - Őrségváltás a fiúcsapatok frontján